Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tai is gifiuro planuoju pasisiuti balta. todel, kad noriu buti balta nuotaka dar ir antra diena lotuliukas.gif
Atsakyti
as norečiau kreminės, ar panašiai kazkokios šviesios ir neryškios smile.gif
Atsakyti
o as vilkesiu raudona suknele ax.gif raudona, nes sia spalva tiesiog dievinu wub.gif
Atsakyti
kol kas nusiziurejau zalia biggrin.gif nors visai nenoriu tokios spalvos lotuliukas.gif tik modelis prieinamiausias,ale toks kaimas Mazeikiai,nieko neradau,vis tos pacios,ilgos pustos,ar 41metu(kaip megstu issireiksti)likusios,nu ziauru tiesiog doh.gif
Atsakyti
mano antros dienos suknele(kostiumelis) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 01 12, 13:34)
As savo vestuviu antra diena vilkejau, labai lengvo audinio, persikines spalvos suknele.
ikeliu nuotrauka, tik tokia teturiu, nera tokios foto, kur matytusi visa...  wub.gif

QUOTE(-barsyle- @ 2009 01 13, 21:31)
mano antros dienos suknele(kostiumelis) biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o kam antra diena nuometas reikalingas??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 14, 10:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o kam antra diena nuometas reikalingas???  blink.gif  blink.gif

aha, ir aš pastebėjau keistą tendenciją, kad antrą dieną nuometas būna įsegtas.. blink.gif g.gif
Atsakyti
blink.gif  blink.gif  blink.gif o kam antra diena nuometas reikalingas???  blink.gif  blink.gif

QUOTE(saulute85 @ 2009 01 14, 10:53)
aha, ir aš pastebėjau keistą tendenciją, kad antrą dieną nuometas būna įsegtas..  blink.gif  g.gif

Svočia uždeda jaunosios nuometą vyriausiajai pamergei, kaip ir perduodama linkėjimą neužsibūti ir greitai ištekėti, o nuotakai užriša skarą ax.gif Čia iš tų "senųjų" tradicijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 01 14, 09:57)
Svočia uždeda jaunosios nuometą vyriausiajai pamergei, kaip ir perduodama linkėjimą neužsibūti ir greitai ištekėti, o nuotakai užriša skarą  ax.gif  Čia iš tų "senųjų" tradicijų smile.gif

tesingai pasakyta,vieni tai padaro pirma vakara,mes kadangi sventem 2d tai atlikom tai antra diena
Atsakyti
mano antros dienos suknele bus sampano spalvytes, iki keliu, prigludusi... jei vestuves darysim vienos nakties, tai po dvylikos ja persirengsiu blush2.gif o del nuometo, tai teisybe ka meragites cia raso 4u.gif
Atsakyti
gerai, kad as tu antros dienos su nuometu tradiciju niekada negirdejau ax.gif
Atsakyti

Taip svocia norejo, tai nejaugi gaila uzsidet bigsmile.gif
Atsakyti