Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(Eleina @ 2009 01 16, 07:02)
itariu ne tuo adresu siunti. va ka radau pagooglinus:
Gyd. D. Balčiūnas, mob. +370 ...
El. paštas: balciunas@plastikoschirurgai.lt

Jo,situo adresu sunciau balciunas@plastikoschirurgai.lt grizta man laiskas.Jauciu reiks jam paskambinti,paklausti.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2009 01 16, 03:37)
Sveikos merginos,gal kas zino D.Balciuna el.pasta.internete nurodytas D.Balciunas@plastinechirurgija.lt  man neveikia,grizta atgal laiskai.

mikrochirurgija@takas.lt
Atsakyti
QUOTE(rozinelelyte @ 2009 01 16, 20:08)
mikrochirurgija@takas.lt

Didelis Aciu notworthy.gif
bandysiu susisiekti
Atsakyti
QUOTE(Krakatūzas @ 2009 01 14, 19:25)
Labukas mergytės smile.gif
Ar yra kuri nors, kuri neseniai siurbliavosi pas K.V.? Draugė labai giria jo darbą, o aš neapsisprendžiu ar eit pas jį, ar dar kur pasikonsultuot ir kitur. Nedaug man ir tereikia, nuo galifė srities nuimt ir į užpakaliuką sudėt smile.gif Jei sutiks taip daryt smile.gif

Sveika, yra pas jį besisiurbliavusių kitose temose (turiu omeny, kai riebalių nusiurbimas daromas kitų operacijų metų - krūtų didinimo pvz.) smile.gif
Tai viena brangiausių klinikų Lietuvoje. Aš asmeniškai pasikonsultuočiau ir kitur.
Dėl užpakaliuko - didelių vilčių nepuoselėk, prigija labai nedidelis procentas sušviršktų riebaliukų smile.gif

Atsakyti
Viename rus. forume radau tokia informacija, kad tos kurios nori daryti plastine operacija turi palaukti, kol praes nemaziau negu 6 men. nuo maitinimo nutraukimo, tam kad susireguliuotu hormonai. Toks buvo gyd. nurodymas. g.gif Ar nors vienas chirurgas jus apie tai klause? Nes man kaip tik 6 men. ir praejo. Is kur as zinau, ar viskas pas mane susireguliavo? unsure.gif
Atsakyti
Manau kad be abejo visi turi klaust tokiu dalyku. Man tai vienas is pirmuju jo klausimu buvo - ar esu gimdziusiu, kai atsakiau kad ne, paklause, ar planuoju. Na, sakau kada nors tai tikrai. Tai sako, mazdaug pora metu nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(rozinelelyte @ 2009 01 18, 21:10)
Manau kad be abejo visi turi klaust tokiu dalyku. Man tai vienas is pirmuju jo klausimu buvo - ar esu gimdziusiu, kai atsakiau kad ne, paklause, ar planuoju. Na, sakau kada nors tai tikrai. Tai sako, mazdaug pora metu nerekomenduoju.

Nerekomenduoju ka? Pora metu gymdyti po plastines operacijos? Mane ne vienas is 3 gyd. nieko nekaluse. blink.gif Gal kas pilva tvarko, tam ir negalima kazkuri laika gimdyti? Cia jau ne tik del hormonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo psamafa: 18 sausio 2009 - 20:12
na po krutines didinimo operacijos as turiu omeny man taip sake, manau cia del maitinimo esme
Papildyta:
bet turiu omeny aplamai, kad visais atvejais turetu ta tema, apie gimdymus ir maitinimus kalbet, na aisku ten kai kokias ausis ar nosi operuoja, tai jau ne smile.gif bet siaip tai normalu kad turi klaust ir patart kaip geriau
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2009 01 18, 20:10)
Nerekomenduoju ka? Pora metu gymdyti po plastines operacijos? Mane ne vienas is 3 gyd. nieko nekaluse.  blink.gif Gal kas pilva tvarko, tam ir negalima kazkuri laika gimdyti? Cia jau ne tik del hormonu.

manes irgi neklause ax.gif nei del gimdymu, nei del maitinimu. klause tik randas is kur - sakiau cezario. nieko nepasake. apskritai tai manau tu teisi del hormonu, kazkas buvo minejes, kad ir kontraceptiniu pora sav pries op negalima vartot g.gif o del pilvo tvarkymo ir gimdymo, nezinau ar koks rysys yra rolleyes.gif ta prasme kam laukt pvz du metus po op ?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 08:59)
manes irgi neklause  ax.gif nei del gimdymu, nei del maitinimu. klause tik randas is kur - sakiau cezario. nieko nepasake. apskritai tai manau tu teisi del hormonu, kazkas buvo minejes, kad ir kontraceptiniu pora sav pries op negalima vartot  g.gif o del pilvo tvarkymo ir gimdymo, nezinau ar koks rysys yra  rolleyes.gif ta prasme kam laukt pvz du metus po op ?

Sveikutes,
Man, tai daktaras iškrat uždavė pirmą klausymą ar neplanuoju ateity turėt dar vaiko, nes jei planuoju neapsimoka daryt, nes viskas bus veltui, aš atsakiau jog artimiausiu metu tikrai ne,o jei sugalvosiu po kokių 8 metų tai bent tuos 8 metus pabusiu su gražiu pilvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2009 01 19, 08:15)
Sveikutes,
Man, tai daktaras iškrat uždavė pirmą klausymą ar neplanuoju ateity turėt dar vaiko, nes jei planuoju neapsimoka daryt, nes viskas bus veltui, aš atsakiau jog artimiausiu metu tikrai ne,o jei sugalvosiu po kokių 8 metų tai bent tuos 8 metus pabusiu su gražiu pilvu ax.gif

noreciau logisku pagristu atsakymu Kodel? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 10:06)
noreciau logisku pagristu atsakymu Kodel?  bigsmile.gif

na jei kalbant apie mano situacija ,tai logika aiški,kadangi man tvarkė nukarusią pilvo odą, ją ištempė, tai jei gimdyčiau, automatiškai odą vėl išsitems nuo nėštumo, o jei vėl cezario pjūvio reiktų ,tai jau faktas ,kad plastikų darbas nueina velniop unsure.gif,aš taip viską suprantu ir jei tvarko pilvą,tai tikrai manau,kad pirmas klausymas daktarų būtų ar dar planuoji gimdyt?, bent jau kai buvau prieš op.konsult.pas du plastikus abu jie uždavė tokį klausymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 19 sausio 2009 - 09:39