Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(egesichora @ 2009 07 02, 21:50)
Nezinau,as kai tik bandau kazka maisto saskaita pataupyti,tai man dar brangiau iseina,nei iprastai ruosciau... Turbut neduota man tokie gebejimai. Pvz,as net tokius miltus neatsimenu kada pirkau... Jei nusipirkciau,tai pati viena kokius ten blynus ir valgyciau.

drinks_cheers.gif as taip pat,nepamenu kada esu pirkus miltus blush2.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 14, 13:08)
O kokią sriubą su sūreliu valgot?

mes tai cili valgom visada su suriu ax.gif
Atsakyti
Is karto atiprasau, jei kartosiuos, nes perskaiciau tik kazkur puse temos.

Yra toks tinklapis - www_pigutis_lt. Ten yra didziuju prekybos centru akcijos ir nuolaidos skelbiamos kasdien. Gal kam pravers smile.gif
Atsakyti

beje, dar verdu sriubą iš lydyto sūrelio (jis čia mum mėsytę ir kartu grietinę pakeičia). ir kaina tik 1,39lt.
[/quote]

o į kokią sriubą jūs jį dedat?
o aš "atradau" sirupus vietoj limonado,kadangi geriam daug,tai ir išsileidžia daug ant limonadų.o sirupas ir pigiau,ir saldumą gali pasireguliuot kiek reikia ax.gif
Atsakyti
Vietoj limonado puikiai tinka atšaldyta arbata su citrina, arba gėrimas iš tirpios arbatos.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 17, 13:10)
Vietoj limonado puikiai tinka atšaldyta arbata su citrina, arba gėrimas iš tirpios arbatos.

o man patinka toks reikalas:
i didele stikline pridedu leduku, i pilu citrinu sirupo (yra IKI, kainuoja berods 1.99 Lt), sugrustu metu (turiu pasisejusi, auginu vazone balkone biggrin.gif ) ir iki virsaus vandens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 07 17, 13:30)
o man patinka toks reikalas:
i didele stikline pridedu leduku, i pilu citrinu sirupo (yra IKI, kainuoja berods 1.99 Lt), sugrustu metu (turiu pasisejusi, auginu vazone balkone  biggrin.gif ) ir iki virsaus vandens  ax.gif

Oi kaip skanu turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 17, 15:49)
Oi kaip skanu turėtų būti  smile.gif

taip ir yra biggrin.gif ir dar atrodo graziai, bo sirupas pageltonina, o metos zalios biggrin.gif
galesiu kada koki metos augaliuka uznest, jei turi balkona biggrin.gif jos dar maziukes, bet gerai auga, retinsiu paskui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 07 17, 16:17)
taip ir yra  biggrin.gif  ir dar atrodo graziai, bo sirupas pageltonina, o metos zalios  biggrin.gif
galesiu kada koki metos augaliuka uznest, jei turi balkona  biggrin.gif  jos dar maziukes, bet gerai auga, retinsiu paskui  ax.gif

Turiu balkoną, kaip faina , dėkui wub.gif
Atsakyti
Aš šiais metais balkone pomidorus auginu biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane balkone prieskoniai auga-mairunas,bazilikas,rozmarinas ir salavijas smile.gif O gerimu jokiu nedarau ir limonadais irgi nesizavim,geriam paprasta vandeni is krano,ir i darba tokio pasiimu smile.gif
Atsakyti
o ka daryt, jei nemegstu be burbuliuku? Tegul ir paprastas vanduo, bet be gazo man neskanu doh.gif .. Gal yra kokiu "naminiu" gazavimo budu? blush2.gif Nes gerimams labai didele suma iseina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 17, 22:07)
o ka daryt, jei nemegstu be burbuliuku?

Skrandis ir kepenys jums nepadėkos unsure.gif
Atsakyti