Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Džidži @ 2008 07 12, 00:47)
Su priešpaskutinėje nuotraukoje esančia suknele savo antrą vestuvių dieną šventė mano draugė ir atrodė tikrai FANTASTIŠKAI  thumbup.gif  thumbup.gif

kur pirko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 07 17, 16:57)
kur pirko? mirksiukas.gif

Kažkurioje Dublino parduotuvėje rolleyes.gif
Atsakyti
kazko neikelia mano sukneles verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...oksancik...: 24 liepos 2008 - 08:41
QUOTE(evesunny @ 2008 06 02, 14:03)
user posted image
Antra vestuviu diena svesime pas tevus sodyboj, galvoju apsirengti vasariska linksma suknute, bet mama sako, kad kaip nuotakai reikia puosnesnes, tai ne suabejojau dabar. Zvilgterkit merginos ir pasakykit ka galvojat, ar kaip nuotakai ne per paprasta suknute antrai dienai?

man labai graži ir tinkama 2dienai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Perseida @ 2008 06 28, 11:12)
tokia simpatiska  ax.gif

super bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
as tai isvis neplanavau jokiu antru dienu, bet taip busima uosviene prasitare, kad galvoja antra diena pas save visus sukviesti.. niu zodziu cia isvis kita istorija, nes man tas nepriimtina, bet sakiau jei ka tai ant bajerio noreciau su baltais treningais... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o is tikruju jei kas ir bus, tai sakiau irgi kokia paprasta vasarine suknele, jei iseis gal nusipirksiu kokia, o jei ne tai irgi panasia raudona su baltais burbuliukais.. ax.gif isvis kai neplanavau jokiu antru dienu, tai man truputuka buvo sokas.. doh.gif
isvis nemegstu kai uz mane planuoja.. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
klaipedoje tai iš vis neimanoma ka nors rasti grazaus antrai dienai doh.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad geriausia ir patogiausia būtų nuotakai rengtis suknele. Ir žinoma, kad šviesia. Juk visi svečiai galiu lažintis, (jei švenčiama sodyboje) rengsis džinsais. O jaunoji tados bus išskirtinė...
Atsakyti
[quote=spikita,2008 07 30, 11:58]
as tai isvis neplanavau jokiu antru dienu, bet taip busima uosviene prasitare, kad galvoja antra diena pas save visus sukviesti.. niu zodziu cia isvis kita istorija, nes man tas nepriimtina, bet sakiau jei ka tai ant bajerio noreciau su baltais treningais... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as ir masciau apie kokius baltus treningus, nes pas mus antra diena laisva be jokiu ceremoniju kas kaip nori tas taip rengiasi ax.gif bet visdelto nusipirkau suknyte, ji labai paprasta, bet nieko prabangaus ir nenorejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 12 rugpjūčio 2008 - 16:06
Mes išvis planuojam antrą dieną be įsipareigojimų - lauke šašlykas, gamta ir pan. Tai galvoju, kad suknelės jau man kaip ir nereikėtų blush2.gif
Tik nzn ką tada apsivikti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2008 08 17, 11:47)
Mes išvis planuojam antrą dieną be įsipareigojimų - lauke šašlykas, gamta ir pan. Tai galvoju, kad suknelės jau man kaip ir nereikėtų blush2.gif
Tik nzn ką tada apsivikti g.gif

user posted image

as tai siulyciau koki sijonuka ir prikolnas maikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 08 17, 17:32)
as tai siulyciau koki sijonuka ir prikolnas maikes mirksiukas.gif

Ką turėjai omenyje sakydama "Prikolnas maikes"? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
as tai antrai dienai siuvausi suknele,ir jau spejau atsokti su ja drauges vestuves rugpjucio 2 rolleyes.gif
tik nezinau ar benoriu su ja antra diena buti,nors tokios ir norejau paprastutes,ir su svarovskiais,kad butu siuvineta rolleyes.gif na jusu teismui merginos palieku ja... blush2.gif http://public.fotki....mikeee/suknute/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almituke_: 18 rugpjūčio 2008 - 20:24