Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

Mergaitės, o ko negalima valgyti? kavos, saldumynų, riebiai, saldžiai, aštriai, ir visaip kaip skaniai? verysad.gif
uoj, kankinuosi paskutiniu metu... atsirado naujų plotų ant kojų kauliukų, ir dar ant kulno doh.gif tai isi batai kažkaip nepatogiai.. unsure.gif ir man niežžžti, o jums ne?
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2009 03 27, 17:28)
Mergaitės, o ko negalima valgyti? kavos, saldumynų, riebiai, saldžiai, aštriai, ir visaip kaip skaniai?  verysad.gif
uoj, kankinuosi paskutiniu metu... atsirado naujų plotų ant kojų kauliukų, ir dar ant kulno  doh.gif tai isi batai kažkaip nepatogiai..  unsure.gif ir man niežžžti, o jums ne?

Jeigu klaustumėt mano nuomonės dėl dietų, tai sakyčiau, kad mityba su pso nelabai ką bendro turi g.gif bent jau iš savo ilgos gydymosi praktikos pastebejau, kad kažko (pvz rūkyto, aštraus maisto, alkoholio) valgymas/nevalgymas įtakos ligai neturi. Aš manau taip : jei kažkokio maisto atsisakymas kelia stresą, tai tikrai pso nesumažins schmoll.gif mums, undinėlėms, reikia save mylėti ir lepinti, o ne skriausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 03 25, 21:05)
Norėjau paklausti, kai kuriai undinėlei teko gydytis kokioje nors sanatorijoje Lietuvoje? Gal galėtų papasakoti plačiau, ar verta?  ax.gif Žinau, kad pailsi ir atsipalaiduoja organizmas, bet norėtųsi kažkokio konkretesnio poveikio. Šiuo metu žvalgausi internete, bet vis neapsisprendžiu, nes pinigai tai nemaži  doh.gif . O iš viso gal mums priklausytų kokie nemokami kelialapiai į gydyklas, nes prieš keletą metų tai tikrai žinau, kad jų buvo. O kaip yra dabar?  g.gif

sveikos koleges smile.gif senokai jau buvau:) uzsukau pasiskaityti kas naujo musu fronte smile.gif ir radau naujienu smile.gif
buvau as sanatorijose du kartus abu su 100 proc. kompensuojamu kelialapu. abu kartus per "fuksa" gavau smile.gif siaip jau keleta metu nera taip ziauriai tai kaip ir nepriklauso. ziauru nes tada kai buna labai aktyvu sanatorinis gydymas nelabai ka gali padet. tai vat apie sanatorijas pirma karta buvau Eglej Druskininkuose pries kokia 14 metu smile.gif pries 2 metus Palangoj Baltijoje berots. turiu pasakyt kad specialaus gydymo odai nera, tiksliau nieko gero. Palangoj tai is viso nieko juros druskos vonia, kuria ir namuose gali pasidaryt ir siaip bendros sveikatinimo proceduros smile.gif aisku viskas i nauda smile.gif as buvau balandzio pabaigoj kai jau oras siltesnis tai variau i kopas degintis, super ir saulyte idegiau ir odyte pagrazejo. eglej situacija kiek geresne, purvas, bromo-chromo vonios, kvarcas ir net tepalu atrodo kazkokiu buvo, ai dar psichoterapijos seansai smile.gif labai jauna buvau tai nelabai man ten patiko, nors poveikis buvo, tiesa tepalu nenaudojau nes tuo metu hemopatiniais vaistais gydziausi tai gydytoja rekomendavo to nedaryt smile.gif tai va tokie ispudziai apie sanatorijas - nieko ispudingo bendrai savijautau pagerinti labai gerai, jei trumpai, tai siulau geriau rinktis egle, nei baltija. kitu kur gydoma oda nelabai zinau:) sekmes
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 19:24)
Jeigu klaustumėt mano nuomonės dėl dietų, tai sakyčiau, kad mityba su pso nelabai ką bendro turi  g.gif bent jau iš savo ilgos gydymosi praktikos pastebejau, kad kažko (pvz rūkyto, aštraus maisto, alkoholio) valgymas/nevalgymas įtakos ligai neturi. Aš manau taip : jei kažkokio maisto atsisakymas kelia stresą, tai tikrai pso nesumažins  schmoll.gif mums, undinėlėms, reikia save mylėti ir lepinti, o ne skriausti  4u.gif

drisciau nesutikti.....beveik visose ligose yra taisykle..ziurek ka dedi i skrandi 4u.gif
Asmeniskai as paskutiniu metu maitinuosi gan saikingai,ziuriu ka valgau,.negeriu kavos(nebent kaaartais sveciuose)karta i savaite nueinu i soliariuma,geriu vitaminus..nebeatmenu kada tepiausi alkunes ir kojytes(keleta vietu) vaistukais,galva ne taip niezti,nors kaip tik siuo metu,man visada suaktyvedavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kreuklele @ 2009 03 27, 19:36)
kitu kur gydoma oda nelabai zinau:) sekmes

radau Turkijoje :4u:kurgydoma naturaliai uzaugusiomis Turkijos zuvelemis ir kitomis proceduromis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 kovo 2009 - 21:49
QUOTE(Dwiola @ 2009 03 13, 11:08)
Labu rytu smile.gif
aš čia pasiteiravimui - ar tas BETNOVATE kremas (o,1 %) tinka GALVOS odai? Nes vaistininkė pardavė ne losjoną, o kremą - kažkaip mes su ja užsišnekėjom ir jį man pasirodo ne tą pardavė :/
tai dabar galvoju - ar jis, seborėjos juolab, atveju tiktų :?
jei ne, tai gal kam reikia? galėčiau parduoti (nes, per durną galvą - pirma atidariau, o paskui ir lapuką paskaičiau :DDD )

Na, as tai jau ilga laika tepuosi galva BETNOVATE kremu. Losjonas man labai issausina, o kremas - labai gerai, ir netoks riebus, kaip tepalas. Tik ilgai tepant juo, gali priprasti oda prie vaistu ir netoleruoti kitų,tai reikia kaitaliot vaistus.
Papildyta:
QUOTE(ievaite @ 2009 01 21, 17:28)
sveikos.sergu jau 15m sia liga.isbandziau net tas stebuklingasias zuvytes-nieko.norejau paklaust: ar niekam is senai serganciu nepasireiske liga ant nagu(nagai pasidaro grobleti,ir po truputi gelsta,bala ir tarsi atsiskiria nuo odos pats nagas-net nemoku paaiskinti kas ten darosi,ir jausmas lieciant tuos nagus tarsi jie butu negyvi ir atsoke)?panikuoju nes nagu nepatepsi tepaliuku kad apsitvarkytu... gal kuri susiduret su tokia ligos israiska. inete skaiciau kad nagam gali buti "sakes" nuo sios ligos. bet kaip tai sustabdyti?
Papildyta:
beje man nagai pradejo "keistis" kazkur pries pusmeti.anksciau buvo sveiki grazus nagai.dabar-baisus

O Tu tikrai įsitikinusi, kad tavo nagams psoriaze??? Man buvo tas pats su nagais, kaip rasei. Prasidejp po gimdymo, is pradziu ant pirmu koju nagu. Paskui ir ant ranku nagu atsirado. Galvojau,kad cia psoriaze. Nuejau i odos klinika "Normeda". Ten apziurejo gydytojas, bet kai pasakiau, kad turiu psoriaze, tai iskart pasake kad cia ir bus jos pasekmes. Liepe skystu "Elocon" losjonu po nagais tept. Nepadejo. Tada nuejau i odos dispanseri. Ten gydytoja pasake, kad reikia istirt, paimt nago paseli, ir nebutinai cia psoriaze. Tai va, istyre, ir atrado grybeli. Galvoju, kur cia galejau uzskrest, bet man paaiskino, kad cia neuzkreciama forma, o is organizmo vidaus, matyt po gimdymo nusilpo organizmas, vitaminu truko. O gydymas ilgas - jau puse metu gydausi brangiais vaistais, bet rezultatas puikus. Manau, kad per velykas jau ngai bus sveiki smile.gif . Tai va, jei buciau nenuejus pas kita gyd., tai buciau ir susitaikius kad psoriaze, ir neaisku, kas butu like is nagu. Reikia iki galo issitirti ir issiaiskinti.
Atsakyti
radau Turkijoje :4u:kurgydoma naturaliai uzaugusiomis Turkijos zuvelemis ir kitomis proceduromis mirksiukas.gif
[/quote]

na tai taip pasaulyje yra kur nuvaziuot pasigydyt smile.gif
kaip tik vakar Turkijos gydykla domejausi
tai ten 14 dienu be skrydzio apie 5500 Lt gaunasi smile.gif
brangoka, bet labai pasistengus galima sukrapstyt, gasdina mane asmeniskai labiau aplinka tos gydyklos ir pats atvykimas:)

o siaip tai labiau gal prie negyvosios juros noreciau i Izraeli smile.gif
Atsakyti
Labas naktis smile.gif

Matau paciu laiku ilindau, kai kalba eina apie ligonines smile.gif As va balandzio 3 diena 10ciai dienu (iki Velyku) guluosi i KMUK del zvynelines. Galesiu papasakot ispudzius.

Mano Mazam atsirado ant kojyciu ir rankyciu, tai kai nueau su siuntimu pas gydytoja, tai ji man iskart sako "O jus ka? Nenorit i ligonine atsigult pasigydyt?". ZInoma as tada griebiau is savo gyd siuntima ir... palaukusi ne pilna menesi va gulsiuosi i ligonine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*jolantab* @ 2009 03 09, 22:33)
Norėjau paklausti mamyčių, kurios serga šia liga, ar ligą paveldėjo Jūsų mažyliai?  ax.gif . Žinau, kad taip nebūtinai turi būti, bet pati auginu mažylę ir norėčiau žinoti, kokia tikimybė, kad ji turės psoriazė.

As paveldejau is senelio (mamos tecio), bet atsirado ir pas mano sunu... Kai pamaciau-blioviau belekiek laiko. Paguoda tokia, kad tikimes, kad per brendima praeis... Nes pusseserem, kuriom buvo liga iki brendimo, per brendima praejo. Tai va... dabar kartu su Mazium vienas kita tepam emulgenais ir gydomes smile.gif Jo liga mane pastumejo kartu su juo kreiptis i gydytojus, nors pati pas juos buvau buvusi bene pries 8 metus...
Atsakyti
g.gif [
[/quote]
tu cia rimtai? g.gif ar tik pasvarstymai?
Atsakyti
[quote=lelija3,2009 03 29, 12:38]
g.gif [
[/quote]
tu cia rimtai? g.gif ar tik pasvarstymai?
[/quote]
taip rimtai, tik finansai siemet turbut nelabai leis schmoll.gif
gal esi buvusi?
Atsakyti
[taip[ jei nori placiau klausk i az
Atsakyti
hi.gif
QUOTE(Bėganti @ 2009 03 29, 02:56)
Nes pusseserem, kuriom buvo liga iki brendimo, per brendima praejo.

na, man kažkur 16 metų irgi praėję buvo visiškai, ir , apie 25 metus - vėl atsirado, ir dabar sakayčiau, žiauriau net, negu vaikystėj cry.gif

QUOTE(lelija3 @ 2009 03 29, 15:14)
[taip[ jei nori placiau klausk i az

o kodėl čia plačiau negalima? ax.gif
Atsakyti
[quote=sare,2009 03 29, 17:18]
hi.gif

kazkaip negrazu kartotis praeitoje temoje daug prirasiau na gerai trumpai
padeda ,labai efektyvu,bet tai reikia daryti nuolat,(kas met) ten reikia buti nemaziau 3 savaiciu kad pajustum efektao viena para viesbutyje kainuoja nuo 400lt + skrydis ,draudimas transferis verysad.gif
zaiskime teleloto 4u.gif
man idomu gal kas Jordanijoj buvo prie negyvos juros?ar adzerbaidzane? g.gif(Naftalene)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija3: 29 kovo 2009 - 17:43