Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

mes keliamės 6-7val, o miegot einam 20-20.30val.
Atsakyti
Mes kaip kada,kartais du,kartais tris kartus.Po 1-2val.
Atsakyti
Na mes tai tada super miegaliai. Vėlai keliames(9val), du kartus miega mažiausiai po dvi valandas (būna ir tris, keturias) ir naktį išmiega puikiausiai tongue.gif Tik miegot nueinam 12val. doh.gif
Mažius toks turbūt dėl to kad per nėštumą mėgdavau ilgai iki pietų miegoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 23 liepos 2006 - 17:25
mano dukrytė miedodavo du kartus po porą valandą smile.gif
Atsakyti
Mums jau greit 9 menesiukai, tai pastebejau, kad miegojimo rezimas pasikeite - miegame tik 2 kartus per diena po 30-60 min ax.gif na jei vaziuojam mashina ir kelione pakankamai tolma, tai vaikas numiega ir daugiau kartu ir ilgesni laiko tarpa tongue.gif
Atsakyti
mes dar kudikeliai palyginus su aprasomais vaikuciais.mums bus 5 men.taciau jau dabar mes per diena miegame 3 -4 kartus.ir nezinau kodel bet nuo sesiu vakaro iki desimtos nemiega.o po to pavalgius luzta biggrin.gif tikiuosi kai paaugs vis dar nores pamiegoti 3 kartus per diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif pasidare idomu ar oras turi itakos jusu mazylio miegui?mano dukryte,kai karsta tai diena pamiega tik kokias 2val isviso unsure.gif .na o kai niurus oras ,lietus,ar siaip apsiniaukia,tai vaiko namie nerasta,va kad ir siandien apsiniauke ,lyja tai Meidute jau 2k.miegojo po 3val......ir dabar dar miega ir nezada keltis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .......ar jusu mazyliu miegui turi itakos oras?
Atsakyti
per karscius mano dukryte miegodavo blogai. uzsnusdavo kokiom 15 - 20 min ir vel prabusdavo. tai dienom ramybes neturedavau. ir ji pati jau nervuodavosi. o pries lietu ar per lietu tai juk visi miega gerai - ir suauge,ir vaikai thumbup.gif
Atsakyti
Nu as irgi noreciau kad taip butu blink.gif Bet siandien nors ir lyja, mes ismiegojom tik 1 val per visa diena ir atsikelem kaip niekad anksti 7, nors visada 9 verysad.gif
Atsakyti
Niu mes esam įsitaisę,kad po naktinio atsibudimo,praėjus porai valandikių vėl einam liuliuko.Po to vėl apie 16-18val.kartais dar kokia mažumėlę numiega vidurdienį. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O mano princesė šiaip miega 2-3 kartus, bet po koki 30-45 min. ne daugiau schmoll.gif
Naktį išmiega normaliai nuo 21 val. iki 5-6 val. ryto tada dar neprabusdama uzvalgo MP ir vel 2-3 val. numiega. tada žaidimai , pusryčiai ir apie kokią 11-11,30 numiega vėl 30 min, toliau po pietų ( ne visada) numiega apie 13.30-14 val. ir vakare apie 18 val.

Tai va. ax.gif
Atsakyti
2kart po2val.
Atsakyti