Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(dute_a @ 2009 03 27, 12:59)
ne nesu turejusi schmoll.gif nustate man alergija katems ir butent del tos alergijos ir islindo pso verysad.gif

g.gif Na, jei gana dažnai pso paūmėja del pvz peršalimo, tai gal visko gali būti? pabandykit kol kas stebėt, ar keičiasi situacija unsure.gif o gal šiuo metu tiesiog daug rūpesčių turite, patiriate didelį stresą?
O gal tai alergija tiesiog, o ne pso? Ar jau gyd. nustatė 100%?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 27 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 27, 07:26)
Na ne tai, kad keista, tik man jau dabar vienas katinas atrodytų tokia nedidelė problemėlė, kai namie trys gyvūnai, o MB tai pedantas...Bet toks pastebėjimas, katino plaukas toks minkštas ir nekrenta ant žemės, o skraido ore, gal užtai jie ir įkyresni.

na jei 3 tai jums atrodo,kad vienas katinas menkniekis,bet...... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 10:09)
Nesu girdėjusi, kad nuo gyvūnų gali pso paūmėti. Ar anksčiau niekada nesate turėjusi gyvūnėlių namuose?

as turejau suni,bet cia kalba ejo ne apie gyvunus,o konkreciai apie katinus g.gif
Vatb suni turejau,net nesirgau...o dabar kai susiejo su katinais..tai isties atsirado katinas atsirado demelio..aisku katino senai nera,bet....matyt gal kazkiek issauke g.gif
Atsakyti
[quote=jolita.martyna,2009 03 27, 13:50]
na jei 3 tai jums atrodo,kad vienas katinas menkniekis,bet...... mirksiukas.gif
Papildyta:

Jeigu nepatinka katino plaukai, galima rinktis tą plikšį, sfinksą biggrin.gif
Man katė nervus labai ramina, tai ir jos visokių blogumų nepastebiu wub.gif

Pasikartosiu : gal kas žinote kokią veiksmingą priemonę nagams? unsure.gif Siaubas, kaip jie man nepatinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 27 kovo 2009 - 13:13
oi ne.....sfinksai nepatinka..man turi buti gyvunas mielas,jaukus ax.gif
na siaip as nesu labai katinu myletoja....pati niekada nepirkciau,bet..isgelbejome ta katina,tai gyveno,kol neperkrausteme karaliauti pas anyta biggrin.gif
O siaip man nieko nera geriau,kaip suo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 kovo 2009 - 13:11
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 27, 14:11)
oi ne.....sfinksai nepatinka..man turi buti gyvunas mielas,jaukus ax.gif
na siaip as nesu labai katinu myletoja....pati niekada nepirkciau,bet..isgelbejome ta katina,tai gyveno,kol neperkrausteme karaliauti pas anyta biggrin.gif
O siaip man nieko nera geriau,kaip suo wub.gif  4u.gif

Šunį vedžiot reikia biggrin.gif Man, tokiai tinginei, būtų šakės doh.gif tiksliau ne man, o šuniui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 11:20)
Man gydytoja aiškino, kad kelialapiai į sanatorijas tik sunkiom formom priklauso, o pas mane tipo dar ne tragedija  doh.gif tai nelabai įsivaizduoju, kaip tada atrodo "tragedija"  unsure.gif
O į ligoninę irgi neguldė, nors aš visai buvau nieko prieš pernai, per žiaurų paūmėjimą  verysad.gif bet atseit vietų nebuvo  unsure.gif manau, norėjo pakištuko tiesiog doh.gif MB tėvas kas pusmetį gulasi dviem savaitėm ir po to grįžta visiškai švarus.

o gal gali placiau papasakot ka toj ligoninej daro?
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 12:30)
Šunį vedžiot reikia  biggrin.gif Man, tokiai tinginei, būtų šakės  doh.gif tiksliau ne man, o šuniui  lotuliukas.gif

tuom ir gerai,kad neaptingsi namie ir sveikata garantuota ir sportiskas sudejimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 27, 15:21)
tuom ir gerai,kad neaptingsi namie ir sveikata garantuota ir sportiskas sudejimas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dėl to tai tikrai taip! biggrin.gif nes su kate tai tik lašinių auginimas, gulint ant sofos prieš televizorių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 13:41)
Dėl to tai tikrai taip!  biggrin.gif nes su kate tai tik lašinių auginimas, gulint ant sofos prieš televizorių doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet...dabar laikau...akvariuma su zuvytemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 03 27, 15:17)
o gal gali placiau papasakot ka toj ligoninej daro?

Vaistai geriami/leidžiami + kvarcas + dieta, kiek žinau. Kadangi pačiai neteko gulėti, tai konkrečiau, su vaistų pavadinimais nepasakysiu. Bet uošvis grįžta kaip iš atostogų - įdegęs ir be dėmių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 27, 15:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif bet...dabar laikau...akvariuma su zuvytemis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ooooooo... nu čia tai tikras vaistas nuo visų ligų lotuliukas.gif ramybė garantuota thumbup.gif plius niekas netriukšmauja, neteršia ir sienų nedrasko biggrin.gif
mes paauglystėj su seserim irgi turėjom akvariumą, auginom gupijas biggrin.gif kol per vieną tūsą ten kažkas alaus nepripylė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 13:50)

Papildyta:

Ooooooo... nu čia tai tikras vaistas nuo visų ligų  lotuliukas.gif ramybė garantuota  thumbup.gif plius niekas netriukšmauja, neteršia ir sienų nedrasko  biggrin.gif
mes paauglystėj su seserim irgi turėjom akvariumą, auginom gupijas  biggrin.gif kol per vieną tūsą ten kažkas alaus nepripylė  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia tai taip thumbup.gif thumbup.gif
vargses gupijos...
Atsakyti
[quote=carvalho,2009 03 27, 15:50]
Vaistai geriami/leidžiami + kvarcas + dieta, kiek žinau. Kadangi pačiai neteko gulėti, tai konkrečiau, su vaistų pavadinimais nepasakysiu. Bet uošvis grįžta kaip iš atostogų - įdegęs ir be dėmių thumbup.gif

kaip manajam tiktu tos dietos pasilaikyt, super butu, nes namie tai nepaaiskinti, tu to nevalgyk, tau tas neinka ir t.t. gaila kad tie apgydimai laikini, nes po kiek laiko vel viskas atsinaujina sad.gif
Atsakyti