Manoji miega du kartus per diena
Dazniausiai po dvi valandas
1menesio jau ismiegojo visa nakti
siaip nakti maitindavau viena karta.prabundu 7val.sviesu prisiminiau,kad nesikeliau vaiko pamaitinti.sokau is lovos begom ziureti ar dar gyva,pradejau judinti soko istikta,dukryte pasiraze ir toliau miegojo,o man sirdele is baimes dar ilgai dauzesi
nuo to laiko uzmiega 19-20val ir iki 7-7.30val
musu maziukas ,tai nuo kokiu dvieju men visa nakti miega
Kai prieš kelias sav. nustojau maitinti MP- beveik jau išmiega visą naktį. Nors dar pabunda pagerti vandenuko.
Mes dažniausia miegam 3 kartus. 2 trumpi miegeliai po 30 min, ir pietų-ilgasis apie 1,5 val.
Jei lauke pietų pokaičio išmiega 2 val- pavakarių miegelio nebeprireikia.
Jei lauke pietų pokaičio išmiega 2 val- pavakarių miegelio nebeprireikia.
Sveikutes, mano mergyte(dabar 8 men.) iki siol miegodavo 4 kart dienoj, po 30min. ir koki 1 karteli valanda, na labai labai retai 1.5 val. ji jau kas dvi val. pradeda trinti akytes, tik paguldai ir greit miega( aisku supimo pagalba
). bet tik suejus 8 men. pasidare sunku diena uzmigt, gal tik 3 kart uzmiega nei ilgiau nei trumpiau kaip 30 min. nesvarbu ar lauke ar masinoj, ar namie.ir su dideliais pykciais einam miegot, nors ir labai nori, vos neluzta....tai vat tokios mes pusvalandines
mano miega 3 kartus per dieną,pirmas miegelis trumpas (30min),o kiti du apie 1-1,5 val
miegam 2k.dienoj,pirma karta apie 30min.,o jau antra karta nuo 1.5 iki 2val.
Mums problemų buvo tik pirmą mėnesį, kol "pagavom" režimą
o nuo antro iki šiol išmiega be pabudimų maždaug 7,5 val. tiesa, kartais paryčiais reikia ant kito šonelio apversti ar soskę paduoti
Mums 10 mėn. 2 sav., naktį keliamės daug kartų, prabunda, verkia, kartais užtenka paimti ant rankų, apversti ant kito šonelio ir užmiega, kai tai nepadeda, maitinu MP. Kol buvo mažesnis miegodavo gerai, net po 5-6 val.
, bet kai prasidėjo dantukų dygimas, tai ir prasidėjo neramios naktelės, dienomis vaikinas linksmas, judrus, viskas jam įdomu, miega gerai, dažniausiai 2 kartus po 1,5-2 val.
Kuo toliau tuo labiau galvoju, kad geriau miega tie, kurie auga maitinami PM ir su soske, nors mano vienos draugės kleckas su soske, bet MP irgi miega neramiai...
Kaip atpratinote nuo naktinio maitinimo?
Kuo toliau tuo labiau galvoju, kad geriau miega tie, kurie auga maitinami PM ir su soske, nors mano vienos draugės kleckas su soske, bet MP irgi miega neramiai...
QUOTE(dije @ 2008 05 01, 10:50)
Kai prieš kelias sav. nustojau maitinti MP- beveik jau išmiega visą naktį. Nors dar pabunda pagerti vandenuko.
Kaip atpratinote nuo naktinio maitinimo?
o manoji visa nakti miega nuo gimimo