Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

Aš jau po korekcijos smile.gif Mažo rando tiksligumas, deja nepasiteisino, dabar turiu daug ilgesnį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 10, 18:38)
Aš jau po korekcijos smile.gif Mažo rando tiksligumas, deja nepasiteisino, dabar turiu daug ilgesnį smile.gif

O tai dabar tavo randas koks.
Man kai gyd. braižė randus tai nubrėžė nuo vieno klubo kauliuko iki kito.
Atsakyti
QUOTE(riniene @ 2009 03 10, 21:05)
O tai dabar tavo randas koks.
Man kai gyd. braižė randus tai nubrėžė nuo vieno klubo kauliuko iki kito.

Šiuo metu užklijuotas, tai tiksliai negalėčiau pasakyti - iki klubinkaulių nedaeina, bet ilgas.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu pasiteirauti.Gal kuri ka zinot apie Vilniuje lazdynu ligonines plastines chirurgijos sk.,kokios kainos ir aplamai atmosvfera ir kas is gyd.ten dirba?
Galvoju kad ten pigiau turetu buti nei privaciose klinikose g.gif
Labai jau pasmane smarkiai pilvas kaba,reiktu ji patvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 11, 10:59)
Sveikos 4u.gif
noriu pasiteirauti.Gal kuri ka zinot apie Vilniuje lazdynu ligonines plastines chirurgijos sk.,kokios kainos ir aplamai atmosvfera ir kas is gyd.ten dirba?
Galvoju kad ten pigiau turetu buti nei privaciose klinikose g.gif
Labai jau pasmane smarkiai pilvas kaba,reiktu ji patvarkyti ax.gif

Koks chirurgas ten operuoja? g.gif Ar tikrai ten daro pilvo plastikos operacijas?

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 11, 12:20)
Koks chirurgas ten operuoja?  g.gif Ar tikrai ten daro pilvo plastikos operacijas?

ten yra prie chirurginio sk.prisijunge plastines chirurgijos centras ved berods Riauba,bet daugiau nieko neradau,nei kas tendar dirba nei ka daro.Uztat ir klausiu,gal kas zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 11, 12:54)
ten yra prie chirurginio sk.prisijunge plastines chirurgijos centras ved berods Riauba,bet daugiau nieko neradau,nei kas tendar dirba nei ka daro.Uztat ir klausiu,gal kas zino ax.gif

Negirdėjau, kad kas iš čia rašiusiųjų būtų operavusis būtent ten.
Pas Riaubą implantavosi viena panelė iš (.)(.) temos, bet ne Lazdynuose, o privačioje klinikoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 11, 12:58)
Negirdėjau, kad kas iš čia rašiusiųjų būtų operavusis būtent ten.
Pas Riaubą implantavosi viena panelė iš (.)(.) temos, bet ne Lazdynuose, o privačioje klinikoje smile.gif

gal atsilieps kasnors kas zino smile.gif
Atsakyti
Rytoj mano korekcija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2009 03 11, 14:54)
Rytoj mano korekcija  cool.gif

Sėkmės 4u.gif Viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 11, 14:06)
gal atsilieps kasnors kas zino smile.gif

Beje, o domėjaisi kainomis?

Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 11, 08:54)

Dar pries 4 kokius metus operavo ten gyd.Radzevicius.
Atsakyti