Mazoji uzmiega apie 23h o prabunda dazniausia apie 9h. O jai prabunda anksciau nei 9h tada pamaitinu pienuko ir snaudzia dar. Ismiega visa nakti.
Mano mažoji miegoti eina 22val. o keliasi 8.30val.Naktį MPgeria 2 val. ir 6 val.Mums 9 mėnesiai.
Manoji nueina 21-22val o keliasi 9-10

maniske eina miegot 22h, keliasi apie 9h, jei anksciau ryte atsibunda, duodu arbatytes tai dar pamiega iki 10h

Na mano balandeliai tai ankstyvi,6-7 jau jie keliasi,kartais puse astuoniu,ir ne nebando daugiau miegot,pietu miega nuo 13val iki 15,15.30.vakare eina gult 8.naktim nesikelia.Atrodo normalu,rytas,kelkimes visi,bet as taip megstu pamiegot,o vakare tai dar televizoriu ziuriu ar siaip ka veikineju.gal veliau prades veliau keltis

QUOTE(ausriuxa @ 2006 04 10, 09:31)
Iki keliu jusu leliukai ismiega ryte?mamo tai prabusdavo 8-9val,bet kuo toliau tuo anksciau visus kelia
siandien pusia septyniu ryto prabunda pabuna pazaidzia ir pusia devyniu vel miegot,o man tai jau nesinori
Gal yra kokiu budu,kaip prailginti ta rytini miegeli 

Mes kio toliau tuo ilgiau

QUOTE(eziukai @ 2005 11 14, 02:01)
Sveikutės,mano Gerdutė dieną nelabai nori miegoti.Lauke apie 12val.miega apie 1-1.5val.Man atrodo,kad tokio amžiaus vaikas turėtų miegoti dar kartą.Vakare apie16-17val.bandau migdyti,nes jau trina akutes ir matosi,kad pavargus.Bet įsivirauja skandalas.Nors migdau vežimėlyje praeina 0.5val. kol užmigdau,kad pamiegotų 0.5val.Tik lauke geriau.Parašykite kiek jūsų vaikučiai kartų miega,kaip migdot?
Laba,mano taip pat Gerdute,keliasi 7val.apie 10-11val ziovauja,trina akutes,migdau arba vezime supuodama,arba valgydama prie papuko uzmiega.Miega 1-2val,ivairiai.Ir vakare apie 18val.,ta pati situacija.Migdosi sunkei,kad ir kaip noretu miegucio,su juo kovoja.

mes 6h ryto jau žvalios esame

Mano dukra ryte atsikelia 8 val. apie 11 val. užmiega valandai, kartais net 1,5 val. Po to nusnaudžia apie 16 val. 1,5 val. - 2 val. ir kartais dar 20-30 min. "nugnyba" apie 20 val. Naktie miegelio einam 22 - 22.30 val. Šis režimas pas mus keičiasi kas 3-4 sav., bet bendras dienos miego laikas - apie 4 val.
Ryte atsikelia apie 9 val, o miegot eina po pietų 12 val. Išmiega virš 2 val. Retkarčiais dar užmiega apie 18 val, bet tik kokiam pusvalandžiui. Nakčiai užmiega 22 val ir taip iki ryto.
QUOTE(GvG @ 2007 09 18, 15:50)
Mes ir nuo 6 nemiegame
Ir naktį keliames valgyti, taip kad mamai miego trūksta