Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2009 03 02, 19:26)
Faustinata, galėtum pasakyt keletą išbandytų receptėlių, nes aš pvz neturiu jokių tokio pobūdžio knygų.

Šiandien kaip išsigandau pamačius, kad ta bjaurybė lyg ir kėsinasi į rankų nagučius. Tragedija kažkokia, ką reiks daryt doh.gif  kojų nagus jau nei iš šio nei iš to prieš pusmetį pažeidė, tai jau tiek laiko praėjo, kol per visą ilgį atauginėja (lyg ir sveikesni, gražesni), kerpu ir kerpu iki pat minimumo, kad tik kuo greičiau pasišalintų... Bet jei su rankų nagučiais bus taip pat, tai košmaras, nėra nei kaip gydyt...

Aš visai nesenai gavau šio akademiko knygų ir kol kas nieko negaliu pasakyti, bet turiu informacijos, kad tai rimta. Pora receptų nuo savo problemų yra gamybos stadijoje, tai trunka nuo 2 savaičių ir daugiau. Tai daroma išrūgų ir žolių pagrindu. Reikia paskaityti, ten daug aprašymų, nuo kiekvienos ligo skirtingos vaistažolės. Klaipėdoje galima užsisakyti rusų knygyne Manto 27 antrame aukšte. Jo knygų yra labai daug, bet ieškokit " Лечение по Болотову" 2002 metų. Lietuvių kalboje jų nebūna.
Atsakyti
Sveikos, paskaitinėju ir aš šitą temą. Pati, ačiū dievui, neturi šitos ligos, bet ją turi mano vyro brolis. Jis dabar studentas, labai kompleksuoja dėl savo ligos. Anksčiau jis išbandė visokiausius tepalus, Tiesa, aš jų pavadinimų nežinau, bet kiek yra pasakojęs, ką betepdavo, kuriam nors laikui pagerėdavo, o paskui vėl viskas iš naujo. Aš manau, kad jam žvynelinė yra gerokai pažengusi, nes anksčiau buvo žvynai ant rankų, ypač alkūnių, ant nugaros, pilvo, kojų, galvoje. Visi džiaugėmės, kad bent ant veido beveik nėra. Pradėjęs mokytis, buvo kelis kartus nuėjęs į kažkokį natūralios medicinos centrą Žvėryne Vilniuje. Jam darė maisto netoleravimo testą kažkokį. Kai padarė pirmąjį kartą, tai jo racione neliko praktiškai visų produktų - jokių pieniškų produktų, miltinių patiekalų, iš vaisių galėjo bananus, iš daržovių - avokadą, jokios mėsos, išskyrus kalakutieną, jokių prieskonių, kavos, alkoholio ir pan. Galima įsivaizduoti, koks žmogui jaunam turėjo būti šokas, gavus tokius rezultatus. Po kelių savaičių darė naują maisto testą. Pakeitė kai kuriuos produktus. Galėjo valgyti bulves, gerti apelsinų sulčių, valgyti sausus pusryčius be cukraus ir pan. Per tą laiką buvo padaryta kelios kitokios procedūros - kažkokios deguonies kameros. Bet visas šitas "malonumas" nemažai kainuoja. Kadangi realiai poveikis buvo toks, kad užgijo tik žvynelinė ant kojų, nebesinori jam kišti pinigus į tai. Kažkiek maistą prisižiūri, bet aktyvaus gydymo nebėra. Ir kas baisiausia, kai vienoj vietoj užgijo, tai atsirado kitur - ant veido. Dabar jam beveik visa kakta - kaip vienas raudonas šašas. Norėtųsi jam kaip nors padėti. Perskaičiau temą ir radau, kad kai kurios tepasi kažkokį rusišką tepalą. Gal galėtumėt parašyti trumpai, ar jį galimą tepti visur, ar buvo tokių, kurioms nepadėjo tas tepalas. Dabar gi vaikinukas neina net i paplūdimį vasarą, nes jam gėda ir jokios kalbos, kad jam tai padėtų arba kad susiras draugę, kuriai bus nesvarbi jo liga, nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 03 04, 12:44)
Sveikos, paskaitinėju ir aš šitą temą. Pati, ačiū dievui, neturi šitos ligos, bet ją turi mano vyro brolis. Jis dabar studentas, labai kompleksuoja dėl savo ligos. Anksčiau jis išbandė visokiausius tepalus, Tiesa, aš jų pavadinimų nežinau, bet kiek yra pasakojęs, ką betepdavo, kuriam nors laikui pagerėdavo, o paskui vėl viskas iš naujo. Aš manau, kad jam žvynelinė yra gerokai pažengusi, nes anksčiau buvo žvynai ant rankų, ypač alkūnių, ant nugaros, pilvo, kojų, galvoje. Visi džiaugėmės, kad bent ant veido beveik nėra. Pradėjęs mokytis, buvo kelis kartus nuėjęs į kažkokį natūralios medicinos centrą Žvėryne Vilniuje. Jam darė maisto netoleravimo testą kažkokį. Kai padarė pirmąjį kartą, tai jo racione neliko praktiškai visų produktų - jokių pieniškų produktų, miltinių patiekalų, iš vaisių galėjo bananus, iš daržovių - avokadą, jokios mėsos, išskyrus kalakutieną, jokių prieskonių, kavos, alkoholio ir pan. Galima įsivaizduoti, koks žmogui jaunam turėjo būti šokas, gavus tokius rezultatus. Po kelių savaičių darė naują maisto testą. Pakeitė kai kuriuos produktus. Galėjo valgyti bulves, gerti apelsinų sulčių, valgyti sausus pusryčius be cukraus ir pan. Per tą laiką buvo padaryta kelios kitokios procedūros - kažkokios deguonies kameros. Bet visas šitas "malonumas" nemažai kainuoja. Kadangi realiai poveikis buvo toks, kad užgijo tik žvynelinė ant kojų, nebesinori jam kišti pinigus į tai. Kažkiek maistą prisižiūri, bet aktyvaus gydymo nebėra. Ir kas baisiausia, kai vienoj vietoj užgijo, tai atsirado kitur - ant veido. Dabar jam beveik visa kakta - kaip vienas raudonas šašas. Norėtųsi jam kaip nors padėti. Perskaičiau temą ir radau, kad kai kurios tepasi kažkokį rusišką tepalą. Gal galėtumėt parašyti trumpai, ar jį galimą tepti visur, ar buvo tokių, kurioms nepadėjo tas tepalas. Dabar gi vaikinukas neina net i paplūdimį vasarą, nes jam gėda ir jokios kalbos, kad jam tai padėtų arba kad susiras draugę, kuriai bus nesvarbi jo liga, nepadeda  verysad.gif

Matyt belieka aplinka pakeisti. Lietuviski orai nelabai tinkami sergant zyveline. Reikia sauseniu, siltesniu, sauletu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 03 04, 13:44)
Dabar gi vaikinukas neina net i paplūdimį vasarą, nes jam gėda ir jokios kalbos, kad jam tai padėtų arba kad susiras draugę, kuriai bus nesvarbi jo liga, nepadeda  verysad.gif

Jūsų minimas "Superpsori" labai man padėjo. Tepiausi jį visą kūną, netgi ir galvą (tik baisiai smirda). Gal Jūsų giminaičiui irgi vertėtų pabandyti?
Prieš kelis metus panašiai jaučiausi, labai gėdijausi savo ligos, nes negalėjau su draugais nueiti nei į pirtį, nei prie ežero. Viskas pasikeitė, kai susitikau MB. Jam mano liga netrukdo, sako, kad aš pati jam gražiausia blush2.gif . Tokia psichologinė parama labai padeda. Jūsų giminaičiui nevertėtų užsidaryti tarp keturių sienų, ateis meilė ir į jo kiemą. To jam ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 03 04, 14:32)
Jūsų minimas "Superpsori" labai man padėjo. Tepiausi jį visą kūną, netgi ir galvą (tik baisiai smirda). Gal Jūsų giminaičiui irgi vertėtų pabandyti?
Prieš kelis metus panašiai jaučiausi, labai gėdijausi savo ligos, nes negalėjau su draugais nueiti nei į pirtį, nei prie ežero. Viskas pasikeitė, kai susitikau MB. Jam mano liga netrukdo, sako, kad aš pati jam gražiausia  blush2.gif . Tokia psichologinė parama labai padeda. Jūsų giminaičiui nevertėtų užsidaryti tarp keturių sienų, ateis meilė ir į jo kiemą. To jam ir linkiu  mirksiukas.gif

Mes jam irgi sakom, kad ne visi žmonės chamai smile.gif kad susiras jis žmoną smile.gif o tą kremą manau reikės jam pasiūlyti. Tuo labiau, kad jį galima nusipirkti Vilniuje Kalvarijų turguj. Berods kažkuri forumo dalyvė rašė, kad ten jo yra...
O to kremo kvapas ilgai laikosi? Nes mūsų giminaitis gyvena studentų bendrabutyje ir bijau, kad tas kvapas jam nebūtų problema smile.gif Nors aš manau, tokioje situacijoje jis turėtų bandyti bet ką, kas suteiktų vilties apsigydyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirocco: 04 kovo 2009 - 13:47
sirocco, SuperPsori-Kremo kvapas pakankamai styprus. Bet jei tepti plonu sluoksniu nakciai, gal ir nieko. Bet ne trinti, o svelniai tepti. Ir reikia atkreipti demesi i mityba. Alui, kavai, koka-kolai grieztas ne. Tegul pabando nors savaite valgyti tik grikius. Man tai labai padejo. Labai padeda juros druskos vonios. Bendrabutyje ju nepadarysi, bet galima svelniai apsitrinti kuna siltu suriu vandeniu.
Paskui sutepti kuna vaikisku kremu. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
sirocco, dar perdok vyro broliui, kad reikia daug gerti negazuoto vandens ir gerai issimiegoti. Man labai padejo. 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif ,
seniai čia bebuvau užsukusi blush2.gif , ir tuo paciu noriu pasidziaugti, kad man bent jau kol kas neislenda zvynu ax.gif (jau kokia pusantru metu) o ir sanariu neskauda thumbup.gif yahoo.gif tfiu tfiu tfiu.
neseniai buvau pas gydytoja profilaktiskai pasidaryti kraujo tyrimu, tai ir jie geri 4u.gif clap.gif thumbup.gif gydytojas minejo, kad taip kaip man labai retai buna ir mes abu tikimes, kad man taip ir toliau bus rolleyes.gif
tikiuosi nesupyksit, kad as cia su tokiom sau gerom naujienom, bet kas gi daugiau mane gali suprasti, kaip tik tie zmoguciai, kurie patys su tuo kovoja blush2.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Larissa @ 2009 01 27, 22:02)
Sveikos  4u.gif
šiandien gydytoja užtikrintai pasakė ,kad man yra žvynelinė  verysad.gif aš dar labai tikiuosi,kad ji klydo...gal yra tarp jūsų klaipėdiečių? pas kurias gydytojas einat? labai norėčia pasirodyti dar bent vienai  bigsmile.gif

sveikute, pas kokia gydytoja lankaisi???
as ejau pas Abubekeroviene, ji man ir diagnozavo pso, labai gera gyd yra Šidlauskiene, verta pas ja apsilankyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 04 kovo 2009 - 20:27
QUOTE(Buel @ 2009 02 19, 17:59)
Larissa, jei tau diagnozuota psoriazė  tik nesenai, tai yra tavo laimė nelaimėje. Reiškia nepridaryta daug klaidų. Pirmiausia nusiramink. Kas įvyko, tas įvyko, nieko nepakeisi. Reikia buti laimingai ir gyventi toliau .Žinai, kad yra ir mintis -provokatoriai.Tavo kredo nuo šiol - tik pozitivas.  4u.gif Sekmės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visiskai sutinku, tik pozityvas ir saves "uzprogramavimas", kad su kiekviena diena bus vis geriau ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 22, 09:01)
o tai geles susijusios su musu liga g.gif

BUEL..taip ir neatsakete...o tikrai idomu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2009 02 24, 14:45)

O as supratau, kad pso labiausiai priklauso nuo nervu 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gali maista regulliuotis,kaip tik nori,bet..jei tik nervu turi(kad ir mazu rodos) viskas..is karto paumeja..man kai galvoje dabar didziausios bedos,tai rodos,plaukai visis piestu atsistoja doh.gif jei tik susinervinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 04, 20:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif gali maista regulliuotis,kaip tik nori,bet..jei tik nervu turi(kad ir mazu rodos) viskas..is karto paumeja..man kai galvoje dabar didziausios bedos,tai rodos,plaukai visis piestu atsistoja doh.gif jei tik susinervinu unsure.gif

drinks_cheers.gif pagrindinis pso isprovokatorius yra stresai ir nervai, visi gydytojai tai patvirtina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Buel @ 2009 03 04, 18:14)
sirocco, SuperPsori-Kremo kvapas pakankamai styprus. Bet jei tepti plonu sluoksniu nakciai, gal ir nieko. Bet ne trinti, o svelniai tepti. Ir reikia atkreipti demesi i mityba. Alui, kavai, koka-kolai grieztas ne. Tegul pabando nors savaite valgyti tik grikius. Man tai labai padejo. Labai padeda juros druskos vonios. Bendrabutyje ju nepadarysi, bet galima svelniai apsitrinti kuna siltu suriu vandeniu.
Paskui sutepti kuna vaikisku kremu. Sekmes. 4u.gif

QUOTE(Buel @ 2009 03 04, 18:29)
sirocco, dar perdok vyro broliui, kad reikia daug gerti negazuoto vandens ir gerai issimiegoti. Man labai padejo. 4u.gif

Ačiū už patarimus, bandysim kaip nors diplomatiškai jam viską patarti mirksiukas.gif kai užsiminiau apie tą kremą, sakė kažkokį dvokiantį tepė Santariškėse, kai jį dėl žvynelinės buvo kažkada paguldę. Tai sakė nepadėjo. Bet aš viliuosi, kad ten buvo ne tas kremas... Nes tas iš Santariškių tai lyg ir pačios ligoninės gamybos. Gal kas dar buvot su tuo susidūrę? rolleyes.gif
Atsakyti