Sita beda turiu jau daugybe metu,vis periodiskai atsiranda tos zaizdos,kartais net po dvi,tris.Buvau pas gydytojus tai net kraujo nenusiunte tirtis tik kamistad tepaliuka patare nusipirkt.Jis neblogas,laikinai nuima skausma,gal kiek pagreitina gijima,bet problema niekur nedingsta.Noreciau visiskai issigydyti sita nesamone.
Mano vyras kenčia nuo šių žaizdelių jau senokai. Kai atsiranda negali normaliai valgyti, nes jų būna ne viena. Man gydytoja sakė, kad tai disbakteriozė (atsiprašau, jei su klaidom parašiau, bet atrodo taip
) tai va nusprendžiau aš jį gydyti nuo jų. Nupirkau papildų, kuriuos rekomendavo, nes dar prie to ir skrandis ne koks, tai sakiau bandysim

Tokios zaizdeles pasireiskia ir pas mane. Viena karta labai skausi zaizdele buvo atsiradusi, po dantu balinimo proceduros. Domejausi, kad jos atsiranda del vitaminu stokos. Seniau buvo labai populiarus toks skystis mazose ampolytese - vitaminas b12 berods, bet kiek zinau dabar jis jau isejo is vartojimo
Dabar vaistininke kazkada kalbejo apie pleistra ant liezuvio, gal bandet kas nors?

QUOTE(elvike @ 2009 06 22, 19:05)
Mano vyras kenčia nuo šių žaizdelių jau senokai. Kai atsiranda negali normaliai valgyti, nes jų būna ne viena. Man gydytoja sakė, kad tai disbakteriozė (atsiprašau, jei su klaidom parašiau, bet atrodo taip
) tai va nusprendžiau aš jį gydyti nuo jų. Nupirkau papildų, kuriuos rekomendavo, nes dar prie to ir skrandis ne koks, tai sakiau bandysim 

Mano vyrui topogi buvo si bedele nemoloni ,ir as pati nuo jo uzturejau ,per bucinukus

Jau buvau kalbejusi vienoje temoje, kad bandziau urgo pleistra burnai
skamba keistai
bet siaip tai yra toks gelis, kuri uztepus antzaizdele pasidaro apsaugine plevele, kuri kartu dezinfekuoja, apsaugo nuo papildomu dirgikliu ir kartu efejtyviai gydo zaizdele

bet siaip tai yra toks gelis, kuri uztepus antzaizdele pasidaro apsaugine plevele, kuri kartu dezinfekuoja, apsaugo nuo papildomu dirgikliu ir kartu efejtyviai gydo zaizdele

Man dazniausiai zaizdeles burnoje atsiranda kai organizmui pradeda trukti vitaminu.. Paskutiniu metu jas uzdeginu su Aloclair tirpalu. Ir neskausminga ir veikia gan greitai

Man ir ši problema yra jau daugelį metų.. Atsiranda tai po vieną, tai po kelias žaizdeles, dažniausiai rudenį ir pavasarį - matyt tada silpniausias organizmas. Skausmas nežmoniškas, valgyt neina, net kalbėt skauda. O geriausiai man padeda URGO gelis (tepamas pleistras specialiai burnos gleivinei). Jis uždeda tokią plėvelę, tai bent pavalgyt galima.
Tik gaila, kad trumpai jis galioja, o kainuoja brangiai ir ne visose vaistinėse rasi jo pirkt.

QUOTE(Rasele_ @ 2009 07 23, 10:51)
Tokios zaizdeles pasireiskia ir pas mane. Viena karta labai skausi zaizdele buvo atsiradusi, po dantu balinimo proceduros. Domejausi, kad jos atsiranda del vitaminu stokos. Seniau buvo labai populiarus toks skystis mazose ampolytese - vitaminas b12 berods, bet kiek zinau dabar jis jau isejo is vartojimo
Dabar vaistininke kazkada kalbejo apie pleistra ant liezuvio, gal bandet kas nors? 

Man kaip tik vaistinej ir dave ampulyte b vitamino.kaina iki 2lt.tepiau 4d,jau nebeskauda.
Sveikos!
Reguliariai atsiranda burnoi,uz lupu ant dantenu tos zaisdeles
Tikrai,skausmas nezmoniskas,skauda,seiliu pilna burna,valgyt negaliu
Nepadeda ne Kamistad gelis,ne medetkai
Nuejau pas gyd savo,liepe istirt krauja. Nu ir ka,rado padidejusi cholesteroli.
Ir patare vartoti B grupes vitaminus.

Turiu retkarčiais šitą problemą. Man padeda medetkos, taip pat kartais pasidarau košelę iš sodos ir palaikau ant tų vietų - padeda. Taip pat labai padeda vitaminas B.
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 16, 14:40)
Sveikos!
Tikrai,skausmas nezmoniskas,skauda,seiliu pilna burna,valgyt negaliu
Nepadeda ne Kamistad gelis,ne medetkai
Nuejau pas gyd savo,liepe istirt krauja. Nu ir ka,rado padidejusi cholesteroli.
Ir patare vartoti B grupes vitaminus. 

seip dar budavo toks raudonas tepalas, kastelianas lygtais ,tai su tepdavau vaikams , arba saltalankiu aliejum