Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 14, 11:40)
Na, kadangi absoliučiai visą laiką matyt ano tikrai negalėjot, tai... pasilieku prie savo nuomonės...  biggrin.gif

Labai kategoriška nuomonė. Negalima gi to, kas tinka 95 proc. vyrų, taikyti visiems be išimties :-)
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 14, 13:09)
Labai kategoriška nuomonė. Negalima gi to, kas tinka 95 proc. vyrų, taikyti visiems be išimties :-)

O tai kas čia išimčių nepaiso, m? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 13, 22:55)
nu duodi!!!  blink.gif  dry.gif o ka man negalvoti???? pamastyk ka parasei!!!!! doh.gif

nu mastau g.gif ir rasau..kam galvoti apie tai ko galbut nera,arba niekada nesuzinosi?? bigsmile.gif nebent itarimai dideli jau bigsmile.gif
o ka?? ar cia reikia pastoviai galvoti ka veikia vyras ir kur jis dabar biggrin.gif Pofik nail.gif svarbu gyvas ir sveikas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 14, 11:35)
nu mastau  g.gif ir rasau..kam galvoti apie tai ko galbut nera,arba niekada nesuzinosi??  bigsmile.gif nebent itarimai dideli jau  bigsmile.gif
o ka?? ar cia reikia pastoviai galvoti ka veikia vyras ir kur jis dabar  biggrin.gif Pofik  nail.gif svarbu gyvas ir sveikas  irnesakyk.gif

nu kaip apie ji negalvot g.gif ???o seip daug man yra apie ka galvot! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 14, 12:48)
nu kaip apie ji negalvot g.gif ???

ne nu apie ji galvok kiek nori,bet kam galvoti apie neistikimybe bigsmile.gif ar itari kazka??
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 14, 11:52)
ne nu apie ji galvok kiek nori,bet kam galvoti apie neistikimybe  bigsmile.gif ar itari kazka??

net nezinau,gal ir itariu,bet neesu tikra kad apgaudineja,as jo buvau tiesei sviesei paklaususi ar mane apgaudineja?jis man pasake kad ne,ir dar pridure mano sazine svari. g.gif nu nezinau?
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 14, 12:59)
net nezinau,gal ir itariu,bet neesu tikra kad apgaudineja,as jo buvau tiesei sviesei paklaususi ar mane apgaudineja?jis man pasake kad ne,ir dar pridure mano sazine svari. g.gif nu nezinau?

ne nu protingas vyras ir nesakytu kad jei ir buvo kazkas blush2.gif nebent jau visai dejes butu biggrin.gif ...
o del sazines tai jo..ji pas mane tokia tokia svari,kad nesimato lotuliukas.gif

nu dar turim ta vidine nuojauta doh.gif ..tai va..o siaip patarciau nesiknaisioti,negalvoti kiek galima negalvoti ir neklausineti partnerio tokiu klausimu ir uzsiimti kazkuom,kad tokios mintis kuo maziau aplankytu,o kas bus-bus ir taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 14, 12:48)
nu kaip apie ji negalvot g.gif ???o seip daug man yra apie ka galvot! biggrin.gif

Nepanašu, kad jūs sugebate tai daryti.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 13, 22:55)
jis  jau ketvirti metai uzsieni,bet i metus as 2 kartus pas ji nuvaziuoju o jis 2-3 kart i letuvele grysta pas mane.

Reiškia pasikrušat 4 kart metuose...dar pasišnekat...pasigrožit viens kitu...4 kart metuose...
Nebeturiu komentarų...visi būtų ne į temą...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 01 14, 11:57)
Reiškia pasikrušat 4 kart metuose...dar pasišnekat...pasigrožit viens kitu...4 kart metuose...

O ka, "meile" po syki i trimestra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 01 14, 12:57)

nera zodziu doh.gif prajuokinai blink.gif mes i metus matomes kas 4 men.
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 14, 12:40)
Na, kadangi absoliučiai visą laiką matyt ano tikrai negalėjot, tai... pasilieku prie savo nuomonės...  biggrin.gif

va va, butent... Man keista kai sakoma "va pazystu toki ar anoki, jis tikrai tiek ir tiek laiko ni ni "..... Nu neimanoma tokiu dalyku zinoti. Tiketis galima biggrin.gif
Atsakyti