QUOTE(agnulia @ 2009 12 14, 15:56)
Sveiki.
Dairomes kavos aparato kaina manau galime sau leisti iki 700-800lt,pagrrinde mane domina capucino kava,todel reiketu kad pienas susiplaktu normaliai,kava geriame kiekviena diena todel, naudojamas nemazai. Ka galie rekomenduoti,kad nereiketu baisiai vargti su pieno plakimu?
Man patiko šis Espresso ir cappuccino maker Gamina ir espresso ir cappuccino. Ir jokiu plastmasių viduje(spaudimas 15 bar). O kaina tik 120 Lt !!!Dairomes kavos aparato kaina manau galime sau leisti iki 700-800lt,pagrrinde mane domina capucino kava,todel reiketu kad pienas susiplaktu normaliai,kava geriame kiekviena diena todel, naudojamas nemazai. Ka galie rekomenduoti,kad nereiketu baisiai vargti su pieno plakimu?
QUOTE(Crim @ 2009 12 17, 12:04)
Norejau paklausti gal kas turit ar girdejot apie NIVONA 730. Dabar Ogminoj akcija ir aprasymas viliojantis, bet daznai aprasymai neatitinka tikroves, tad noreciau isgirsti jusu atsiliepimu.
Mes turim NIVONA 740 atrodo, maciau, kad buten tokiam kaip musu ta Ogminos akcija. Pirkom lygiai pries metus is internetines parduotuves, nes "gyvu" tada ilniuj neteko matyti. Ka galiu pasakyt - esam tikrai patenkinti. Jokiu problemu ar nusiskundimu neturim kol kas. Kava darom kasdien, o savaitgali tikrai ne po puodeli isgeriam, o dar jei sveciai...

Gal kas esat susidure su siais kavos aparatais?
http://*******/p4496...ffee-maker.html
http://*******/p4893...ffee-maker.html

http://*******/p4496...ffee-maker.html
http://*******/p4893...ffee-maker.html
sveikos,hm norisi pilno irgi kavos kad ruoztu late kapucino,kazkaip uzsiziurejome esam 4500 delonghi,,,,,,,,,ir tarp juros c5 ir c9 hm,,,,,,,
ziurejome delonghi, bet visi atkalba nuo jo, kiek forumuose uzsienio perskaiciau tai buvo nemazai minusu, o apie jura,,,,,tik gerai,gal kas zino kur kaune prekiauja jura?kur pasiuziureti galima butu?
apie kava jau atrodo zinau beveik viska apie aparatus irgi, tik kaip jusu nuomone,,,
ziurejome delonghi, bet visi atkalba nuo jo, kiek forumuose uzsienio perskaiciau tai buvo nemazai minusu, o apie jura,,,,,tik gerai,gal kas zino kur kaune prekiauja jura?kur pasiuziureti galima butu?
apie kava jau atrodo zinau beveik viska apie aparatus irgi, tik kaip jusu nuomone,,,
QUOTE(hela77 @ 2010 01 07, 20:39)
sveikos,hm norisi pilno irgi kavos kad ruoztu late kapucino,kazkaip uzsiziurejome esam 4500 delonghi,,,,,,,,,ir tarp juros c5 ir c9 hm,,,,,,,
Topo Centre (Megoje) galima paprastesnius Juros modelius pažiūrėti.

dabar blaskausi del elektrolux ecg 6600, siemens 73201 ir delonghi esam 5500.gal kas turi.?

tai va ka sudomintu rasykite i privat.

Jura Ena3
Džiaugiuosi šiuo aparačiuku!!!!!!

sveikos mamytes,
noriu patarimo. gal kuri susiduret su tokia problema? mano aparatas De longhi pilnai automatinis. turiu jau apie 1,5 metu - iki siol viskas puiku buvo. vakar pradejo nebegti pienas. zodziu, paspaudus copucino mygtuka, arba karsta piena, bega tik oras, nors turetu begt pieno puta
Viskas tikrai svariai isplauta, nukalkinau, bet pienas nebega
Gal kuriai taip buvo? Po svenciu, zinoma, kreipsiuos i garantini, bet idomu, ar kam is jusu yra taip buve....
aciu
noriu patarimo. gal kuri susiduret su tokia problema? mano aparatas De longhi pilnai automatinis. turiu jau apie 1,5 metu - iki siol viskas puiku buvo. vakar pradejo nebegti pienas. zodziu, paspaudus copucino mygtuka, arba karsta piena, bega tik oras, nors turetu begt pieno puta

aciu

QUOTE(braškė-braškė @ 2010 02 14, 14:41)
sveikos mamytes,
Viskas tikrai svariai isplauta, nukalkinau, bet pienas nebega
Gal kuriai taip buvo? Po svenciu, zinoma, kreipsiuos i garantini, bet idomu, ar kam is jusu yra taip buve....
aciu

aciu

buvo. laiku ir po kiekvieno pieno asotelio panaudojimo ji reikia praplauti clean mygtuku. kuri laika primirse to nedarem. rezultatas uzrugo pienas paciame dangtelyje, kurio nei isplauti, nei isardyti negalima.kazkokie vamzdeliai dangtelio viduje. pakeite dangteli, o gal ir visa indeli. jo isvalyti pasake, kad neimanoma

sveiki, gal žinote delongi atstovybę lt, nes per netą nerandu