MAn irgi tos zaizdeles atsiranda
tai gydau jas su hexoral. bet as netepu tos vietos, o tiesiog gurksni "pajemu" ir skalauju burna kiek galima ilgiau
siaip dar hehoral naudoju jei atsiranda angininiu maziuku pulinuku (cia pacioj pradzioj kai atsiranda), tai irgi labai gerai padeda
nu bet ten ir kitokiu metodu buna gydyt ta angina, bet nenoriu ne i tema db kalbet
Brudas tas atsirado pas mane. Visalaik padedavo medetku tinktura, o va sykart ni figa. Jau dvi dienas skalavau, tepiau ir nieko.. O dar taip skauda, nes prie pat danties
Reiks megint medu su soda kaip cia kazkas patare... Nes manau tu tepaliuku cia nerasiu
O gal skaluot zinot su kuo dar galima be medetku tinkturos ir druskos tirpalo? Noreciau namudinio recepto...
O gal skaluot zinot su kuo dar galima be medetku tinkturos ir druskos tirpalo? Noreciau namudinio recepto...
o pas koki gydytoja reikia kreiptis del tokiu dalyku? vidaus ar burnos higienos ar dar koki? pas mane pastoviai zaideles burnoje po isikandimu. o pas maniski ant lupos jau kuri laiak viduj kaip guzas, nors visai neskauda ir jis ji mielai pakramto, bet man nekaip ziurisi..nezinau pas ka registruotis
Pas mane ir daznai buna tokios zaizdeles.As tai susitrinu cesnako ir su medum sumaisau,ir tada uzdedu ant zaizdeles,nu skausmas tai tikrai stiprus buna kol isgrauzia ta zaizdele
Man tai visada padeda
As jau trecia savaite kamuojuosi ir sveplavau ir kramtyti ta puse negaliu,galvoju,kad protiniai dantys auga,nes ir virsuje ir apacioje dantenos pabale ir viskas aplink dar
o skausmas....ir nepraeina,prie visu bedu dar ir gripas uzpuole...zodziu nezinau nei ka daryti,gal tas hexoral purskiamas padetu (nes ir gerkle skauda),niekam taip nera buve su tais protiniais?Ar cia tiesiog tos vadinamos zaizdos nuo issekimo
nieko nebesuprantu
man kai skaudejo dantenas tai tepiau tokiu tepalu paradanton (nezinau ar tiksliai taip rasosi). bet labai
usaldo ir pavalgyt galima.
beje a sbuvau aps viduas gydytoja, tai paeme kraujo ir nusiunte pas dantu. sako cia odontologu darbas po burnikes kaisotis;)
beje a sbuvau aps viduas gydytoja, tai paeme kraujo ir nusiunte pas dantu. sako cia odontologu darbas po burnikes kaisotis;)
Cia turbut apie stomatita kalbat... jie ir pas suagusius kartais buna.
Pas mane kai budavo stengdavausi valgyti cesnaka. Kramtydavau, ne ta puse kur zaizdele, nes grauzia zaizda...Labai skausmingas dalykas
Pas mane kai budavo stengdavausi valgyti cesnaka. Kramtydavau, ne ta puse kur zaizdele, nes grauzia zaizda...Labai skausmingas dalykas
QUOTE([fillette] @ 2007 01 30, 01:19)
MAn irgi tos zaizdeles atsiranda
tai gydau jas su hexoral. bet as netepu tos vietos, o tiesiog gurksni "pajemu" ir skalauju burna kiek galima ilgiau
siaip dar hehoral naudoju jei atsiranda angininiu maziuku pulinuku (cia pacioj pradzioj kai atsiranda), tai irgi labai gerai padeda
nu bet ten ir kitokiu metodu buna gydyt ta angina, bet nenoriu ne i tema db kalbet 
Aš irgi skalauju su Hexoral ir dar vartoju vit. C. Nes dėl vit. C trūkumo ir atsiranda tos žaizdelės.
jazau kaip skauda ,jau sv kaip kankinuosi su sita beda,nepadeda nei saltalankio aliejus
.
ir visada man atsiranda tos zaizdos po odontologu vizito
,nesuprantu kame saknys?
ir visada man atsiranda tos zaizdos po odontologu vizito
Pas mane ir mano sunu taip pat atsiranda tu zaizdeliu, tada jau zinau, kad mums truksta vitamino C, tai stengiames daugiau valgyti vaisiu su C vitaminais, o zaizdeles skalaujam su Hexoral skisciu, labai padeda
O ka reiskia, jei zaizdeles, tokios kaip taskiukai yra ant vaiko gomurio, netoli gerkles? VAikui 3 metai. Siaip, nesiskundzia, kad skauda.