Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

QUOTE(hugera @ 2010 02 26, 19:26)
sveika, sakykit o koks pas jus aparatas uz 400Lt.?\Gal kuri naudojates saeco xsmall?

Labai paprastas biggrin.gif Kavą perku iš kavinės, kurioje dirbu, tai namie kava man skanesnė nei baro aparatu gaminta 4u.gif Mano automobilis mažiau kainuoja, nei daugelis čia kavos aparatus už kokia kaina perka blush2.gif

http://www.pirkpigia...esso_XP4000.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 26, 21:55)
Labai paprastas  biggrin.gif  Kavą perku iš kavinės, kurioje dirbu, tai namie kava man skanesnė nei baro aparatu gaminta  4u.gif Mano automobilis mažiau kainuoja, nei daugelis čia kavos aparatus už kokia kaina perka  blush2.gif

http://www.pirkpigia...esso_XP4000.jpg

na as noriu pilnai automatinio, nes toki busiau turiu tai man jis nelabai.kaina vienintelio gal prieinamesne tai Saeco xsmall
Atsakyti
Mes turim NIVONA 740. audojame jau daugiau nei metus - kol kas jokiu bedu neturejom. Kava daromes kasdien ir ne po viena puoduka, as dazniausiai geriu kapucino. Siaip jis toks kompaktiskas. Esame juo patenkinti. Su vyru pasikalbam, kad tai vos ne labiausiai naudojamas buitinis prietaisas musu namuose. Pirkom internetu, kaina - 2000 lt berods buvo.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2010 02 27, 11:14)
Mes turim NIVONA 740. audojame jau daugiau nei metus - kol kas jokiu bedu neturejom. Kava daromes kasdien ir ne po viena puoduka, as dazniausiai geriu kapucino. Siaip jis toks kompaktiskas. Esame juo patenkinti. Su vyru pasikalbam, kad tai vos ne labiausiai naudojamas buitinis prietaisas musu namuose. Pirkom internetu, kaina - 2000 lt berods buvo.

Kaina man prieinamiuasia Nivonos ir Saeco. bet va apie Saeco niekur nerandu atsiliepimu. smile.gif
Atsakyti
Ir as noreciau isgirsti atsiliepimu apie saeco xs, gal kas turit toki? kazi galima prie jo prijungti kapucinatatoriu ar teks visas rankiniu budu piena plakt atskirame puodelyje? nes siap raso kad ten tik vamzdelis yra g.gif
noriu vyrui gimtadienio proga padovanot, tai kaina man super atrodo, o ir kavos nedaug geriam
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 03 10, 16:37)
Ir as noreciau isgirsti atsiliepimu apie saeco xs, gal kas turit toki? kazi galima prie jo prijungti kapucinatatoriu ar teks visas rankiniu budu piena plakt atskirame puodelyje? nes siap raso kad ten tik vamzdelis yra  g.gif
noriu vyrui gimtadienio proga padovanot, tai kaina man super atrodo, o ir kavos nedaug geriam

apie saeco kiek teko matyti ir naudoti tai galiu paskyti labai prastas aparatas.
Kavos kokybe tikrai prasta gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2010 03 10, 17:08)
apie saeco kiek teko matyti ir naudoti tai galiu paskyti labai prastas aparatas.
Kavos kokybe tikrai prasta gaunasi.

nu va verysad.gif tai gal del to ir imanoma ji uz 999lt nusipirkti...

tai kokia aparata rinktis, kad kaina mazdaug iki 1500lt butu ir kad automatinis butu ir latte kava darytu? ciuju nelabai imanoma tokia rast?
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2010 03 10, 17:08)

turiu Saeco ir nesiskundžiu. Espreso kava puiki, dėl Kapučino tai be nuomonės, nes nevartoju.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2010 03 12, 18:53)
turiu Saeco ir nesiskundžiu. Espreso kava puiki, dėl Kapučino tai be nuomonės, nes nevartoju.

Koki modeli Saeco aparato turit?kiek per diena tenka daryti kavos puodeliu?
Atsakyti
QUOTE(hugera @ 2010 03 12, 23:57)
Koki modeli Saeco aparato turit?kiek per diena tenka daryti kavos puodeliu?

Odea go, vidutiniškai apie 5 puodelius. Pirktas prieš metus.
Atsakyti
QUOTE(scooterrr @ 2009 12 30, 15:45)
parduodu nauja pilnai automatini kavos aparata daranti Kava, latte, capucino, espresso, mocca...

Jura Impressa C9 One Touch Piano Black.

Kaina Lietuvos parduotuvese 4399 lt !!!
KAINA pas mane tik 2899 LT !

Yra 24men garantija.

Kaina galioja iki 2010.01.01 !!!

Tai nuostabi dovana sau arba artimui svenciu proga!

kontaktai:
868969947
Klaipeda.

Noreciau nusipirkt toki aparata,gal kas matet jam nuolaidu?
Atsakyti
Gal kas turite ar domėjotės aparatu ELECTROLUX ecg 6600 ? Ir kaži kur galima būtų tokį pigiausiai įsigyti g.gif Jau internetą visą pranaršiau, gal dar žinote kas veža buitinę techniką pigiau ax.gif

Toks

Atsakyti