Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

Dar tokiu cudu nebuvau girdejusi, kad nuo katinu psore atsirastu g.gif
Gal cia vienas tu atveju, kai del vaiko pso kaltinama mama, kad kazka nestumo metu ne to suvalge? Jei butu viskas taip paprasta...siaip zinau tik kad nuo katinu galima toksoplazmoze pasigauti, del kitko abejoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 26, 13:44)
Gal cia vienas tu atveju, kai del vaiko pso kaltinama mama, kad kazka nestumo metu ne to suvalge? Jei butu viskas taip paprasta...siaip zinau tik kad nuo katinu galima toksoplazmoze pasigauti, del kitko abejoju schmoll.gif

o as niekada nesakau niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 26, 14:44)

na as juk nesakau kad katinas ja apkrete schmoll.gif tiesiog ji pas mane buvo (paveldeta is mamos) tik atsiradus katinui simptomai islindo, sake gali buti kad as alergiska katems todel atsiradus katei ir tie simptomai atsirado g.gif padare tyrimus, dabar laukiu rezultatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 03 26, 15:52)
na as juk nesakau kad katinas ja apkrete schmoll.gif tiesiog ji pas mane buvo (paveldeta is mamos) tik atsiradus katinui simptomai  islindo, sake gali buti kad as alergiska katems todel atsiradus katei ir tie simptomai atsirado g.gif padare tyrimus, dabar laukiu rezultatu doh.gif

Jei alergija, tai kitas reikalas, o šiaip, tai katinas ramina nervus ir, sakyčiau, turėtų netgi simptomai sumažėti. Mano namuose atsiradus katinui ir dabar jau dviems šunims, neradau jokio ryšio tarp paūmėjimų ar ligos eigos ir gyvūnų populiacijos:). netgi sakyčiau, kad niekas nesuteikia tiek teigiamų emocijų, kaip mano gyvūnijos pasaulis, o streso mažinimas-jau pso pasireiškia daug rečiau ir ne taip žymiai.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 26, 13:56)
Jei alergija, tai kitas reikalas, o šiaip, tai katinas ramina nervus ir, sakyčiau, turėtų netgi simptomai sumažėti. Mano namuose atsiradus katinui ir dabar jau dviems šunims, neradau jokio ryšio tarp paūmėjimų ar ligos eigos ir gyvūnų populiacijos:). netgi sakyčiau, kad niekas nesuteikia tiek teigiamų emocijų, kaip mano gyvūnijos pasaulis, o streso mažinimas-jau pso pasireiškia daug rečiau ir ne taip žymiai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na kaip pazvelgsi..gyvunus labai myliu,bet gimus antram vaikui,o katinui pradejus sertis,tai teigiamu emociju nelabai pasigaudavau..kai valai,valai,valai..o plauku,kad juos kur galas...pilna vistiek doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 26, 16:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na kaip pazvelgsi..gyvunus labai myliu,bet gimus antram vaikui,o katinui pradejus sertis,tai teigiamu emociju nelabai pasigaudavau..kai valai,valai,valai..o plauku,kad juos kur galas...pilna vistiek doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nuo vieno katino???? Ne vietoj, bet pasidalinsiu patirtimi- aš ginuosi furminatoriaus ir dulkių siurbliuko-robotuko pagalba. Efektas tikrai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 26, 14:19)
Nuo vieno katino???? Ne vietoj, bet pasidalinsiu patirtimi- aš ginuosi furminatoriaus ir dulkių siurbliuko-robotuko pagalba. Efektas tikrai didelis.

Nuo vieno!!!!O kas cia keisto????atrode,kad tiesiog ore tu plauku yra..kai pamaciau,kad net kudikiui ant lupytes..iskrausteme pas anyta karaliauti.Nors esu galima sakyti pedante ir megstu svara,bet kiek bevalytum,jei pradeda sertis sakes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dute_a, nuo katino psoriaze gali paumeti, tai labai daznai buna. Buna net nuo kaciu sauso edalo ,jeigu paimsi rankomis ,arba nuo sauso edalo dulkiu.
Psoriaze labai klastinga lyga. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buel: 26 kovo 2009 - 22:48
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 26, 17:10)
Nuo vieno!!!!O kas cia keisto????atrode,kad tiesiog ore tu plauku yra..kai pamaciau,kad net kudikiui ant lupytes..iskrausteme pas anyta karaliauti.Nors esu galima sakyti pedante ir megstu svara,bet kiek bevalytum,jei pradeda sertis sakes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ne tai, kad keista, tik man jau dabar vienas katinas atrodytų tokia nedidelė problemėlė, kai namie trys gyvūnai, o MB tai pedantas...Bet toks pastebėjimas, katino plaukas toks minkštas ir nekrenta ant žemės, o skraido ore, gal užtai jie ir įkyresni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 27 kovo 2009 - 08:29
QUOTE(slitka @ 2009 03 25, 21:21)
nors kelialapiais  neteko dometis, bet labai abejoju ar duodu kazka nemokamo smile.gif maniskis kaip tik buvo siandien pas daktare, tai pasiule iskart gultis i ligonine (juk kaip kitaip ligonines gaus pinigeliu is ligoniu kasu) ir israse  harmonini tepala dermovate - 2 vnt, nors anksciau israsinedavo didesniais kiekiais, profilaktiskai maniskis  dar norejo i kvarco lempas uzsirasyt, deja II ligonineje  siuo metu tos kvarco lempos "sugedusios", apsilankyma atidejo 2-3 savaitem smile.gif tik tiek kad tas lempas dar nemokamai skiria smile.gif o manau daugiau nieko uz dyka negausi smile.gif

Man gydytoja aiškino, kad kelialapiai į sanatorijas tik sunkiom formom priklauso, o pas mane tipo dar ne tragedija doh.gif tai nelabai įsivaizduoju, kaip tada atrodo "tragedija" unsure.gif
O į ligoninę irgi neguldė, nors aš visai buvau nieko prieš pernai, per žiaurų paūmėjimą verysad.gif bet atseit vietų nebuvo unsure.gif manau, norėjo pakištuko tiesiog doh.gif MB tėvas kas pusmetį gulasi dviem savaitėm ir po to grįžta visiškai švarus.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 03 26, 14:16)
laba diena, norejau jusu paklausti ax.gif gydytoja pasake kad zvyneline gali issaukti kate, seimoje yra ne vienas sergantis ir man pasireiske tie simptomai , gydytoja pasake kad katinas isprovokavo g.gif ar gali taip buti?o gal tiesiog gydytoja iesko kam kalte suversti g.gif

Nesu girdėjusi, kad nuo gyvūnų gali pso paūmėti. Ar anksčiau niekada nesate turėjusi gyvūnėlių namuose?
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 03 27, 11:09)
Nesu girdėjusi, kad nuo gyvūnų gali pso paūmėti. Ar anksčiau niekada nesate turėjusi gyvūnėlių namuose?

ne nesu turejusi schmoll.gif nustate man alergija katems ir butent del tos alergijos ir islindo pso verysad.gif
Atsakyti