QUOTE(Dwiola @ 2009 03 13, 11:08)
Labu rytu

aš čia pasiteiravimui - ar tas BETNOVATE kremas (o,1 %) tinka GALVOS odai? Nes vaistininkė pardavė ne losjoną, o kremą - kažkaip mes su ja užsišnekėjom ir jį man pasirodo ne tą pardavė :/
tai dabar galvoju - ar jis, seborėjos juolab, atveju tiktų :?
jei ne, tai gal kam reikia? galėčiau parduoti (nes, per durną galvą - pirma atidariau, o paskui ir lapuką paskaičiau :DDD )
Na, as tai jau ilga laika tepuosi galva BETNOVATE kremu. Losjonas man labai issausina, o kremas - labai gerai, ir netoks riebus, kaip tepalas. Tik ilgai tepant juo, gali priprasti oda prie vaistu ir netoleruoti kitų,tai reikia kaitaliot vaistus.
Papildyta:
QUOTE(ievaite @ 2009 01 21, 17:28)
sveikos.sergu jau 15m sia liga.isbandziau net tas stebuklingasias zuvytes-nieko.norejau paklaust: ar niekam is senai serganciu nepasireiske liga ant nagu(nagai pasidaro grobleti,ir po truputi gelsta,bala ir tarsi atsiskiria nuo odos pats nagas-net nemoku paaiskinti kas ten darosi,ir jausmas lieciant tuos nagus tarsi jie butu negyvi ir atsoke)?panikuoju nes nagu nepatepsi tepaliuku kad apsitvarkytu... gal kuri susiduret su tokia ligos israiska. inete skaiciau kad nagam gali buti "sakes" nuo sios ligos. bet kaip tai sustabdyti?
Papildyta:
beje man nagai pradejo "keistis" kazkur pries pusmeti.anksciau buvo sveiki grazus nagai.dabar-baisus
O Tu tikrai įsitikinusi, kad tavo nagams psoriaze??? Man buvo tas pats su nagais, kaip rasei. Prasidejp po gimdymo, is pradziu ant pirmu koju nagu. Paskui ir ant ranku nagu atsirado. Galvojau,kad cia psoriaze. Nuejau i odos klinika "Normeda". Ten apziurejo gydytojas, bet kai pasakiau, kad turiu psoriaze, tai iskart pasake kad cia ir bus jos pasekmes. Liepe skystu "Elocon" losjonu po nagais tept. Nepadejo. Tada nuejau i odos dispanseri. Ten gydytoja pasake, kad reikia istirt, paimt nago paseli, ir nebutinai cia psoriaze. Tai va, istyre, ir atrado grybeli. Galvoju, kur cia galejau uzskrest, bet man paaiskino, kad cia neuzkreciama forma, o is organizmo vidaus, matyt po gimdymo nusilpo organizmas, vitaminu truko. O gydymas ilgas - jau puse metu gydausi brangiais vaistais, bet rezultatas puikus. Manau, kad per velykas jau ngai bus sveiki

. Tai va, jei buciau nenuejus pas kita gyd., tai buciau ir susitaikius kad psoriaze, ir neaisku, kas butu like is nagu. Reikia iki galo issitirti ir issiaiskinti.