Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 14, 16:01)
nera zodziu  doh.gif  prajuokinai  blink.gif mes i metus matomes kas 4 men.

Tai krušatės 3 kartus per metus. Tikrai, <GalBut> suklydo.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 14, 13:11)
ne nu protingas vyras ir nesakytu kad jei ir buvo kazkas  blush2.gif nebent jau visai dejes butu  biggrin.gif ...
o del sazines tai jo..ji pas mane tokia tokia svari,kad nesimato  lotuliukas.gif

nu dar turim ta vidine nuojauta  doh.gif ..tai va..o siaip patarciau nesiknaisioti,negalvoti kiek galima negalvoti ir neklausineti partnerio tokiu klausimu ir uzsiimti kazkuom,kad tokios mintis kuo maziau aplankytu,o kas bus-bus ir taip...  mirksiukas.gif

Va aš irgi taip sakiau, jei ieškosi - kažką gali ir rasti, ir tai nebūtų visai nuostabu. Tai jei nenori rasti - geriau neieškok, o jei ieškosi - iš karto pagalvok, ką darysi, kai rasi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 14, 15:11)
Tai krušatės 3 kartus per metus. Tikrai, <GalBut> suklydo.

ne mes isviso nesikrusam.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 14, 13:59)
net nezinau,gal ir itariu,bet neesu tikra kad apgaudineja,as jo buvau tiesei sviesei paklaususi ar mane apgaudineja?jis man pasake kad ne,ir dar pridure mano sazine svari. g.gif nu nezinau?

As sakau - i kumstuka varo! Ir sazine svari lotuliukas.gif
Atsakyti

Čia jokie ne juokai. Čia atsakymas į jūsų sukurtos temos per 2 menesius ar imanoma numesti svorio, nu koke 30 kg.? klausimą.
Protingas temas kuriate. Iš tiesų nieko keisto, kad vyras su jumis nesimyli.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 10:25)
Čia jokie ne juokai. Čia atsakymas į jūsų sukurtos temos per 2 menesius ar imanoma numesti svorio, nu koke 30 kg.? klausimą.
Protingas temas kuriate. Iš tiesų nieko keisto, kad vyras su jumis nesimyli.

as nesuprantu!!! ko jus cia uzsipuolete visi Gabija 7777 ?? del tos temos?(per 2 menesius ar imanoma numesti svorio,nu koke 30 kg?) o sita tema juk neapie svori? blink.gif ar tai ka ji sukure? idomus jus?!!! doh.gif o jus stovejote su zvake?matete ar jie mylisi?ar nesimyli? g.gif blink.gif
Atsakyti
Idomi tema, panasu, kad mes apie ta pati snekam tik is kitos fronto puses. Mane del itarumu ten su sudais sumaise tavo gimines esybes, o as pasidomejau tik apie privacius detektyvus, nes itariu irgi del pasikeitimu mano antros puses elgesyje ir veiksmuose.Svorio nemeta bet priziuret save pradejo nerealiai ir kitu dalyku islindo. As pamasciau uzsakyt privacius detektyvus ir isitikint, be jokiu pavydumo scenu.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 14:13)
bet priziuret save pradejo nerealiai

aaa tai nevala zmona iki to buvo lotuliukas.gif

zinot man baisu darosi kad tokie vyrai yra...tik moteris jo save mylet pradeda daugiau ir vsio.. doh.gif a i svetimas lelytes tik seilytes ir varva bigsmile.gif bet sava neeee.. schmoll.gif negali buti lelyte,nes meiluzi turi iskart doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 15 sausio 2009 - 14:23
Prie ko cia is karto nevala ... g.gif
As pagal save galiu pasakyti, kad kai turejau meiluzi, gyvendama su exvyru, tikrai daugiau save prisiziurejau. Na bet jam , kelmui, itarimo nekeldavo tai, kad gryzusi is "susitikimo su drauge" eidavau i dusa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 15, 14:38)
Prie ko cia is karto nevala ...  g.gif
Na bet jam , kelmui, itarimo nekeldavo tai, kad gryzusi is "susitikimo su drauge" eidavau i dusa...

Ple...maniškė kasvakarą,grįžusi po darbų eina į dušą........"darbų".....japtvaramat...pradeda kilt klausimai...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 01 15, 16:05)
Ple...maniškė kasvakarą,grįžusi po darbų eina į dušą........"darbų".....japtvaramat...pradeda kilt klausimai...

o kai pagalvoji - tai jei ir ryte pries einant i darba - i dusa, ir parejus is darbo - i dusa, tai mamamaiaiiiiiii blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 01 15, 16:05)

biggrin.gif cia tuoj visi forumo vyrai puls tikrint ka ju brangiosios veikia vos tik grizusios is darbo biggrin.gif
ir neduok dieve nueis i dusa lotuliukas.gif
o jei labiau pasidazys ar pasipuos, tai diagnoze aiski - meiluzis doh.gif
Atsakyti