Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Manoji miega du kartus per diena mirksiukas.gif Dazniausiai po dvi valandas tongue.gif
Atsakyti
1menesio jau ismiegojo visa nakti thumbup.gif siaip nakti maitindavau viena karta.prabundu 7val.sviesu prisiminiau,kad nesikeliau vaiko pamaitinti.sokau is lovos begom ziureti ar dar gyva,pradejau judinti soko istikta,dukryte pasiraze ir toliau miegojo,o man sirdele is baimes dar ilgai dauzesi blush2.gif nuo to laiko uzmiega 19-20val ir iki 7-7.30val thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu maziukas ,tai nuo kokiu dvieju men visa nakti miega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goda:)))): 30 balandžio 2008 - 21:00
Kai prieš kelias sav. nustojau maitinti MP- beveik jau išmiega visą naktį. Nors dar pabunda pagerti vandenuko.
Atsakyti
Mes dažniausia miegam 3 kartus. 2 trumpi miegeliai po 30 min, ir pietų-ilgasis apie 1,5 val.
Jei lauke pietų pokaičio išmiega 2 val- pavakarių miegelio nebeprireikia.
Atsakyti
Sveikutes, mano mergyte(dabar 8 men.) iki siol miegodavo 4 kart dienoj, po 30min. ir koki 1 karteli valanda, na labai labai retai 1.5 val. ji jau kas dvi val. pradeda trinti akytes, tik paguldai ir greit miega( aisku supimo pagalba blush2.gif ). bet tik suejus 8 men. pasidare sunku diena uzmigt, gal tik 3 kart uzmiega nei ilgiau nei trumpiau kaip 30 min. nesvarbu ar lauke ar masinoj, ar namie.ir su dideliais pykciais einam miegot, nors ir labai nori, vos neluzta....tai vat tokios mes pusvalandines doh.gif
Atsakyti
mano miega 3 kartus per dieną,pirmas miegelis trumpas (30min),o kiti du apie 1-1,5 val
Atsakyti
miegam 2k.dienoj,pirma karta apie 30min.,o jau antra karta nuo 1.5 iki 2val.
Atsakyti
Mums problemų buvo tik pirmą mėnesį, kol "pagavom" režimą doh.gif o nuo antro iki šiol išmiega be pabudimų maždaug 7,5 val. tiesa, kartais paryčiais reikia ant kito šonelio apversti ar soskę paduoti biggrin.gif
Atsakyti
Mums 10 mėn. 2 sav., naktį keliamės daug kartų, prabunda, verkia, kartais užtenka paimti ant rankų, apversti ant kito šonelio ir užmiega, kai tai nepadeda, maitinu MP. Kol buvo mažesnis miegodavo gerai, net po 5-6 val. rolleyes.gif , bet kai prasidėjo dantukų dygimas, tai ir prasidėjo neramios naktelės, dienomis vaikinas linksmas, judrus, viskas jam įdomu, miega gerai, dažniausiai 2 kartus po 1,5-2 val.

Kuo toliau tuo labiau galvoju, kad geriau miega tie, kurie auga maitinami PM ir su soske, nors mano vienos draugės kleckas su soske, bet MP irgi miega neramiai...

QUOTE(dije @ 2008 05 01, 10:50)
Kai  prieš kelias sav. nustojau maitinti MP- beveik jau išmiega visą naktį. Nors dar pabunda pagerti vandenuko.

Kaip atpratinote nuo naktinio maitinimo?
Atsakyti
biggrin.gif na mum tai 4,5men taciau viena karta atsikeliame valgyt MP, nes tik nakti ir bemaitinu, diena duodu misinuka, nes nepakanka MP, tai netgi dziaugiuosi kad dar netingi maniskis atsikelti MP, jis tris -penkias min pavalgo ir toliau parpia, o siaip tai miega sauniai nuo 9 iki 8 ryto thumbup.gif labai dziaugiuosi
Atsakyti

o manoji visa nakti miega nuo gimimo thumbup.gif pirma menesi ismiegodavo apie 6 val nepabusdama, o dabar(mums 3 men) einam miegot 10ir kelimes 8-9 val thumbup.gif
Atsakyti