QUOTE(Knifofija @ 2009 02 21, 20:44)
man irgi riebokos
maniskiai tai megsta viena paprasta troskini
papjaustau svogunu,apkepu svieste, (mes aliejau visai beveik nenaudojam,kepam visada svieste

) bet galima zinoma ir aliejuje,,,
supjaustau kokinors mesgali, pakepu, ipilu skardine svieziu smulkintu pomidoru, apkepu, tada nemazai grietines, vel troskinu, prieskoniu pagal poreiki
atskirai puode verdam ryzius su prieskoniais, kai isverda,trokini supilu i puoda su ryziais, ismaisau ir skanaus
-----------------
dar neblogas pygus patiekalas
kai buvo atskrides mano tevas is rytu, pas juos is vis patiekalai savotiski
tai ju pusryciams megstamiausia kiasiniene tokia:
kepina svogunu pora galvu su sviestu, jie deda visa pokeli sviesto

mes tiek nededam

apkepa svoguniukus, tada pripjausto pomidoru bliuda,sumeta i keptuve, troskina kol atsiranda sultinys, tada imusa kiausiniu, tai gaunasi kiasiniene,bet labai skanu, greita ir nebrangu
*********
dar mes megejai sriubu, deje visos sriubos labai brangiai gaunasi
bet viena pygena,bet skanu
koldunu sriubyte su bulvem

svogiuniukais pagardinam, prieskoniais
galima virti ir barscius su koldunais
isvirus koldunus, pridejus sultinio, supylus marinuotu burokeliu papjaustytu, kelias minutes pavirti ir skanaus