Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Na mums jau tuoj bus 9mėn bet dar keliames kas dvi valandas vis laukiu ir laukiu kada mes galėsim išmiegoti visa nakti g.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 01 24, 13:20)
Manau, nėra vienareikšmiško atsakymo į temos autorės klausimą, nes kiekvienas kūdikis yra unikalus, vienas nuo pirmų dienų išmiega, o kitas ir iki trijų metų keliasi naktį.
Skirtumas tarp maitinimo MP (mamos pienu) ir PM (pieno mišiniu) yra irgi veiksnys, nes kurios maitina MP dažnai pastebi, kad jų vaikelis greičiau praalksta. Tokia matyt jau mamų dalia wink.gif

Sutinku su Jusų nuomonę wub.gif
Atsakyti
Desimt menesiu naktimis buvo "sokiai", pradejau maitinti misiniu vietoj MP - panele pradejo miegoti, matyt alkana budavo. Dabar buna pazirzia, ne taip nusivercia, tai tik pataisau ir miega. Jau nesiskundziu, nes yra mamyciu, kurios misini ne viena karta per nakti turi siulyti. Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
norit paguosiu? kudikis ismiega visa nakti nuo kokiu DVEJU- TREJU METU tongue.gif vienas is mamas klaidinanciu ir ziauriai nuvilianciu mitu yra tas, kad kudikis miega kaip angelelis. nieko panasaus. na nustosit maitinti krutimi, ikisit misini - pamiegos pora menesiu ilgiau. ateis kitas raidos etapas - prasides vaiksciojimas, mokymasis kalbeti, mokymasis atsiskirti nuo mamos ir jautresni vaikai simta kartu per nakti begs pas mama "pasiguosti". paskui ateis metas "sesti ant puoduko" - ir vel sokinesit nakti nes reiks i tualeta... ir tt.
taip kad nusiraminkit - pagimdzius kudiki ramiu naktu tiketis yra naivu.

ps., visos temos neskaiciau, tik pavadinimas uzkabino tongue.gif

pps., tikras anekdotas nuotaikai pakelti. zinot ka pasake Condoleeza Rice apie JAV prezidenta tuo metu,, kai amerika ruosesi skelbti kara Irakui? ji pasake: "Klausiate, ar Prezidentas gerai miega? O taip - jis miega kaip kudikis, kas pora valandu pasoka pasitikrinti situacijos" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 01 24, 12:58)

Jau puses nakties ivykiu net neatsimenu rytais ka nakti dariau... Mano mama sake, kad ir as tokia buvau.
Judri mergaite, reikalaujanti demesio, daugelio akimis islepinta ( nors to daryti nesistengiau..) ir va...  console.gif

man lygiai tas pats blink.gif
Atsakyti
[quote=ragnez,2008 01 24, 14:16]
norit paguosiu? kudikis ismiega visa nakti nuo kokiu DVEJU- TREJU METU tongue.gif vienas is mamas klaidinanciu ir ziauriai nuvilianciu mitu yra tas, kad kudikis miega kaip angelelis. nieko panasaus. na nustosit maitinti krutimi, ikisit misini - pamiegos pora menesiu ilgiau. ateis kitas raidos etapas - prasides vaiksciojimas, mokymasis kalbeti, mokymasis atsiskirti nuo mamos ir jautresni vaikai simta kartu per nakti begs pas mama "pasiguosti". paskui ateis metas "sesti ant puoduko" - ir vel sokinesit nakti nes reiks i tualeta... ir tt.
taip kad nusiraminkit - pagimdzius kudiki ramiu naktu tiketis yra naivu.

visiškai nesutinku - mano vyresnioji nuo trijų mėnesių (dabar jai du metai ir trys mėn) puikiausiai išmiega visą naktį. Per visą šį laiką buvo vos kelios naktys, kai teko prie jos pasėdėti, o bemiegių naktų apskritai nepamenu. Mažajai dabar du mėnesiai - taip pat miega gerai - nuo 23 val. iki 5-6 val. be pabudimų (labai viliuosi, kad ir toliau tao bus...)
Atsakyti
QUOTE(mikis @ 2008 01 24, 20:54)
visiškai nesutinku - mano vyresnioji nuo trijų mėnesių (dabar jai du metai ir trys mėn) puikiausiai išmiega visą naktį. Per visą šį laiką buvo vos kelios naktys, kai teko prie jos pasėdėti, o bemiegių naktų apskritai nepamenu. Mažajai dabar du mėnesiai - taip pat miega gerai - nuo 23 val. iki 5-6 val. be pabudimų (labai viliuosi, kad ir toliau tao bus...)

isimtys tik patvirtina taisykle smile.gif
Atsakyti
Mazoji kai buvo 2 men visa menesi miegojo nuo 12 iki 8 ryto,bet jau nuo 3 men ir iki dabar kelesi kas 2- 3 val ir nakti valgo daugiau nei diena doh.gif
Atsakyti
Mano mazas ir panasiai iki septyniu menesiu miegojo visa nakti o dabar nespeju uzmigti kai reikia keltis
Atsakyti
Naktį nebevalgo nuo antro mėn. tai aš ir nežadindavau maitinti, nes miegojo nuo 24val iki 6val ryto.Vėliau miego režimas keitėsi šiek tiek.Dabar einam miegoti 21-21.30, o keliamės apie 9val ryte.
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 01 24, 12:58)
Skaitau cia visokius laiskelius ir liaudiskai tariant ''nervas ima''... Mums jau prasidejo 6 menuo, o as jau nebeziuriu nei i laikrodi, nei kartus skaiciuoju. ''Tupt stot kelt valgyt supt''. Ryte ji zvalut zvalutele... Viskas gerai. Gydytoja sake irgi, kad vaikas sveikas, nieko primaitint nereikia, toks budas, isaugs ( p.s. jau man tas pasakymas ''isaugs...''). Matinu tik MP. Miega loveleje salia musu lovos.
Jau puses nakties ivykiu net neatsimenu rytais ka nakti dariau... Mano mama sake, kad ir as tokia buvau.
Judri mergaite, reikalaujanti demesio, daugelio akimis islepinta ( nors to daryti nesistengiau..) ir va...  console.gif

Pas mus irgi panasi situacija smile.gif jau 6 men, kaip naktimis kelinejuos, kas 2 val., kazkada seniai (apie antra menesi) buvo pora nakteliu kai pamiegojom 4 val be prabudimo, tik dabar tai tolimas prisiminimas... hihihi.gif
Atsakyti
mano mazylei 2 mwnwsiukai, o jau kokios 2 savaites kai ismiega nuo 24val iki 6-7 ryto... aisku, kad buna isimciu, karta, du i savaite prabunda ir 5 val ismiegojusi...
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 30, 19:50)
Man daktare sake,kad kudikiams,iki 1-2men,buna kai nakti nepabunda,tuomet reikia zadinti kad pavalgytu.Nepamenu kaip tas dalykas mediciniskai vadinasi.

va va, mums taip buvo smile.gif bet jau klinikose pirmomis dienomis suzinojau, kad jei noriu tureti pienuko, turiu zadinti, pirma savaite zadinau, kad 3,5-4val (keldavausi su zadintuvu, kad ir kaip jauciausi issekusi po gimdymo), o paskui namuose per pirma menesi atitolinau ta zadinima iki sesiu valandu tarpo
o kai mazdaug 1,5men nustojau kelti, po 8-9-10val ismiegodavo
tik treciam menesyje prasidejo pienuko krize, tai teko vel kelti, o dabar ketvirtame menesyje jau ji pati ilgiau 6val neismiega smile.gif
Atsakyti