QUOTE(Delfija @ 2009 01 30, 09:24)
vakar isbandziau SM rastam recepta, idarytos vistu odeles...liuks dalykas

gal nelabai sveikas, bet kad pigus ir skanus, tai tikrai...
aš ir jau išbandžiau tik druskos mažai įdėjai, tai man nelabai patiko..
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 30, 18:22)
į faršą dedu virtų ryžių (maždaug puse faršo kiekio), prieš tai juos sumalu ir sumalu vieną vidutinio dydžio morką (žalią) ir vienu kiaušiniu daugiau nei paprastai, toliau viskas kaip kotletams, tik nereikia jokių džiūvėsėlių.

kaip manot, ryžius jau virtus sumalti reiktų?
QUOTE(akvilyte @ 2009 02 02, 19:13)
aš vis pasiūlau vyrui kad išvirsiu ežiukų ale jis pasivaipo tai taip ir neišverdu
aš saviškio irgi neįkalbinu

o kaži kaip ežiukus padaryt kai tarka ta keturkampė (uždara)????
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 02, 21:57)
O tu prieš dėdama į šaldiklį kartu įdėk į tarpus lauro lapelių,piprų visokių,česnako,mėsa nesušąla akimirksniu,tai kvapai ir įsįgers į mėsą.
va čia labai įdomu

reiks būtinai išbandyti.
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 12, 17:04)
Tai pat esu prisišaldžius krapų,salierų šaknies tarkuotos,petražolių-super
salierų šaknį šaldytą kam panaudojat? jau pjaustytą užsišaldot???
QUOTE(Leksa @ 2009 02 17, 17:51)
Saldau varske, kai matau (turiu Taip darau ir su varske, ir duona, ir darzovem ir t.t.......
o kam duoną šaldot? ką po to su ja darot?

paprastą sumuštinį tepat? kaip ji atrodo atšilus, vandens neturi?
QUOTE(vaival @ 2009 02 19, 18:03)
Supjaustau svogūnus, juos kiek pakepinu su šlakeliu aliejaus, truputį įpilu bulijono ir sudedu nurakinėtą mėsytę. Troškinu kokias 5-7 min (pagal skonį gali prieskonių įberti). Tiekiu su: grikiais, makaronais, bulvėmis ir t.t. Gero apetito
aš dabar visad tokias makalūzes darau. net vyrui į darbą įprastas sasyskas supjausčiau ir pakepiau kartu su cukinija, svogūnais ir kariu.
labai gerą mintį radau kažkur čia SM - akcijinį fermentinį sūrį sutarkuot ir užšaldyt

kokia faina idėja, kaip patogu po to birų tokį,nelimpantį sūrį uždėt ant picos ir pan. žodžiu liux idėja.
aš šiaip mėgėja gaminti daug, bet va vyras trečiądein to paties nevalgo, tad viskas lekia šiūkšliadėžėn.. bet.. atėjus krizei, viską bandau šaldyt...
beje, dar verdu sriubą iš lydyto sūrelio (jis čia mum mėsytę ir kartu grietinę pakeičia). ir kaina tik 1,39lt.