Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

QUOTE(bimkutele @ 2008 04 30, 19:44)
prabundu 7val.sviesu prisiminiau,kad nesikeliau vaiko pamaitinti.sokau is lovos begom ziureti ar dar gyva,pradejau judinti soko istikta,dukryte pasiraze ir toliau miegojo,o man sirdele is baimes dar ilgai dauzesi

man lygiai tas pats buvo, tik mano suneliui buvo beveik trys menesiai, o daba jau miegam nuo 22val iki 7-8 val thumbup.gif ir vis dar valgom MP mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau beveik 2 men. ir keliames nakti apie 4 val pavalgyti. Ir taip nuo gimimo, nors seimos gydytoja liepe butinai kas 3 val. maitinti, nes svorio nepriaugs. O maniske per men 1.2 kg. priaugo. Tai dabar laukiu nesulaukiu, kai visa nakti ismiegos be jokiu pavalgymu. Nors pirmas vaikelis tai ilgiau kaip iki puses metu keldavosi nakti pienelio pavalgyti.
Atsakyti
mano mazyle kazkur nuo 2 menesiu pradejo ismiegot visa nakti, o tuos pirmus menesius tai nesitikejau, kad kada nors issimiegosiu, nes keldavosi kas 2-3 val.
Atsakyti
Galima sakyti mano dukryte irgi miega visa nakti. Nakti ji siek tiek pramerkia viena aki, kai isalksta. Ikisu papuka burnyten ir valgo miegodama, o as maitinu irgi pusiau miegodama. Tai jokio vargo smile.gif
Atsakyti
mum šeši mėnesiai ir miegam visą naktį thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo 3 men,visa nakti miegam. biggrin.gif
Atsakyti
Mes nuo 2.5 men visa nakti miegam
Atsakyti
Niu skaitau ir toks pavydukas kirba (nepiktybinis ax.gif ). 6 men su virsum ir tik pora nakteliu gal buvo, kai galejau 6 val. pamiegoti.... Ka gi jus darot, kad mazyliai miega?????
Atsakyti
Mano sunelis nuo pusantro menesio visa nakti ismiega tongue.gif ir nieka visiskai nedariau ir net nesistengiau thumbup.gif tiesiog jis pats viena nakti neatsikele paskui pora naktu buvo prabudes o nuo to karto iki siol miegam saldziai kaip angeliukai smile.gif uzmiegam 10 vakaro ir atsikeliam 8 ryto smile.gif
Atsakyti
sveiki, mum irgi beveik 6men, miegas pablogejo, maitinu MP, bet galvoju gal nezutenka nakty keliasi kas 2-3 val pavalgo trupuciuk ir vel miega g.gif , ka patartumet kad miegotu visa nakty ar nors puse? biggrin.gif diena miega po 20 min 3 kartus gal
Atsakyti
Mano dukrytei antras menuo pradejo eit, kai sugalvojo, kad naktimis valgyt neverta. Todel ir miega iki 8 val. ryto. biggrin.gif Tikiuos, kad nesugalvos pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2008 05 19, 15:10)
Mano dukrytei antras menuo pradejo eit, kai sugalvojo, kad naktimis valgyt neverta. Todel ir miega iki 8 val. ryto.  biggrin.gif  Tikiuos, kad nesugalvos pasikeist.

Mano dukryte tik nuo 8menesiuku pradejo visa nakti ismiegoti, bet vis prabunda arbateles atsigerti ax.gif
Atsakyti