Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(Sophi @ 2009 07 17, 22:35)
Skrandis ir kepenys jums nepadėkos unsure.gif

drinks_cheers.gif Vat butent.As jau savo "prisiburbuliavau",dabar nieko nieko su burbuliukais net i burna nebegaliu paimti,net giros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 17, 21:35)
Skrandis ir kepenys jums nepadėkos unsure.gif

klausimas buvo ne apie mano kepenu bukle lotuliukas.gif , bet aciu, kad rupinates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 17, 21:07)
o ka daryt, jei nemegstu be burbuliuku? Tegul ir paprastas vanduo, bet be gazo man neskanu doh.gif .. Gal yra kokiu "naminiu" gazavimo budu? blush2.gif Nes gerimams labai didele suma iseina... doh.gif

mes mineralinius gazuotus pokais perkam, negalim be burbuliukų taip pat blush2.gif
Atsakyti
buvo laikas, kad be burbuliuku ir as negalejau, bet kazkaip atpratau, ir nieko, dabar mazai kada beperku gazuotus, vis dairausi i sveikesnius gerimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 17, 22:52)
klausimas buvo ne apie mano kepenu bukle lotuliukas.gif , bet aciu, kad rupinates mirksiukas.gif

Man tiesiog keista, kai žmonės nesirūpina savim blush2.gif Turiu tokių pavyzdžių ir iš savo aplinkos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 18 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(Sophi @ 2009 07 18, 11:07)
Man tiesiog keista, kai žmonės nesirūpina savim blush2.gif Turiu tokių pavyzdžių ir iš savo aplinkos unsure.gif

na jau.. nesakykit, kad gazuotas VANDUO mane i kapus nuvarys.. Rupinuosi savim tikrai daugiau nei statistinis lietuvis - nerukau, negeriu, nevaikstau i soliariumus, neperkepu maisto, ir tt..tt. taigi... Nereikia perlenkt lazdos - ne vakume gyvenam, o gazuotas vanduo yra bene maziausia blogybe is visu galimu mirksiukas.gif . Nesiskundziu nei kepenu, nei inkstu veikla, kuo daznai negaletu pasigerti geriantys tik vandeneli... Juk neklausiu kaip man namie CocaCola pasigamint... lotuliukas.gif
Kalba eina apie tai, kaip pataupyt ir kuo pakeist gerimus tiems, kurie mirk plysk nori burbuliuku.... o visus tuos sveikatos dalykus aptarinekim kitose temose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 18 liepos 2009 - 12:50
man su burbuliukais patinka tik gira, be konservantų, kurią pats gali pasidaryt ir pigiai gaunasi, bet nežinau tiksliai kiek - keli litai 10 litrų..
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 07 18, 13:16)
man su burbuliukais patinka tik gira, be konservantų, kurią pats gali pasidaryt ir pigiai gaunasi, bet nežinau tiksliai kiek - keli litai 10 litrų..

gal gali parašyt kaip ją pasidaryt blush2.gif
žinau kad naminės giros lb skanios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 07 18, 14:51)
gal gali parašyt kaip ją pasidaryt blush2.gif
žinau kad naminės giros lb skanios thumbup.gif

jei tu apie tą kur grynai patiems, is degintos juodos duonos, tai vyras daro, galėsiu paklaust, tai jos savikainos nežinau, bet turbūt panašiai. tik aš kalbėjau apie girą iš pakelių, ji be konservantų rašo, klingai gamybos "gera gira", dar žinau būna "lietuviška gira" irgi be konservantų, tai ją ten užpili ir ji turi pastovėt parą - ant pakelio yra instrukcija 4u.gif
Atsakyti
Burbuliuku fanems: kai gyvenau siek tiek Islandijoje, mes ten turejom toki aparaciuka: pripili vandens paprasto, du kartus paspaudi ir prasom - gazuotass vanduo, isidedi uogienes ir labai skanus limonadas su burbuliukais. Galvoju, gal siandien paieskojus ir Lietuvoj galima toki dalyka rasti. ax.gif Vienkartine investicija, kuri tikrai atsipirktu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 07 18, 14:08)
jei tu apie tą kur grynai patiems, is degintos juodos duonos, tai vyras daro, galėsiu paklaust, tai jos savikainos nežinau, bet turbūt panašiai. tik aš kalbėjau apie girą iš pakelių, ji be konservantų rašo, klingai gamybos "gera gira", dar žinau būna "lietuviška gira" irgi be konservantų, tai ją ten užpili ir ji turi pastovėt parą - ant pakelio yra instrukcija 4u.gif

ačiū paieškosiu tų pokelių, o ta su skrudinta duona tai daug darbo blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Skinte @ 2009 07 18, 22:56)
Burbuliuku fanems: kai gyvenau siek tiek Islandijoje, mes ten turejom toki aparaciuka: pripili vandens paprasto, du kartus paspaudi ir prasom - gazuotass vanduo, isidedi uogienes ir labai skanus limonadas su burbuliukais. Galvoju, gal siandien paieskojus ir Lietuvoj galima toki dalyka rasti.  ax.gif Vienkartine investicija, kuri tikrai atsipirktu.  4u.gif

wau pirma kart girdžiu tokį aparatuką blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
cia truputi ne i tema 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti