Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 15:03)
bet pas tave randas toks trumpas,nepaliginsi su kitu panu,kur nuo klubo iki klubo

aha, randukas pas ja fainuolis drinks_cheers.gif bet man mistika kaip V sugebejo susiut raumenis vos ne iki krutines tik per toki randuka g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 02 23, 17:12)
aha, randukas pas ja fainuolis  drinks_cheers.gif bet man mistika kaip V sugebejo susiut raumenis vos ne iki krutines tik per toki randuka  g.gif  rolleyes.gif

Ačiū smile.gif, vienoje vietoje matosi, kad "sukreivotas", bet ten ir prieš problemų buvo - paodys nelygiai buvo sugijęs. Vis viena ateity turiu idėją tą randą užsitatuiruoti, tai kaip ir nelabai svarbu man, koks jis smile.gif
Siuvo man raumenis nuo gaktos iki bambos pro apatinį papilvės pjūvį. O nuo bambos iki krūtinės linijos - pro bambos pjūvį. Ir tai S.V. apgailestavo, kad keli cm pačiame viršuje liko nesusiūti, nes nepasiekė verysad.gif Nors man nesijaučia nieko.
Šiaip turiu ir savo operacijos nuotraukų, bet bijau čia dėti, nualpsit visos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 23, 15:17)
Šiaip turiu ir savo operacijos nuotraukų, bet bijau čia dėti, nualpsit visos  biggrin.gif

na na parodyk, man labai labai idomu ir as be sansu kad nualpciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 23, 15:17)
Ačiū smile.gif, vienoje vietoje matosi, kad "sukreivotas", bet ten ir prieš problemų buvo - paodys nelygiai buvo sugijęs. Vis viena ateity turiu idėją tą randą užsitatuiruoti, tai kaip ir nelabai svarbu man, koks jis smile.gif
Siuvo man raumenis nuo gaktos iki bambos pro apatinį papilvės pjūvį. O nuo bambos iki krūtinės linijos - pro bambos pjūvį. Ir tai S.V. apgailestavo, kad keli cm pačiame viršuje liko nesusiūti, nes nepasiekė  verysad.gif Nors man nesijaučia nieko.
Šiaip turiu ir savo operacijos nuotraukų, bet bijau čia dėti, nualpsit visos  biggrin.gif

idek noreciau paziureti
Atsakyti
ir as nebijau ir nealpstu bigsmile.gif ir noriu pamatyt blush2.gif tik neisimk iki rytojaus, nes as namie neturiu neto, tai zinai, galiu nespet siandien pamatyt doh.gif
tiesa, dabar aisku, gi pamirsau kad dar per bamba pjuviuka dare doh.gif
o tiesa, is kur tu tas fotkes turi? g.gif gal ir mano kokiu siurbimo nuotrauku voliojas kur pas V biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 23 vasario 2009 - 15:42
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 23, 16:17)
Siuvo man raumenis nuo gaktos iki bambos pro apatinį papilvės pjūvį. O nuo bambos iki krūtinės linijos - pro bambos pjūvį. Ir tai S.V. apgailestavo, kad keli cm pačiame viršuje liko nesusiūti, nes nepasiekė  verysad.gif Nors man nesijaučia nieko.

biggrin.gif kaip tik norejau pasiulyti tattoo pasidaryti ant randuko, tik turi ne maziau metu praeiti.
Atsakyti
QUOTE(saliamona @ 2009 02 24, 00:52)
biggrin.gif  kaip tik norejau pasiulyti tattoo pasidaryti ant randuko, tik turi ne maziau metu praeiti.

Taip, žinau bigsmile.gif Labai jau ilgai laukti doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 24, 13:31)
Taip, žinau  bigsmile.gif Labai jau ilgai laukti  doh.gif  biggrin.gif

praleks kaip vejas tie metai biggrin.gif
tiesa LM, o tu tikrai tikrai daugiau vaiku neplanuoji ir manai kad nebebus? nes kitaip tai beprasmiska tatuiruote daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 24 vasario 2009 - 14:15
QUOTE(Eleina @ 2009 02 24, 15:14)
praleks kaip vejas tie metai  biggrin.gif
tiesa LM, o tu tikrai tikrai daugiau vaiku neplanuoji ir manai kad nebebus? nes kitaip tai beprasmiska tatuiruote daryt  rolleyes.gif

as turiu tattoo po bamba, tris zenklus i apacia, tai per nestuma niekas nepakito, aisku tik viena ji ir teturejau dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saliamona @ 2009 02 24, 14:50)
as turiu tattoo po bamba, tris zenklus i apacia, tai per nestuma niekas nepakito, aisku tik viena ji ir teturejau dar tongue.gif

ne del to turetu pakist tongue.gif ne del pacio nestumo, o del galimo cezario rolleyes.gif jei vel cezaris, kaip tada ax.gif
Atsakyti
Prieš iek laiko reikia pasidaryti tyrimus prieš operaciją, sakė man gydytojas o aš iš to jaudulio pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 02 24, 16:14)
tiesa LM, o tu tikrai tikrai daugiau vaiku neplanuoji ir manai kad nebebus? nes kitaip tai beprasmiska tatuiruote daryt  rolleyes.gif

Oi ne, apsaugok viešpatie. Čia rimtai.

QUOTE(riniene @ 2009 02 24, 21:21)
Prieš iek laiko reikia pasidaryti tyrimus prieš operaciją, sakė man gydytojas o aš iš to jaudulio pamiršau  blush2.gif

Prieš dvi dienas smile.gif

Atsakyti