Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė burnoje

Sita beda turiu jau daugybe metu,vis periodiskai atsiranda tos zaizdos,kartais net po dvi,tris.Buvau pas gydytojus tai net kraujo nenusiunte tirtis tik kamistad tepaliuka patare nusipirkt.Jis neblogas,laikinai nuima skausma,gal kiek pagreitina gijima,bet problema niekur nedingsta.Noreciau visiskai issigydyti sita nesamone.
Atsakyti
Mano vyras kenčia nuo šių žaizdelių jau senokai. Kai atsiranda negali normaliai valgyti, nes jų būna ne viena. Man gydytoja sakė, kad tai disbakteriozė (atsiprašau, jei su klaidom parašiau, bet atrodo taip blush2.gif ) tai va nusprendžiau aš jį gydyti nuo jų. Nupirkau papildų, kuriuos rekomendavo, nes dar prie to ir skrandis ne koks, tai sakiau bandysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 22 birželio 2009 - 20:06
Tokios zaizdeles pasireiskia ir pas mane. Viena karta labai skausi zaizdele buvo atsiradusi, po dantu balinimo proceduros. Domejausi, kad jos atsiranda del vitaminu stokos. Seniau buvo labai populiarus toks skystis mazose ampolytese - vitaminas b12 berods, bet kiek zinau dabar jis jau isejo is vartojimo smile.gif Dabar vaistininke kazkada kalbejo apie pleistra ant liezuvio, gal bandet kas nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 22, 19:05)
Mano vyras kenčia nuo šių žaizdelių jau senokai. Kai atsiranda negali normaliai valgyti, nes jų būna ne viena. Man gydytoja sakė, kad tai disbakteriozė (atsiprašau, jei su klaidom parašiau, bet atrodo taip  blush2.gif ) tai va nusprendžiau aš jį gydyti nuo jų. Nupirkau papildų, kuriuos rekomendavo, nes dar prie to ir skrandis ne koks, tai sakiau bandysim  ax.gif

Mano vyrui topogi buvo si bedele nemoloni ,ir as pati nuo jo uzturejau ,per bucinukus blush2.gif tai atsimenu buvo mums pries vestuves .O gydem su skalvimo skyciu .dabar nebepamenu pavadinimo ,bet tikrai yra jo pirkti eurovaistinej ,prie visu skalvaimo burnos skysciu ,tokia ruda bonkute su zalia atikete ir kamstukas baltas ,gan brangokas 20lt man regis jei nebrangesnis g.gif Mums rekomendavo mano dantistas ,paskalauti ir visos skausmingos zaizdeles issigyde thumbup.gif tfu tfu tfu ,daugaiu tokiu bedeliu nebeturim .
Atsakyti
Jau buvau kalbejusi vienoje temoje, kad bandziau urgo pleistra burnai smile.gif skamba keistai biggrin.gif
bet siaip tai yra toks gelis, kuri uztepus antzaizdele pasidaro apsaugine plevele, kuri kartu dezinfekuoja, apsaugo nuo papildomu dirgikliu ir kartu efejtyviai gydo zaizdele smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kankinausi ir as nuo pat mazens su tom zaizdelem burnoje. nemalonus jausmas... taciau ta problema issisprendziau pakeitusi dantu pasta. Jau daugiau nei puse metu naudoju tik parodontax pasta ir nuo to laiko neturejau nei vienos zaizdeles clap.gif
Atsakyti
Man dazniausiai zaizdeles burnoje atsiranda kai organizmui pradeda trukti vitaminu.. Paskutiniu metu jas uzdeginu su Aloclair tirpalu. Ir neskausminga ir veikia gan greitai thumbup.gif
Atsakyti
Man ir ši problema yra jau daugelį metų.. Atsiranda tai po vieną, tai po kelias žaizdeles, dažniausiai rudenį ir pavasarį - matyt tada silpniausias organizmas. Skausmas nežmoniškas, valgyt neina, net kalbėt skauda. O geriausiai man padeda URGO gelis (tepamas pleistras specialiai burnos gleivinei). Jis uždeda tokią plėvelę, tai bent pavalgyt galima. smile.gif Tik gaila, kad trumpai jis galioja, o kainuoja brangiai ir ne visose vaistinėse rasi jo pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Rasele_ @ 2009 07 23, 10:51)
Tokios zaizdeles pasireiskia ir pas mane. Viena karta labai skausi zaizdele buvo atsiradusi, po dantu balinimo proceduros. Domejausi, kad jos atsiranda del vitaminu stokos. Seniau buvo labai populiarus toks skystis mazose ampolytese - vitaminas b12 berods, bet kiek zinau dabar jis jau isejo is vartojimo smile.gif Dabar vaistininke kazkada kalbejo apie pleistra ant liezuvio, gal bandet kas nors?  g.gif

Man kaip tik vaistinej ir dave ampulyte b vitamino.kaina iki 2lt.tepiau 4d,jau nebeskauda.
Atsakyti
Sveikos!
Reguliariai atsiranda burnoi,uz lupu ant dantenu tos zaisdeles doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai,skausmas nezmoniskas,skauda,seiliu pilna burna,valgyt negaliu schmoll.gif Nepadeda ne Kamistad gelis,ne medetkai doh.gif Nuejau pas gyd savo,liepe istirt krauja. Nu ir ka,rado padidejusi cholesteroli. verysad.gif Ir patare vartoti B grupes vitaminus. 4u.gif
Atsakyti
Turiu retkarčiais šitą problemą. Man padeda medetkos, taip pat kartais pasidarau košelę iš sodos ir palaikau ant tų vietų - padeda. Taip pat labai padeda vitaminas B.
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 16, 14:40)
Sveikos!
Reguliariai atsiranda burnoi,uz lupu ant dantenu tos zaisdeles  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tikrai,skausmas nezmoniskas,skauda,seiliu pilna burna,valgyt negaliu  schmoll.gif Nepadeda ne Kamistad gelis,ne medetkai  doh.gif Nuejau pas gyd savo,liepe istirt krauja. Nu ir ka,rado padidejusi cholesteroli.  verysad.gif Ir patare vartoti B grupes vitaminus.  4u.gif

seip dar budavo toks raudonas tepalas, kastelianas lygtais ,tai su tepdavau vaikams , arba saltalankiu aliejum
Atsakyti