Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(sirocco @ 2009 03 04, 11:44)
Pakeitė kai kuriuos produktus. Galėjo valgyti bulves, gerti apelsinų sulčių

visur raso,kad citrusiniu vaisiu ir sulciu gerti negalima g.gif o Buel teigiekad ir bulves mums zalingos g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 04, 12:25)
Matyt belieka aplinka pakeisti. Lietuviski orai nelabai tinkami sergant zyveline. Reikia sauseniu, siltesniu, sauletu... verysad.gif

drinks_cheers.gif gydytoja pasakoja,kad buvo keletas seimu,kurie vaiku labui(stipriai serganciu zvyenline)isvaziavo gyventi i Graikija,...dingo visa zvyneline thumbup.gif aisku ne visi tokie ryztingi ir turi tokia galimybe....as labai laukiu atostogu,tada atsigaunu ir as ir oda....siems metams jau nusipirkau atostogas 2 savaites lepinsiuos wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 03 04, 21:17)
sveikute, pas kokia gydytoja lankaisi???
as ejau pas Abubekeroviene, ji man ir diagnozavo pso, labai gera gyd yra Šidlauskiene, verta pas ja apsilankyt

būtent pas Šidlauskienę ir buvau g.gif žinok,nieko nebesuprantu...i man išrašė 2 hormonalinius tepalus,davė schemą kada ir ką tepti...bet rusiškame forume perskaičiau,kad delnų-padų žvynelinei netinka ir nepadeda jokie hormonaliniai tepalai blink.gif taip pasisakė ne vienas ir ne du dalyviai g.gif tai ką daryti??? jie man iš tikrųjų ir nepadeda schmoll.gif tos žaizdos tai atrodo gyja,tai vėl puslių išlenda verysad.gif maistą reguliuoju,bet,matyt,nepakankamai g.gif reikia dar griežčiau..ir dar man keista,kad turiu kelis židinius galvoje,bet jie šlapiuoja g.gif ar taip gali būti? t.y. nuemus tą sausą ževę lieka ružava šlapia žaizda,kurios neskauda.paskui ji vėl apsitraukia storu suragėjusiu odos sluoksniu
Atsakyti
Larissa Paskelbta Vakar, 23:41
ar taip gali būti? t.y. nuemus tą sausą ževę lieka ružava šlapia žaizda,kurios neskauda.paskui ji vėl apsitraukia storu suragėjusiu odos sluoksniu

Taip, tai tikras psorikas. Patariu sausa zevele suminkstinti salicilo tepalu 10%, ir paskui svelniai nuimti su vata. Nedraskyti! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 03 04, 22:41)
būtent pas Šidlauskienę ir buvau  g.gif žinok,nieko nebesuprantu...i man išrašė 2 hormonalinius tepalus,davė schemą kada ir ką tepti...bet rusiškame forume perskaičiau,kad delnų-padų žvynelinei netinka ir nepadeda jokie hormonaliniai tepalai  blink.gif taip pasisakė ne vienas ir ne du dalyviai  g.gif tai ką daryti??? jie man iš tikrųjų ir nepadeda  schmoll.gif tos žaizdos tai atrodo gyja,tai vėl puslių išlenda  verysad.gif maistą reguliuoju,bet,matyt,nepakankamai  g.gif reikia dar griežčiau..ir dar man keista,kad turiu kelis židinius galvoje,bet jie šlapiuoja  g.gif ar taip gali būti? t.y. nuemus tą sausą ževę lieka ružava šlapia žaizda,kurios neskauda.paskui ji vėl apsitraukia storu suragėjusiu odos sluoksniu

kiek žinau butent visu nurodymu ir reikia laikytis, o koki tepala israse? as tepiausi Elocon kremu ir rankas ir kojų padus tepiau, tai man padėjo, galvoje lygiai taip ir man buvo, kai nuimdavau ragini sluoksni budavo rausva deme ir ji slapiuodavo. bet kiek zinau tu zvynu negalima krapstyt, nes tada dar daugiau atsiranda, o galva issigydziau irgi su elocon losjonu, tik jis man ir padejo. o del maisto reguliavimo kalbejau ne su vienu gydytoju, ir jie man pasake, kad tai labai individualus reikalas, pvz man maistas neitakoja paumejimu, juos labiausiai itakoja stresai ir nervavimasis. taigi visiska ramybe ir jokiu stresu, pabandyk gal pades, nors, zinoma, ne visada gali ramiai pabuti.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 04, 21:09)
visur raso,kad citrusiniu vaisiu ir sulciu gerti negalima g.gif o Buel teigiekad ir bulves mums zalingos g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif gydytoja pasakoja,kad buvo keletas seimu,kurie vaiku labui(stipriai serganciu zvyenline)isvaziavo gyventi i Graikija,...dingo visa zvyneline thumbup.gif aisku ne visi tokie ryztingi  ir turi tokia galimybe....as labai laukiu atostogu,tada atsigaunu ir as ir oda....siems metams jau nusipirkau atostogas 2 savaites lepinsiuos wub.gif  rolleyes.gif

Man net Graikijos nereikejo, reikalai pradejo gereti po studiju pietu Vokietijoje, tiesiog cia silciau, ziemos ne tokios ilgos ir niurios ir daugiau saulutes rolleyes.gif
Kazkada skaiciau kad su sia liga reikia apsiprasti...nepykti ir neklausti kodel man...ir pagerejimas ateina savaime, o dar kai salia mylintis zmogus...tai belieka nevalgyt slamsto, gerai miegoti ir nesijaudinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 06, 15:45)
Man net Graikijos nereikejo, reikalai pradejo gereti po studiju pietu Vokietijoje, tiesiog cia silciau, ziemos ne tokios ilgos ir niurios ir daugiau saulutes  rolleyes.gif
Kazkada skaiciau kad su sia liga reikia apsiprasti...nepykti ir neklausti kodel man...ir pagerejimas ateina savaime, o dar kai salia mylintis zmogus...tai belieka nevalgyt slamsto, gerai miegoti ir nesijaudinti thumbup.gif

tu visiskai teisi tongue.gif tongue.gif tongue.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 06, 14:45)
Man net Graikijos nereikejo, reikalai pradejo gereti po studiju pietu Vokietijoje, tiesiog cia silciau, ziemos ne tokios ilgos ir niurios ir daugiau saulutes  rolleyes.gif

Saunu,kad Jums padejo 4u.gif
Bet juk ir sirgimo formu yra skirtingu g.gif sunkesne forma turintiems,manau tikrai Vokietija nepadetu 4u.gif
Del to pykimo..priemiau labai naturaliai,yra kaip yra,niekada nelaikiau nei didesne vargse,nei nuskriausta schmoll.gif sergu jau nemazai metu..tikrai lengvute forma,bet vis atsiranda kazkokiu "naujoviu" tai alkunese,tai galvoje dabar didziausia beda doh.gif ...o ir gyvenimas juk ne pro rozinius akinius biggrin.gif salia yra seima,vaikai,artimieji..rupesciu ir mazu nervu manau turime visos g.gif mazesniu ar didesniu,ju neisvengsi,toks jau gyvenimas serga,mirsta artimieji,vaiku rupesciai,seimos darbo rupesciai ir t.t. beto neapsieisi schmoll.gif
Atsakyti
sweikos, as sia beda turiu jau nuo neatmenamu laiku doh.gif baisi slikstyne ta zvyneline... kadangi mano giminej is tecio puses ne vienas sia problema turi, tai sia liga paveldejau.. nera sunki forma, kartais atsiranda ant alkuniu, bet visados yra galvoje. kai man buvo kokia 16 metu, dermatologe israse kazkokiu vaistu, bet oda pradejo priprasti ir jie man jau nebepadejo. todel israse kitus, tai tepdavausi galva jais visada, bet neseniai suzinojau kad siu vaistu sutarties nesutvarko, ir nezinia ar ju is vis kada nors bus vaistinesi. naudojau Kerasal tirpala. gal kas naudojat kokius nors panasius vaistus arba zinote kokius veiksmingus? nes jau kuris laikas pilna galva tu slikstyniu, kurias nzn kaip isnaikint schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida0959: 08 kovo 2009 - 22:05
QUOTE(vaida0959 @ 2009 03 08, 23:04)
...bet neseniai suzinojau kad siu vaistu sutarties nesutvarko, ir nezinia ar ju is vis kada nors bus vaistinesi. naudojau Kerasal tirpala. gal kas naudojat kokius nors panasius vaistus arba zinote kokius veiksmingus? nes jau kuris laikas pilna galva tu slikstyniu, kurias nzn kaip isnaikint schmoll.gif

Man taip pat buvo su SkinCap purškalu doh.gif irgi išėmė iš apyvartos...
Tai po labai ilgų paieškų atradau vienintelį man padedantį variantą - Dermovate skystį. Tiesa, jis lygtai hormoninis, bet man padeda labai gerai, ir kokius kelis mėnesius būna ramu mirksiukas.gif
O vaikui galvą teplioju žoliniu PsoraFlora, kurį sesuo iš Amerikės siunčia. Nėra jis labai veiksmingas, bet vaikui nenoriu stipriais gydyti, kad nepriprastų.
Atsakyti
o as lygtais ta dermovate ir naudojau, prie kuriu oda priprato...jeigu gerai pamenu, tokia balta su melinu pakuote. reiks bandyt vel jais teptis, nes jau nebezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti mamyčių, kurios serga šia liga, ar ligą paveldėjo Jūsų mažyliai? ax.gif . Žinau, kad taip nebūtinai turi būti, bet pati auginu mažylę ir norėčiau žinoti, kokia tikimybė, kad ji turės psoriazė.
Atsakyti
As tai dar vaikuciu neturiu, bet sia liga paveldejau is savo tecio, o jis is savo mamos. Is mociutes sia liga paveldejo ne tik tetis, bet ir jo broliai ir seserys, o is ju as ir keli pusbroliai mega_shok.gif bet pvz mano sese neturiu sios problemos, todel manau, kad tai labai priklauso nuo genu ir nuo to kokias savybes lelius paveldejo is tecio, o kokias is mamos ok.gif tikiuosi, kad tavo maziukas sios problemos netures 4u.gif
Atsakyti