Antra vestuviu diena svesime pas tevus sodyboj, galvoju apsirengti vasariska linksma suknute, bet mama sako, kad kaip nuotakai reikia puosnesnes, tai ne suabejojau dabar. Zvilgterkit merginos ir pasakykit ka galvojat, ar kaip nuotakai ne per paprasta suknute antrai dienai?
as tai isvis neplanavau jokiu antru dienu, bet taip busima uosviene prasitare, kad galvoja antra diena pas save visus sukviesti.. niu zodziu cia isvis kita istorija, nes man tas nepriimtina, bet sakiau jei ka tai ant bajerio noreciau su baltais treningais... o is tikruju jei kas ir bus, tai sakiau irgi kokia paprasta vasarine suknele, jei iseis gal nusipirksiu kokia, o jei ne tai irgi panasia raudona su baltais burbuliukais.. isvis kai neplanavau jokiu antru dienu, tai man truputuka buvo sokas.. isvis nemegstu kai uz mane planuoja..
Aš irgi manau, kad geriausia ir patogiausia būtų nuotakai rengtis suknele. Ir žinoma, kad šviesia. Juk visi svečiai galiu lažintis, (jei švenčiama sodyboje) rengsis džinsais. O jaunoji tados bus išskirtinė...
[quote=spikita,2008 07 30, 11:58]
as tai isvis neplanavau jokiu antru dienu, bet taip busima uosviene prasitare, kad galvoja antra diena pas save visus sukviesti.. niu zodziu cia isvis kita istorija, nes man tas nepriimtina, bet sakiau jei ka tai ant bajerio noreciau su baltais treningais...
as ir masciau apie kokius baltus treningus, nes pas mus antra diena laisva be jokiu ceremoniju kas kaip nori tas taip rengiasi bet visdelto nusipirkau suknyte, ji labai paprasta, bet nieko prabangaus ir nenorejau
Mes išvis planuojam antrą dieną be įsipareigojimų - lauke šašlykas, gamta ir pan. Tai galvoju, kad suknelės jau man kaip ir nereikėtų Tik nzn ką tada apsivikti
Mes išvis planuojam antrą dieną be įsipareigojimų - lauke šašlykas, gamta ir pan. Tai galvoju, kad suknelės jau man kaip ir nereikėtų
Tik nzn ką tada apsivikti
as tai antrai dienai siuvausi suknele,ir jau spejau atsokti su ja drauges vestuves rugpjucio 2 tik nezinau ar benoriu su ja antra diena buti,nors tokios ir norejau paprastutes,ir su svarovskiais,kad butu siuvineta na jusu teismui merginos palieku ja... http://public.fotki....mikeee/suknute/