Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Musu mazulis miega 3 kartus per diena,nors keliasi 7 ryto.ismiega po 1.5-2.0val.
o naktiniam miegeliui eina 22 arba dar veliau.bet nakti prabunda po kelis kartus verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikutis keliasi apie 7val.pavalgo tada miega valandą, vėliau miega arba apie 4val. arba apie 6val.čia priklauso ant kiek pavargsta dūkdamas.Gaunasi 2-3 kartus per dieną miega ax.gif ax.gif
Atsakyti
O mes miegam po 2-3- kartus apie 11 val 1-1.5 val o pietuku 2-3 val ir dar prieš mieguti 0.5 -1 val
Atsakyti
O mano dukrytė keliasi apie 7-ą valandą, tada apie 11-ą nulūžta 1,5 val., tada apie 15 val. 2-i valandas lauke, ir apie 19.30 dar valandžiukei nusminga. Nakti išmiega max 8-ias valandas. Vat kokios mes miegaliukės :4u:
Atsakyti
Na o mano grazuole, tai keliasi 7 arba 7.30 kaip jei uzeina, tada dar nuluzta iki kokios 9 ar 10 val ir tada jau pusryciauja..tada jau sulaukia pietuku, ir 13 val pavalgiusi eina miegoti pietu, miega kaip kada nuo puses valandos iki 2 su puse, kaip jau jei iseina..na tada pavalgo 17 val ir vel uz kokio pusvalandzio luzta tada jau neilgam gal kokiam pusvalandukui..na o jau paskui pavalgo 20 val ir kada jau jei iseina uzmiega...buna kad uzmiega 20.30 o buna 23.00 wub.gif ir ismiega visa naktele thumbup.gif
Atsakyti
Iš vis blogai miega Dienos metu miega 3 kartus , 2 kartus 10-15 min, o pietūs kartais išmiega 1 val. bet dažniausiai tik 30 -40 min. ax.gif
Atsakyti
Iki keliu jusu leliukai ismiega ryte?mamo tai prabusdavo 8-9val,bet kuo toliau tuo anksciau visus kelia doh.gif siandien pusia septyniu ryto prabunda pabuna pazaidzia ir pusia devyniu vel miegot,o man tai jau nesinori schmoll.gif Gal yra kokiu budu,kaip prailginti ta rytini miegeli ax.gif
Atsakyti
Maniškis 7mėn. išmiegodavo iki 6val. pavalgydavo ir toliau miega, o eina miegot apie 23val.
Atsakyti
Mano leliukas tai ivairiai miega. Bet dazniausiai uzmiega iki 12 val vakaro ir ismiega iki 6-7 ryto, tada reikia tik speti duoti pavalgyti, kad nepabustu ir tada miega iki 11 val ryto bigsmile.gif
Labai del to dziaugiuosi, nes nakti labai pailsiu ax.gif
O kad ismiegotu reiktu gal speti neprabudusi pamaitinti. g.gif tada bevalgydamas vel prisnustu ir miegotu g.gif Net nezinau, ka cia patarti blush2.gif
Atsakyti
MaAno mažius gulasi 22 val, keliasi 8, 9 tai man labai net gerai ax.gif

o kaip pripratinti prie ilgesnio miegelio...nemanau kad reikėtų ir ar yra išvis tokių būdų...juk žmonės skirtingi, vieni pelėdos, kiti vieversiai...bus lengviau kai į mokyklą kelsis smile.gif nebus sunku keltis smile.gif
Atsakyti
sveikos,
mes, regis, vyturiukai. keliamės apie 6-7 ir nesvarbu, ar vaikis eina miegoti 9, ar 10, ar 11 val. vakaro. anksčiau kankinausi, o dabar supratau, kad nieko nepakeisi, tad grįžau prie kažkada turėto ritmo. anksti keltis. be to, ilgesnė diena atrodo smile.gif

beje, šiandien mažiukas man padarė staigmeną - leido įsimiegoti iki 7.30 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 10 balandžio 2006 - 18:36
Nemanau, kad tokio amžiaus vaikai jau galima skirstyti į pelėdas ar vyturiukus. Jie tiesiog gyvena gamtos ritmu. Saulė pateka ir jie nubunda. Mano jaunėlis irgi keliasi 6.30, o po to apie 8.30 vėl eina prigulti. Bet užtai vakare miegoti einam apie 20 val. Ir niekaip neina to vakarojimo prailginti, nes pradeda pykti, viskas pasidaro negerai. Kažkada lygiai taip elgėsi ir dičkis, aš jau maniau kad dabar iki pensijos nebeišsimiegosiu, bet kažkur nuo metų pradėjo miegoti "kaip žmogus" - nuo 22val iki 9,10val ryto. Tad manau, kad šitą periodą reikia tiesiog išlaukti... biggrin.gif
Atsakyti