Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(raimuta @ 2009 01 19, 09:34)
na jei kalbant apie mano situacija ,tai logika aiški,kadangi man tvarkė nukarusią pilvo odą, ją ištempė, tai jei  gimdyčiau, automatiškai odą vėl išsitems nuo nėštumo, o jei vėl cezario pjūvio reiktų ,tai jau faktas ,kad plastikų darbas nueina velniop unsure.gif,aš taip viską suprantu ir jei tvarko pilvą,tai tikrai manau,kad pirmas klausymas daktarų būtų ar dar planuoji gimdyt?, bent jau kai buvau prieš op.konsult.pas du plastikus abu jie uždavė tokį klausymą.

as ikyri labai turbut, bet manes neitikina doh.gif na gerai, sakykim jei daro pilvo plastika, tai tada gal (nors ir tai nebutinai, oda turi savybe trauktis, tai jei jau padare plastika, po nestumo gal nebus tiek daug perteklines odos kaip kad butu buve, jei plastika butu nedaryta). o siaip jei man pvz darys tik riebalu nusiurbima, tai apskritai jokio rysio su nestumu nematau g.gif aisku galima isvartyt, kad va pastosi, oda issitemps, riebalai uzaugs ir t.t ir pan, bet cia is tos pacios operos kaip kad nerekomenduoja du metus po cezario pastot, o kitos sekmingai pametinukus gimdo ax.gif
apskritai manyciau daugiausiai itakos turi pacios organizmas, odos ypatybes ir panasiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 10:55)
as ikyri labai turbut, bet manes neitikina  doh.gif na gerai, sakykim jei daro pilvo plastika, tai tada gal (nors ir tai nebutinai, oda turi savybe trauktis,  tai jei jau padare plastika, po nestumo gal nebus tiek daug perteklines odos kaip kad butu buve, jei plastika butu nedaryta). o siaip jei man pvz darys tik riebalu nusiurbima, tai apskritai jokio rysio su nestumu nematau  g.gif aisku galima isvartyt, kad va pastosi, oda issitemps, riebalai uzaugs ir t.t ir pan, bet cia is tos pacios operos kaip kad nerekomenduoja du metus po cezario pastot, o kitos sekmingai pametinukus gimdo  ax.gif
apskritai manyciau daugiausiai itakos turi pacios organizmas, odos ypatybes ir panasiai  rolleyes.gif

na mane, tai įtikina faktai smile.gif . na tavo manymu daro pilvp plastiką ir po nėštumo oda neišsitempia daugiau,tai vadinasi ir pilvas per nėštuma neauga smile.gif , nu nžn.aš tai manau, kad po gimdymo,kalbu už save,man būtų vėl odos perteklius,kadangi pas mane nealastinga oda,pas kitas būna kitaip,kitom jokio odos pertekliaus nabūna,viskas susitruakia čiki piki užtai ir tom nereikia plastikų pagalbos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2009 01 19, 10:07)
na mane, tai įtikina faktai smile.gif . na tavo manymu daro pilvp plastiką ir po nėštumo oda neišsitempia daugiau,tai vadinasi ir pilvas per nėštuma neauga smile.gif , nu nžn.aš tai manau, kad po gimdymo,kalbu už save,man būtų vėl odos perteklius,kadangi pas mane nealastinga oda,pas kitas būna kitaip,kitom jokio odos pertekliaus nabūna,viskas susitruakia čiki piki užtai ir tom nereikia plastikų pagalbos. smile.gif

zinoma kad pilvas auga, bet manyciau kad oda gal geriau susitraukia, nei kad susitrauktu jei nebutu plastika daryta g.gif
jo, kitoms nereikia plastiku pagalbos, vienoms po vieno vaiko pilvas kaba, kitoms po triju ir daugiau atrodo kaip pries nestumus rolleyes.gif todel ir sakau - nereikia ziuret pirmiausia i individualias odos savybes rolleyes.gif o nebutinai visoms pagal viena pvz planuotis mirksiukas.gif
beje, as suprantu ka tu turi omeny mirksiukas.gif 4u.gif tiesiog manes neitikina kad butinai tas plastikas reikia darytis pagimdzius visus planuojamus vaikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 11:17)
zinoma kad pilvas auga, bet manyciau kad oda gal geriau susitraukia, nei kad susitrauktu jei nebutu plastika daryta  g.gif
jo, kitoms nereikia plastiku pagalbos, vienoms po vieno vaiko pilvas kaba, kitoms po triju ir daugiau atrodo kaip pries nestumus  rolleyes.gif todel ir sakau - nereikia ziuret pirmiausia i individualias odos savybes  rolleyes.gif o  nebutinai visoms pagal viena pvz planuotis  mirksiukas.gif
beje, as suprantu ka tu turi omeny  mirksiukas.gif  4u.gif tiesiog manes neitikina kad butinai tas plastikas reikia darytis pagimdzius visus planuojamus vaikus  blush2.gif

papraščiausiai plastikai taip rekomenduoja, o kad būtinai darytis pagimdžius visus planuojamus vaikus tokio fakto kaip ir nėra smile.gif ,
Atsakyti
Del nestmu ir as trigrasi ikisiu tongue.gif MANO NUOMONE (as ne medikas) riebalu siurbimas nestumui neturi itakos ar nestumas siurbimui. Tiesiog pilvukas gali vel tapti arba netapti negrazus, taciau pilvo plastika tai jau kitas dalykas. Pirmiausia ja dazniausiai daro jau po nestumo, nes taip sudarkyti pilva, kad reikia plastikos gali tik nestumas ar kazkas panasaus (svorio netekimas, priaugimas didelio). Ir dayti pilvo plastika artimiausiu laiku planuojant dar vaiku yra nelogiska, nes pries pirma nestuma oda taip pat nebuvo sudarkyta ir jei taip atsitiko viena karta, tai manau kokie 90 %, kad pasikartos ir antra. Juk tai ta pati oda kuri truko ir issitempe ir pirma karta. Be to per pilvo plastika sukabina raumenis kurie prasiskyre nestumo metu, tai juk antras kudykis vel padarys ta pati ar bent jau didele tikimybe, kad padarys doh.gif
Kalbant apie mano nestumus, tai pilvai abu kartus buvo didziuliai. Pilvo plastikos jau reikejo po pirmo nestumo, bet jei as ja buciau pasidarius, tai 250 %, kad oda vel plystu ir raumenys prasidkirtu, nes mano oda neelastinga ir pilvas antra karta buvo gal net didesnis blink.gif
Nu prirasiau daug doh.gif

Beje, del mano nuotykiu. Tyrimus atidejom rytojui del menesiniu, jei jie geri...poryt operacija. Tai vel man nezinia iki paskutines akimirkos doh.gif be to visi namie serga, snarglejas, koseja. Jauciu, kad ir mano galva sunki verysad.gif sedziu ant arbatos su medum ir citrina...labai bijau, kad nesusirgciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 01 19, 10:52)

Beje, del mano nuotykiu. Tyrimus atidejom rytojui del menesiniu, jei jie geri...poryt operacija. Tai vel man nezinia iki paskutines akimirkos  doh.gif  be to visi namie serga, snarglejas, koseja. Jauciu, kad ir mano galva sunki  verysad.gif  sedziu ant arbatos su medum ir citrina...labai bijau, kad nesusirgciau  unsure.gif

ale mes su tavim kaip viena lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
man irgi data arteja, o mano grazuolei siandien nakti sloga prasidejo lotuliukas.gif doh.gif cia visada taip doh.gif doh.gif tuoj as apsikresiu ir po operacijos lotuliukas.gif
na bet tikekimes geriausio drinks_cheers.gif jei rimtai tai as kazkaip si karta jau pasyviai i viska ziuriu - bus kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 12:02)
ale mes su tavim kaip viena  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
man irgi data arteja, o mano grazuolei siandien nakti sloga prasidejo  lotuliukas.gif  doh.gif cia visada taip  doh.gif  doh.gif tuoj as apsikresiu ir po operacijos  lotuliukas.gif
na bet tikekimes geriausio  drinks_cheers.gif jei rimtai tai as kazkaip si karta jau pasyviai i viska ziuriu - bus kaip bus  biggrin.gif

tai ir as sikart kazkaip ramiau lotuliukas.gif Sakiau nei tasiu nesikrausiu, nieko nedarysiu kol atsakymu nebus cool.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir tiek thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Dėl nėštumų - taip, daug lemia odos savybės, tačiau tom merginom, kuriom po nestuke.gif (vieno ar dviejų, nesvarbu) atsirado daug strijų ir perteklinės odos, buo padaryta plastika ir jei jos vėl apnėštėtų - viską išneštų dar baisiau. Nes faktas - oda neelastinga.
Mano atveju, kai didžiausia problema buvo prasiskyrę raumenys, tikimybė, kad jie vėl pliš, būtų 50:50 sad.gif Taigi, jei gimdau trečią vaikelį, iš karto turiu numatyti korekcijos reikiamybę...

Vienas chirurgas kažkuriai merginai iš (.)(.) temos aiškino taip: jei pvz. daraisi krūtų didinimo operaciją ir po jos vėl nori gimdyti ir maitinti vaikelį, turi praeiti 2 metų pertrauka (jei neklystu). NES. Per tą laikotarpį tavo oda prisitaiko prie implanto ir po to, jei jau krūtys didėja, tai tikimybė atsirasti strijų ir odai išsitąsyti - LYGIAI TOKIA PATI, kaip ir būtų BE implantų. Taigi, nedrįčiau teigti, kad tai galioja ir pasidariusioms pilvo plastiką, bet va, tokie kaip ir faktai sakyčiau smile.gif

Atsakyti
o kas daretes pilvo plastika...kaip ten su sutartim. Kas ypatingo ten parasyta? ar duoda kokias garantijas? ar aprasytos kokios komlikacijos?
Atsakyti
Lady_Marmelade, ne monetose esmė,tenoriu kad būtų kokybiškai atlikta, kad nereikėtų tvarkyt paskui, nes skausmas po OP tai įsivaizduoju ne iš maloniųjų...
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 01 19, 16:28)
o kas daretes pilvo plastika...kaip ten su sutartim. Kas ypatingo ten parasyta? ar duoda kokias garantijas? ar aprasytos kokios komlikacijos?

Aprašyti visi atvejai, kurie NEĮTRAUKTI į komplikacijas - tinimai, randai, jautrumo odos sutrikimai ir etc. smile.gif

QUOTE(Krakatūzas @ 2009 01 19, 17:15)
Lady_Marmelade, ne monetose esmė,tenoriu kad būtų kokybiškai atlikta, kad nereikėtų tvarkyt paskui, nes skausmas po OP tai įsivaizduoju ne iš maloniųjų...

Ne, kokybės monetos negarantuoja smile.gif O va "brendas" garantuoja monetas.
Žinau kelis nelabai pavykusius atvejus iš šios klinikos, vienas jų - pacientei buvo padaryta neatitaisoma žala kūnui.
Spręsti tau pačiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 19, 15:26)
Aprašyti visi atvejai, kurie NEĮTRAUKTI į komplikacijas - tinimai, randai, jautrumo odos sutrikimai ir etc. smile.gif
Ne, kokybės monetos negarantuoja smile.gif O va "brendas" garantuoja monetas.
Žinau kelis nelabai pavykusius atvejus iš šios klinikos, vienas jų -  pacientei buvo padaryta neatitaisoma žala kūnui.
Spręsti tau pačiai smile.gif

kosmaras... as kai pradedu isivaizduot.. kaip jaustis zmogui, kai jam tikrai padaryta NEATITAISOMA zala... verysad.gif sakes, uzsigrauzciau negyvai.
LM, tu kai jau patyrus ir siaip maladec mergiote, pasakyk man - o tiesiog riebalu nusiurbimas kokia nors itaka nestumui turi? tiksliau - atvirksciai doh.gif nestumas siurbimui rolleyes.gif as kolkas vaiku neplanuoju, nera su kuo lotuliukas.gif bet jei kada nors ax.gif manyciau gal nelabai turi g.gif
Atsakyti