Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Nuo kokiu poros menesiuku naktim jau nebesikeldavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau 8 mėn. ir mūsų mažius visą laiką labai blogai miegojo, keldavosi nuo 4 iki 8 kartų per naktį. Dabar jau išmiega nuo 21.30 iki 5-6, tai mums čia tikras stebuklas, pavalgo ir miega toliau iki kokiu 7.30.
Mes pirmiausia nedavėm nakti gerti, buvo sunku tas naktis, bet po kokiu 2-3 naktų tikrai pamiršo šį blogą įprotį, ir pradėjo ramiai miegoti iki 3-4, tada po kokios savaitės nebedavėm valgyti (gerdavo pieno mišinį), ir šį įprotį pamiršo po poros naktų. labai tuo džiaugemės ir gailiuosi, kad taip ilgai delsiau blush2.gif nes dabar ir matytei ir vaikučiui ramiau, nors ir nelegvos tos kelios naktys buvo smile.gif sėkmės nemiegalių vaikiukų mamytėms smile.gif
Atsakyti
Mes miegam nuo 2.5 menesio visa nakti - nuo 22 iki 7, pamaitinu misinuku miegancia, ir dar miegam 2- 2.5 valandos. Ryte maitinu, nes laikomes rezimo, valgom kas 3 valandas. bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškė jau po pirmosios savaitės namuose buvo tikras angeliukas wub.gif Tiesa, iki 2s avaičių amžiaus kryžiaus kelius ėjome su vyru. O dabar miega nuo 22 iki 7 arba nuo 24 iki 9 wub.gif
Atsakyti
Musu kleckas visada naktim miegojo, tik iki kokiu 2 men kelesi 3 kartus nakti valgyt (10 min max ir luzdavo), paskui du, o paskui buvo naktu kai nei karto nesikele, buvo naktu kai kelesi 5 kartus - tiesiog nemanau, kad vaikas "pasiekia" ta perioda kai ima ir miega visa nakti neatsibusdamas - is pradziu valgyt ar gert buna iprates, paskui kazka susapnuoja...kol kas dideles tragedijos nedarau, nors kas karta kai daznai keliasi sunerimstu ar viskas jai gerai, bet po dienos kitos vel ishmiega ir nusiraminu...va taip ir sukasi toks ratelis ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, kad maniškė nuo 2 savaitės parpia visą naktį thumbup.gif Paprastai nuo kokios 22-23 val iki 8-9 val tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mums1.3men,betnuo3menkelaisiir kelaisi naktimis
Atsakyti
Geguzes menesi baigiau maitinti tai nuo tada ismiega visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukryte nuo 2men dazniausiai ismiega visa nakti nuo 10.30 iki 7 ryto,aisku pasitaiko kad kartais prabunda nakti bet retai 4u.gif
Atsakyti
Mano bernas taip pat visa nakti ismiegot pradejo nuo 1,5 men. O dukrytei dabar 4 men bet naktimis keliames maziausiai 2 kartus
Atsakyti
O ką jūs darot su pieniuku kai vaikas visą naktį miega? g.gif Man tai jau po 5 val nemaitinimo labai skauda g.gif (čia toms, kurios MP maitina, klausimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 23 gegužės 2008 - 20:25
QUOTE(Mergiona @ 2008 05 23, 21:24)
O ką jūs darot su pieniuku kai vaikas visą naktį miega?  g.gif Man tai jau po 5 val nemaitinimo labai skauda  g.gif (čia toms, kurios MP maitina, klausimas)

Aš visada su pientraukiu prieš naktį nusitraukiu kiek tik įmanoma, tai naktį paskui labai lengva miegoti blush2.gif
Atsakyti