Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 17:33)
LM, tu kai jau patyrus ir siaip maladec mergiote, pasakyk man - o tiesiog riebalu nusiurbimas kokia nors itaka nestumui turi? tiksliau - atvirksciai  doh.gif nestumas siurbimui  rolleyes.gif as kolkas vaiku neplanuoju, nera su kuo  lotuliukas.gif bet jei kada nors  ax.gif manyciau gal nelabai turi  g.gif

Na, turi tik tiek, kad jei labai daug svoriuko priaugsi, po to vėl teks siurbti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 19, 15:36)
Na, turi tik tiek, kad jei labai daug svoriuko priaugsi, po to vėl teks siurbti  tongue.gif

tongue.gif mirksiukas.gif na as svorio tai paprastai nepriaugu daug, 53-56 svyruoja paskutinius 9 metus neskaitant nestumo aisku rolleyes.gif o buvo laikai kai sveriau 50, ale nenoreciau dabar, kazkaip per daug jau kuda kai nuotraukas paziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 17:48)
tongue.gif  mirksiukas.gif na as svorio tai paprastai nepriaugu daug, 53-56 svyruoja paskutinius 9 metus neskaitant nestumo aisku  rolleyes.gif o buvo laikai kai sveriau 50, ale nenoreciau dabar, kazkaip per daug jau kuda kai nuotraukas paziuriu  ax.gif

Aš per nestuke.gif daug priaugdavau sad.gif Nors nebuvau iš tų, kurios valgydavo nuolat, matomai taip organizmas orientuotas, kad kauptų viską.

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 19, 15:50)
Aš per  nestuke.gif daug priaugdavau sad.gif Nors nebuvau iš tų, kurios valgydavo nuolat, matomai taip organizmas orientuotas, kad kauptų viską.

o kiek tas daug?
o per nestuma priaugau 17 kg, is ju itariu kokie 3-5 (svyruoja) like ir dabar g.gif bet gal cia nera daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 17:52)
o kiek tas daug?
o per nestuma priaugau 17 kg, is ju itariu kokie 3-5 (svyruoja) like ir dabar  g.gif bet gal cia nera daug  g.gif

Apie 25 kg sad.gif
Bet nebeliko nieko, dar į minusą "pavariau" tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 19, 15:56)
Apie 25 kg sad.gif
Bet nebeliko nieko, dar į minusą "pavariau"  tongue.gif

tai taip iseina, galutiniam rezultate tau vistiek geriau nei man tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 19, 18:00)
tai taip iseina, galutiniam rezultate tau vistiek geriau nei man  tongue.gif  4u.gif

Bet tau raumenukai gi neišsisyrė smile.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif
Planuoju darytis pilvo lipoksacija,ir kaip daktaras ivertino pagal mano nuotraukas,reiks ir abdominoplastikos.Sako atsipalaidave raumenis pas mane.Darysiuos pas D.Balciuna.Kazkaip tik jis man tinkamas biggrin.gif
Planuoju vasario viduryje,ar gale.Dar bilietus nenupirkau biggrin.gif Bet jau kazkaip pradejau drebeti,labai bijau .Baisiausia ,kad reiks pilva pjauti.
Bet as taip ir galvojua,nes pilvas tragiskas po gymdimo.Jei noresit galiu nuotraukas parodyti,bet tik ne cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2009 01 19, 18:43)
Sveikutes 4u.gif
na jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif
Planuoju darytis pilvo lipoksacija,ir kaip daktaras ivertino pagal mano nuotraukas,reiks ir abdominoplastikos.Sako atsipalaidave raumenis pas mane.Darysiuos pas D.Balciuna.Kazkaip tik jis man tinkamas biggrin.gif
Planuoju vasario viduryje,ar gale.Dar bilietus nenupirkau biggrin.gif  Bet jau kazkaip pradejau drebeti,labai bijau .Baisiausia ,kad reiks pilva pjauti.
Bet as taip ir galvojua,nes pilvas tragiskas po gymdimo.Jei noresit galiu nuotraukas parodyti,bet tik ne cia biggrin.gif

jei gali atsiusk ir man lauryna.80@mail.ru.nes kiek paneliu cia rode,uz mano baisesnio nemaciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 19, 17:06)
jei gali atsiusk ir man lauryna.80@mail.ru.nes kiek paneliu cia rode,uz mano baisesnio nemaciau doh.gif  lotuliukas.gif

issiunciau, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 19, 15:26)
Žinau kelis nelabai pavykusius atvejus iš šios klinikos, vienas jų -  pacientei buvo padaryta neatitaisoma žala kūnui.
Spręsti tau pačiai smile.gif

O kas buvo padaryta, jei ne paslaptis? Kas atsitiko tom moterytem? Bet is tikruju kaip baisu, bandai sau gera padaryti, o gaunasi kad baisesne lieki nei buvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 19, 22:59)
O kas buvo padaryta, jei ne paslaptis? Kas atsitiko tom moterytem? Bet is tikruju kaip baisu, bandai sau gera padaryti, o gaunasi kad baisesne lieki nei buvai  g.gif

Na, vienai forumietei iš mūsų temos sugadino krūtinę (kai ką neatitaisomai), plius operacijos metu nebuvo padaryta visų pažadėtų paslaugų, o pinigai už tai paimti. Kitai šiaip operacija nebuvo visai sėkminga, komplikavosi.
Žinoma, tokių dalykų pasitaiko visose klinikose, daug kas pas Vitkų gražinasi nosis ir lieka patenkintos. Tačiau po to žinomo atvejo priešui nelinkėčiau pas tą gydytoją operuotis.
O kadaise pati ten planavau gražintis verysad.gif

Atsakyti