Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Reda Juodis @ 2008 06 16, 00:48)
http://www.tjformal....ina-Dress-87686

Nusipirkau sia suknele antrai dienai, kaip manot ar nepersistengiau?  ax.gif  Mama sako kadangi esu nuotaka galiu devet ka noriu ir nebus per daug.  tongue.gif  Kaip jus manot?

su sia suknele buvo Saruno Jasikeviaus pussesere ar kas ten tokia per jo vestuvese, ja nuomavos MJ salone Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 07 04, 17:03)
o man atrodo, kasd tiks. Juk pirmą dieną bus su nuotakos suknele, kuri bus puošni, tai kodėl 2 dieną negalima puošnios suknelės sodyboje, aišku, kad tiks. biggrin.gif
Papildyta:

ai dar norėjau pagirt suknelę. labai graži! thumbup.gif

labai labai aciu, na kadangi vestuves nebus tokios paprastos na as per daug bambos nesoku, bet manau tikrai tiks, juk as turiu buti pati graziausia, mano pamerges antrai dienai kokias suknias derinasi kad ojojoi, tada jau as nublankciau
Atsakyti
as nusipirkau romantiska, lengva ruda suknyte, labai grazi. Pirkau Kauno akropolyje, parduotuveje Kate, ten kainos didokos, bet suknytes visos thumbup.gif wub.gif as ten visas nusipirkciau jei galeciau.
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 07 02, 01:43)
Man sita patiko
user posted image
P.S. Dauguma situ suknuciu man grazios (pvz ta zalia), bet man asmeniskai daugelis ju per puosnios. Ir isvis, as tai uz dzinsus antra diena biggrin.gif

O as ta zalia jau seniai buvau usiziurejus, tai siusiuosi panasia wub.gif
Tik tokios zalios spalvos sunku rasti medziagu...
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 07 02, 02:43)
user posted image

Nereali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 04, 10:35)
as renksiuosi sita suknele antrai dienai

as ir manau kad tiks labai jau grazi suknute thumbup.gif super tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
cia mano antros dienos suknute...tik neislyginta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 07 10, 22:55)
cia mano antros dienos suknute...tik neislyginta blush2.gif

simpatiska, kur pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 11 liepos 2008 - 08:03
QUOTE(pantera83 @ 2008 07 11, 07:02)
simpatiska, kur pirkai? mirksiukas.gif

auksciau parasiau ax.gif

Arba cia
Atsakyti
As tai su maudimuku busiu thumbup.gif , nes į vandens parką Druskininkuose visi einam bigsmile.gif . podarbų pailsėsim, o paskui ir medutį kopinėti rolleyes.gif
Atsakyti
Et, gerai jums, kad jau turite ką rengtis atrajai dienai ar bent jau žinote, ko norite rolleyes.gif Kadangi pas mus vestuvės bus netradicinės, tai ir antra diena bus turbūt, kad netradicinė blush2.gif nusipirkau tokia baltą lininę suknutę (pirkau šiaip, nes visuomet labai norėjau), bet pagalvoju kokį akcentuką sugalvoti ir visai tiktų antrai dienai, juolab, kad planuojamas laisvas laikas ax.gif tik va bėda, vestuvės rugsėjį, o kas jei oras bus rudeninis...
Papildyta:
QUOTE(sunn @ 2008 07 01, 10:11)

Su priešpaskutinėje nuotraukoje esančia suknele savo antrą vestuvių dieną šventė mano draugė ir atrodė tikrai FANTASTIŠKAI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 07, 18:48)

pritariu visais 200proc wub.gif
Atsakyti