Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

mano mazutei beveik septini menesiukai tai ismiega iki 9-10 val. thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi per lietu miega oho
Buna mane jau prie lovos tempia, einu maitinti leliuko ir mes taip su juo visa diena lovoj, siaubas. Tetis grista mes is lovos pajudam ir vel miegam. O kitom dienom normaliai.
Atsakyti
nepastebejau,kad oras mano maziuke veiktu
Atsakyti
Mūsų vyrutis dieną visai nemiegalius gal tik lauke pavyksta ilgiau pamiegoti smile.gif jam matyt užtenka nakties miego nes naktį nevalgo tai ramu smile.gif
Atsakyti
geriausias migdymo budas - isvezti i lauka, iskart uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Nea........mūsų neveikia g.gif
Atsakyti
As ir dar nepastebejau, kad mus veiktu oras... gal dar per mazi.
Atsakyti
Oj mus dar ir kaip veikia, kambary pietuciu gal valanda laiko pamiega, o jei isvezu i lauka, tai vaiko 3 - 4 valandas nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 16 sausio 2008 - 21:45
mums irgi patinka grynas oras lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei lauke dieną būnam, tai naktį geriau miega - faktas. Jei nepabūnam - tai neramiau miega. O lauke būnant neužmiega lotuliukas.gif Kažkaip įdomiai jis pas mane čia. Kol mažesnis buvo - miegodavo lauke, bet ir tai ne visada. O nuo kokių 5 mėn. nemiega nors tu ką doh.gif blink.gif Kažką ten sau kalba vežime, įspūdžiais dalinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė lauke irgi užmiega tik su didžiuliais skandalais- mat jai viskas ydomu... O štai namie po lauko liuks... Dar net nežinau kaip su tais apsiniauskimais- yvairiai būna- kartais taip mamą traukia "ant miego" o mažylė neužmiega ir taškas. Karščio tai nemėgsta- faktas- vasarą aš ją visiškai nuogutę laikydavau- net be pamperso- tai miegodavo gerai- tik merline palute užklota- bet ir tai- balkone. O dabar- va nors ir žiema atidarau balkoną (dabar +2 lauke) ir miega ir labai gerai. Net nežinau- jaučiu vėl per tuos skalbimus tik apie 16 išeisim trumpam į laukutį verysad.gif ... ryte nespėjom- tai tik į pavakarę- užtat naktį geriau miegos. rolleyes.gif

O štai kai išvažiuojame iš miesto pas senelius ar prosenelius tai liuks kaip miega: ir naktį ramiai, ir dieną po 2 kartus arba 1 bet kokias 3-4 valandėles... Švarus oras daro savo. wub.gif Ir kai gryžtam tą dieną gerai miega. smile.gif
Atsakyti
Lauke miegam geriausiai biggrin.gif, bet jeigu pravertas langas ir kambaryje nėra labai karšta, tai irgi neblogai smile.gif
Atsakyti