Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

Kažko apmirė tema g.gif

Gal kas turite tokį arba panašų aparačiuką? De Longhi EC 300 ME

user posted image
Atsakyti
Sveiki kavos aparatukų žinovai 4u.gif
Labai noriu paprašyti patarimo. Jau prisidirbau tai prisidirbau blush2.gif Turim aparatą Spidem Villa jau metus, aš jį profilaktiškai nukalkinu kas kokius 2-3 mėn. O šiandien jis man užsiožiavo ir nebeima vandens nei kavai nei garui. Kaip suprantu užkalkėjo doh.gif
Aparatas pirktas Vokietijoje ir tikriausiai niekas Lietuvoje man jo neužskaitys kaip garantinio? Ar įmanoma kaip nors atkalkinti jį namų sąlygom? Ir jei tektų vežti meistrams gal žinot kiek tas mano aplaidumas man kainuos? Ir gal patarsite kur geriausiai vežti, gyvenam Marijampolės raj. blush2.gif
Iš anksto ačiū jums visiems už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 15 lapkričio 2009 - 19:25
sveikos 4u.gif ,
gal kuri turit kavos aparata Saeco Odea Giro??
kokie atsiliepimai?
ir dar, perkant aparata ar geriau pirkt toki, kur ir is maltos kavos galima gamint ar verciau rinktis ta, kur tik pats mala?
patarkit, labai reikia, o tai pinigai kisene drasko, pirkt noriu:)
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 11 13, 22:30)
Kažko apmirė tema  g.gif

Gal kas turite tokį arba panašų aparačiuką? De Longhi EC 300 ME

user posted image

Turiu DE LONGHI , kava labai skani, thumbup.gif thumbup.gif tik kazkodel garsei eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 17, 22:42)
sveikos 4u.gif ,
kokie atsiliepimai?
ir dar, perkant aparata ar geriau pirkt toki, kur ir is maltos kavos galima gamint ar verciau rinktis ta, kur tik pats mala?

Mes turim KRUPS kavos aparata. man atrodo kad geriau toki kur ir mala ir is kavos padaro. Musiskis tai abidvi funksijas turi.
Atsakyti
aciu:),
dar laukiu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 17, 21:42)
sveikos 4u.gif ,
kokie atsiliepimai?

Per keleta metu pardavimu aparatas nepatiko. Geriau siektiek daugiau piniguciu ir pirkti Jura aparata.
Atsakyti
QUOTE(BalticSeo @ 2009 11 19, 11:44)
Per keleta metu pardavimu aparatas nepatiko.

nesupratau ka norejote pasakyt? blush2.gif jei nepatiko, tai konkreciai kuo??
Atsakyti
Sumasčiau ir aš namuose turėt kavos apratą. Mano reikalavimai paprasti tokiam aparatui, kad galėčiau idėti į jį jau maltos kavos, o jis tik spaudimo pagalbą man ją paruoštu ax.gif Pieno putai gaminti prietaisas man nereikalingas, bet matau tai neatsiejama tokio aparato dalis, tai gal kada ir tuo pasinaudosiu ax.gif Pirkti už kelis tūkstančius tikrai nesiruošiu ir nemanau kad tikslinga. Nusižiūrėjau štai šį:

http://www.neriba.lt...a98773.53665263

Gal kas turi jau tokį ir galėtu pritarti mano pasirinkimui arba ne 4u.gif

Daug klausinėja apie kavą, tai mano mėgstamiausia "Bravissimo" (jau kažkas minėjo ją šioje temoje) sumalta tokio smulkumo kaip turkiška kava. Stambesnio malimo ji neskani.
Dirbu kavinėje, todėl žinau kad reikia atkreipti dėmesį ne tik į kavos rūšį ir kokiam jos gaminimo būdui skirta, bet į sumalimo stambumą, tai labai įtakoja į kavos skonį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 21 lapkričio 2009 - 11:34
QUOTE(rapolas @ 2009 11 17, 23:07)
Turiu DE LONGHI , kava labai skani, thumbup.gif  thumbup.gif  tik kazkodel garsei eina g.gif

Dėkui už nuomonę 4u.gif
Ech, pasimečiau... kažkaip susidariau nuomonę, kad Jura, Saeco vieni iš geriausių aparatų, bet vat viena iš pardavėjų man išaisškino, kad Saeco labai genda, geriau pirkti De Longhi, esą pas juos dėl De Longhi niekas nusiskundimų neturėjo, o dėl Saeco - pilna g.gif Bet dėl pieno putos pasigaminimo (kalba apie pusiau automatinius aparatus) tai Saeco žymiai paprasčiau ten viską atlieka... Vat ir žinok, žmogau dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 21 lapkričio 2009 - 14:01
o jus man pasakykit, jei kavos aparatas automatinis, bet parasyta aprasyme,kad gaimina tik espresso kava, tai kaip cia suprast- pieno putos nebus?? na norint pasidaryt kapucino,ka, negi reiks kokius priedus pirkt? blush2.gif
Atsakyti
Automatinis tai dar nereiškia, kad gamina late ar kapučino kavą schmoll.gif pvz. aš turiu |Saeco Cappuchino Ring, tai jau pavadinimas pasako, kam jis skirtas ax.gif Automatinis, tai tik pakiši puoduką ir tau kava bėga.
Man aparatas pats sumala pupeles, o su gatavai malta net nebandžiau....
O pupeles man skaniausios Arabica, robustos nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti