Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

aciu, aiskiau biski:)
Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 05, 14:12)
Tradiciniai, tai yra tie, kur pats i kauseli idedi kavos(patartina tiesiai is malunelio, kad butu sviezesne), arba tablete, uzsuki, paspaudi rankenele ir kavos bega tiek kiek laikai ja paspaudes. Pienas plakamas atskirai. Su siais nebus taip kad paspaudei mygtuka ir nuejai kiausinienes kept  smile.gif Bet puodelis kavos isbega per 25-30sec, taip kad nematau tame minuso smile.gif O kavos kokybe visai kitokia.
Nors cia aisku dar irgi niansu visokiu galimetu atrasti, del paties aparato kokybes. Visokiu ju yra, brangesniu, pigesniu, geresniu, blogesniu. Bet visgi tiem kam uztenka automatinio uz 500 litu sakyciau paziurekit, uz atitinkama kaina ir tradicinio. O tiem kas perka automata uz 3000-4000 litu sakyciau jei neturit pinigu kur det geriau kokiai nomedos akcijai paaukokit  smile.gif atleiskit uz ironija  smile.gif norejau paskyti, kad tradicinis tikrai geros kokybes kavos aparatas tiek nekainuos, o kava skanesne darys ir tarnaus zymiai ilgiau  smile.gif

O aš matau minusą, nes reikia malti, paskui užsukti, paskui išvalyti, žodžiu doh.gif tokiu aparatu turbūt virtą kavą gerčiau max kartą į dieną, o svečių net nevaišinčiau, nes atsibostų stovėt ir makaluot unsure.gif

Man aparatas tam ir reikalingas, kad paspaudžiu ir išbėga ax.gif O jau tikrai skanios kavos galiu nueiti į kavinę kokį kartą kitą rolleyes.gif

Ir tikrai kai turėsiu lyčnų litų, pirksiu už kokius 3 tūkst ar daugiau, kur late kavą pagamina pats, ir nereik atskirai pieno plakt ax.gif Kol kas tik pas tėvus makaluoju su paprastesniu, kai nuvažiuojam ir labai ok, puta ne tokia kaip kavinėj, bet vistiek skaniau nei užpilt maltą kavą vandeniu ir įsipilt pieno ax.gif
Atsakyti
Man labai fainas, mielas, paprastas, skania kava gaminantis aparatas yra Zepter'io Zespresso smile.gif gal kuri jau esat bandzius ar macius? smile.gif
nuorodele smalsuolems:
http://www.zespressocafe.lt/shop/
Atsakyti
Gal kas nors turite toki kavos aparaciuka: http://www.senseo.co.../HD7850-60.aspx
Kokie atsiliepimai butu? Ar padaro pieno puta? Ar imanoma kavos lietuvoje tais pakeliais gauti? O gal kas nors naudojates ruosdamos kava plasmasiniai filtriukais?
Atsakyti
Nusipirkau Krups XP 4000 už 379 lt. Kava liuks thumbup.gif Gaunasi labai daug putelės ant kavos kuri man labai patinka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 03 gruodžio 2009 - 10:54
QUOTE(Jofky @ 2009 12 03, 10:53)
Nusipirkau Krups XP 4000 už 379 lt. Kava liuks  thumbup.gif  Gaunasi labai daug putelės ant kavos kuri man labai patinka  thumbup.gif

user posted image

Kavos puta priklauso nuo kavos pupelių 4u.gif o ne nuo aparato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 12 03, 12:56)
Kavos puta priklauso nuo kavos pupelių  4u.gif o ne nuo aparato  4u.gif

Nemanau, nes pirmas kavos puodelis po naujo pirkinio buvo be putos, nors kavą naudojau ta pačią blush2.gif Piena plakti su šiuo aparatu dar tik mokinuosi ax.gif pakolkas rezultatas apgailėtinas doh.gif , bet manau išmokti, nes ir bare (ten aš dirbu) man pieno nepavksta išplakti nors barmenės rankose pienas puikiai plakasi thumbup.gif . Taigi aparato dėl to dar negaliu kaltinti, manau problema tarpinėje, tarp pieno ir kavos aparato biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Nespresso kavos aparata? g.gif Gal esat bande? Labai idomu butu suzinoti kokie atsiliepimai smile.gif ar galima tu kavytes kapsuliu gauti lietuvoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2009 12 01, 20:31)
Man labai fainas, mielas, paprastas, skania kava gaminantis aparatas yra Zepter'io Zespresso smile.gif gal kuri jau esat bandzius ar macius? smile.gif
nuorodele smalsuolems:
http://www.zespressocafe.lt/shop/

nepamirskit, kad pieno putos jame nera kur isplakti ir nera kur kapucinatoriaus pajungti. visa gyvenima juo gaminsite tik juoda kava mirksiukas.gif mano manymu - kaina didoka (kiek maciau - skelbimu portaluose ju yra pardavime pigiau (kartais ir tos spec. kavos prideda dovanu po paki, du...)
Papildyta:
QUOTE(Maikutee @ 2009 12 02, 14:06)
Gal kas nors turite toki kavos aparaciuka: http://www.senseo.co.../HD7850-60.aspx
Kokie atsiliepimai butu? Ar padaro pieno puta? Ar imanoma kavos lietuvoje tais pakeliais gauti? O gal kas nors naudojates ruosdamos kava plasmasiniai filtriukais?

dievinu latte - toks aparatas ir man tiktu smile.gif google visagalis - ten tikrai rasite reikalinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
mmm ax.gif negi niekas negirdejot apie Nespresso kavos aparatus? 4u.gif labai reikia pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytex @ 2009 12 08, 11:53)
mmm ax.gif  negi niekas negirdejot apie Nespresso kavos aparatus?   4u.gif  labai reikia pagalbos  blush2.gif

Brangesnė kavos puodelio savikaina, ne visur galima įsigyti kapsulių, kavą gersite vienodą (negalėsit reguliuoti kavos stiprumo) pririšama prie vienos kavos rūšies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruliuke: 08 gruodžio 2009 - 12:42
Sveikos,

nagi vis dėlto, koks geriausias kavos aparatas?
Mums svarbu, kad super latte ir cappucino kavą ganimtų.
Mokėtume apie 2000-3000 Lt.
Svarbu aparato patvarumas, ilgaamžiškumas ir kavos skonis smile.gif

Buvom Delonghi išsirinkę, paskui prie Juros persimetėm, o dabar dar Siemens galvą susuko, visai nebežinom, ką rinktis....

Patarkit, ekspertai... ax.gif
Atsakyti