QUOTE(Sophi @ 2009 07 17, 22:35)
QUOTE(Sophi @ 2009 07 17, 21:35)
klausimas buvo ne apie mano kepenu bukle
QUOTE(Dusele @ 2009 07 17, 21:07)
o ka daryt, jei nemegstu be burbuliuku? Tegul ir paprastas vanduo, bet be gazo man neskanu
.. Gal yra kokiu "naminiu" gazavimo budu?
Nes gerimams labai didele suma iseina... 
mes mineralinius gazuotus pokais perkam, negalim be burbuliukų taip pat
buvo laikas, kad be burbuliuku ir as negalejau, bet kazkaip atpratau, ir nieko, dabar mazai kada beperku gazuotus, vis dairausi i sveikesnius gerimus
QUOTE(Dusele @ 2009 07 17, 22:52)
Man tiesiog keista, kai žmonės nesirūpina savim
QUOTE(Sophi @ 2009 07 18, 11:07)
Man tiesiog keista, kai žmonės nesirūpina savim
Turiu tokių pavyzdžių ir iš savo aplinkos 
na jau.. nesakykit, kad gazuotas VANDUO mane i kapus nuvarys.. Rupinuosi savim tikrai daugiau nei statistinis lietuvis - nerukau, negeriu, nevaikstau i soliariumus, neperkepu maisto, ir tt..tt. taigi... Nereikia perlenkt lazdos - ne vakume gyvenam, o gazuotas vanduo yra bene maziausia blogybe is visu galimu
Kalba eina apie tai, kaip pataupyt ir kuo pakeist gerimus tiems, kurie mirk plysk nori burbuliuku.... o visus tuos sveikatos dalykus aptarinekim kitose temose
man su burbuliukais patinka tik gira, be konservantų, kurią pats gali pasidaryt ir pigiai gaunasi, bet nežinau tiksliai kiek - keli litai 10 litrų..
QUOTE(maumė @ 2009 07 18, 13:16)
man su burbuliukais patinka tik gira, be konservantų, kurią pats gali pasidaryt ir pigiai gaunasi, bet nežinau tiksliai kiek - keli litai 10 litrų..
gal gali parašyt kaip ją pasidaryt
žinau kad naminės giros lb skanios
QUOTE(kastonele @ 2009 07 18, 14:51)
jei tu apie tą kur grynai patiems, is degintos juodos duonos, tai vyras daro, galėsiu paklaust, tai jos savikainos nežinau, bet turbūt panašiai. tik aš kalbėjau apie girą iš pakelių, ji be konservantų rašo, klingai gamybos "gera gira", dar žinau būna "lietuviška gira" irgi be konservantų, tai ją ten užpili ir ji turi pastovėt parą - ant pakelio yra instrukcija
Burbuliuku fanems: kai gyvenau siek tiek Islandijoje, mes ten turejom toki aparaciuka: pripili vandens paprasto, du kartus paspaudi ir prasom - gazuotass vanduo, isidedi uogienes ir labai skanus limonadas su burbuliukais. Galvoju, gal siandien paieskojus ir Lietuvoj galima toki dalyka rasti.
Vienkartine investicija, kuri tikrai atsipirktu.
QUOTE(maumė @ 2009 07 18, 14:08)
jei tu apie tą kur grynai patiems, is degintos juodos duonos, tai vyras daro, galėsiu paklaust, tai jos savikainos nežinau, bet turbūt panašiai. tik aš kalbėjau apie girą iš pakelių, ji be konservantų rašo, klingai gamybos "gera gira", dar žinau būna "lietuviška gira" irgi be konservantų, tai ją ten užpili ir ji turi pastovėt parą - ant pakelio yra instrukcija 
ačiū paieškosiu tų pokelių, o ta su skrudinta duona tai daug darbo
QUOTE(Skinte @ 2009 07 18, 22:56)
Burbuliuku fanems: kai gyvenau siek tiek Islandijoje, mes ten turejom toki aparaciuka: pripili vandens paprasto, du kartus paspaudi ir prasom - gazuotass vanduo, isidedi uogienes ir labai skanus limonadas su burbuliukais. Galvoju, gal siandien paieskojus ir Lietuvoj galima toki dalyka rasti.
Vienkartine investicija, kuri tikrai atsipirktu. 
wau pirma kart girdžiu tokį aparatuką
cia truputi ne i tema
http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba