Tam tiktų lietuviškas preparatas "Propodez" (bičių pikis su vit. C).
Tam tiktų lietuviškas preparatas "Propodez" (bičių pikis su vit. C).
bet jeigu yra grybelis, tai vien toks preparatas mazai ka pagelbes - tada jau reiktu priesgrybeliniu vaistu. Bet tai nusprest gali tik gydytojas.
Man kasmet pavasariop atsiranda žaizdelių, kurias gydytoja apibūdino kaip vitaminų trūkumą. Ir jokio grybelio niekuomet ten neįžvelgė. Tad man pakanka paprastų, kartais ir liaudiškų priemonių. Vėliau tos žaizdelės išnyksta, vėl atsirasdamos pavasariop...
Man visą gyvenimą jos atsiranda, bet tik kai peršalu - paprastai pirmas sirgimo požymis. Man tos vadinamos žaisdelės nekraujuoja, kai pasižiūri, tai baltos ir nemalonu kai valgai ar geri, o jei kur užauga, kur liečias su dantim, tai ir kalbant skauda. Nieko čia tokio ir pas daktarus nereikia eiti, tiesiog stiprink organizmą ir gerk vitaminus.
oi kaip gerai, kad radau sita tema
, na arba as valgyti nemoku arba nzn...bo pastoviai kur isikandu ir atsiranda tos zaizdeles
jei jau isikandu tai ne i viena vieta, o i kokius abu zandus ar dar kur
mane isgelbejo toks pusrkalas"Propolis" jis yra su biciu pikiu, va
, labai liuks. gydo ir gerkle ir burnoj ertmeje esancias zaizdeles ir kad svarbiausia nebrangus, kazkur apie 5lt.

Man gydytoja sakė, kad žaizdelės atsiranda, jeigu trūksta ASKORUTINO. Vaistinėse yra ASKORUTINO tabletės. 50 tablečių kainuoja apie 3,30 Lt. Lūpų žaizdelėms ir burnos opelėms gydyti bei jų simptomams palengvinti ( taip rašo vaisto informaciniame lapelyje ) yra CARBOSAN gelis.
Man irgi tos zaizdeles atsiranda butent kai prisikandu ar susitrenkiu, is pradziu ji buna raudona, paskui pabala ir tada labiausiai skauda, tesiasi 3 - 5 dienas
Brrr... tada skauda iki asaru kai valgau, kalbu, juokiuosi... tad norisi
Butinai reikes pabandyti ta nebrangu tirpala, nes geliai man nepadeda - kadangi skauda ir kaupiasi seiles tai tuoj pat gelis nusivalo.

Labai padeda saltalankiu aliejus

Bičių pikis, - gydo. Šiaip bičių pikis - veiksmingas prieš virusus, mikroorganizmus ir grybus.
Skalauti ąžuolo žievės nuoviru arba sidabražolės. Turi sutraukiantį poveikį, mažina skausmą.
Kaip daugelis čia minėjo - organizmo nusilpimas.
Prie grybelio būna apsinešęs liežuvis, dantenos, gomurys. Tada tinka piešgrybeliniai vaistai. Kamistad, Doktorin gel ir kt.
Skalauti ąžuolo žievės nuoviru arba sidabražolės. Turi sutraukiantį poveikį, mažina skausmą.
Kaip daugelis čia minėjo - organizmo nusilpimas.
Prie grybelio būna apsinešęs liežuvis, dantenos, gomurys. Tada tinka piešgrybeliniai vaistai. Kamistad, Doktorin gel ir kt.
Jogurtas (natūralios pieno rūgšties bakterijos, naikina grybelius ir kt. niekadėjus) + juoda duobna (vit. B - būtini odai ir gleivinėms) - tai turėtų būt kasdieninis maistas (pvz., pusryčiai). Gydymas - šaltalankio aliejum tept kuo dažniau (visokias žaizdas užgydo labai greitai, nes paspartina epitelizaciją, t. y. odos ar gleivinės ląstelių augimą). PS. Šaltalankio aliejus nedezinfekuoja. T. y. jei žaizdelė dėl infekcijos - jis netinka, čia jau reiktų gydytojo patarimo.