Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

Visai tema numire doh.gif
Papasakosiu apie save...darysim nedidele korekcija abiem sonam. desiniajam nedidele raukslyte susidare, tai ja pasalins, o kairysis truputi aukstai ir gaunas toks gumbukas, tai su vietine nejautra abu soniukus ir sutvarkys. Patinimas ties bamba dar laikos. Kai ziuriu i veidrodi, tai jau puse velnio. Niu fotikas tai siaubus rodo doh.gif ir nezinau kaip nustatyti ji, kad toks "grieztas" nebutu schmoll.gif
Jau tris naktis miegu be gorseto. Pirma nakti labai nesaugiai jauciaus, o dabar jau ir nebesinori rytais apsimauti lotuliukas.gif

Beje...gal kuri klause apie pirti? Kada galima pasilepinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 06 kovo 2009 - 15:10
Noreciau nuo pilvo nusisiurbt, nes daugiausiai tik ant jo ir kaupiasi..
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 03 06, 16:54)
Visai tema numire  doh.gif
Papasakosiu apie save...darysim nedidele korekcija abiem sonam. desiniajam nedidele raukslyte susidare, tai ja pasalins, o kairysis truputi aukstai ir gaunas toks gumbukas, tai su vietine nejautra abu soniukus ir sutvarkys. Patinimas ties bamba dar laikos. Kai ziuriu i veidrodi, tai jau puse velnio. Niu fotikas tai siaubus rodo  doh.gif  ir nezinau kaip nustatyti ji, kad toks "grieztas" nebutu  schmoll.gif
Jau tris naktis miegu be gorseto. Pirma nakti labai nesaugiai jauciaus, o dabar jau ir nebesinori rytais apsimauti  lotuliukas.gif

Beje...gal kuri klause apie pirti? Kada galima pasilepinti  wub.gif

O kada korekcija darysi? Nes as irgi jau planuoju, bet kiek skaiciau, turi praeiti nemaziau 6 men. po operacijos. Man taip ir liko viena koja storesne uz kita doh.gif Gyd. sake, kad galima truputi pataisyti, nors dabar, sako, taip naturaliai atrodo. Tipo, kaip buvo storesne taip ir paliko ja storesne. biggrin.gif
Atsakyti
Greitai darysiu, nes manau mano atveju nereikia laukt. Juk taisys akivaizdzius minuselius, kuriu laikas nesusvelnintu g.gif Jau pasidariau tyrimus...hemoglobinas 129 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 03 07, 22:06)
Greitai darysiu, nes manau mano atveju nereikia laukt. Juk taisys akivaizdzius minuselius, kuriu laikas nesusvelnintu  g.gif Jau pasidariau tyrimus...hemoglobinas 129  thumbup.gif

O kiek kainuos korekcija? itariu man ir reikia nes dešnėje pusėje rande metasi raukšlytė, galvoju gal praeis, bet gal nereikia laukti reikia važiuoti ir pasirodyti.
Ir dešnė puse didesnė, galvoju ar čia ji dar patinus, ar čia,kad kairį šoniuką daugiau pasiurbė. Matosi tai akivaizdžiai, bet čia korekcija jau nepadės.
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 03 08, 00:04)
O kiek kainuos korekcija? itariu man ir reikia nes dešnėje pusėje rande metasi raukšlytė, galvoju gal praeis, bet gal nereikia laukti reikia važiuoti ir pasirodyti.
Ir dešnė puse didesnė, galvoju ar čia ji dar patinus, ar čia,kad kairį šoniuką daugiau pasiurbė. Matosi tai akivaizdžiai, bet čia korekcija jau nepadės.

Kodel sakai, kad tau korekcija nepades? O del kainos, tai man sake, kad reikes simboliskai uz medziagas susimoketi, apie 100 lt, bet kada galima daryti kazkaip nepaklausiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 03 07, 23:04)

Tai, kad kaip ir nemokamai g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gaiviname temą biggrin.gif

MAMA2004, džiugu dėl gerų tyrimų thumbup.gif Tikiuosi, alergija nuo pleistriukų praėjo? Nebešlapiuoja?

Man taip pat rytoj darys korekciją - su vietine nejautra šalins dar odytės ir ilgins, deja, randžiuką verysad.gif Bet aišku, nebus iki klubų, gal po kokius 4-5 cm pailgins į šonus (vėliau vis viena viską su tatuiruote slėpsiu, tai nepergyvenu kažkaip smile.gif)
Mokėsiu irgi tik už medžiagas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 08 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 08, 15:38)
Sveikos smile.gif
Gaiviname temą  biggrin.gif

MAMA2004, džiugu dėl gerų tyrimų  thumbup.gif Tikiuosi, alergija nuo pleistriukų praėjo? Nebešlapiuoja?

Man taip pat rytoj darys korekciją - su vietine nejautra šalins dar odytės ir ilgins, deja, randžiuką  verysad.gif Bet aišku, nebus iki klubų, gal po kokius 4-5 cm pailgins į šonus (vėliau vis viena viską su tatuiruote slėpsiu, tai nepergyvenu kažkaip smile.gif)

gal zinai kiek?
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 08, 15:38)
Sveikos smile.gif
Gaiviname temą  biggrin.gif

MAMA2004, džiugu dėl gerų tyrimų  thumbup.gif Tikiuosi, alergija nuo pleistriukų praėjo? Nebešlapiuoja?

Man taip pat rytoj darys korekciją - su vietine nejautra šalins dar odytės ir ilgins, deja, randžiuką  verysad.gif Bet aišku, nebus iki klubų, gal po kokius 4-5 cm pailgins į šonus (vėliau vis viena viską su tatuiruote slėpsiu, tai nepergyvenu kažkaip smile.gif)

Uzgijo jau tos zaizdeles. Liko tik tkie ale nubrozdinimai. Greit neliks ir zymes
Atsakyti
Patvirtino mano operaciją. Operuos balandžio 7 d. Klaipėdoje.
Laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(riniene @ 2009 03 09, 15:11)
Patvirtino mano operaciją. Operuos balandžio 7 d. Klaipėdoje.
Laukiu nesulaukiu.

kaip dziugu 4u.gif
Atsakyti