Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2009 09 27, 10:08)
Aš tai šiuo metu esu labai susidomėjusi Jadvygos žolėmis, vakar jau nusipirkau ir pradėjau vartoti Nr. 45 (nuo žvynelinės). Gal kas bandėt, kokie atsiliepimai? smile.gif

niu nebandem, bet mielai paklausyciau atsiliepimu...nors labai abejoju ar maniskiui tos zoleles padetu, gal cia pradinej stadijoj, apart harmoniniu tepalu mums niekas nepadeda sad.gif
Atsakyti
su nehormoniais reikai labai ilgai rezultatu laukt,pagerejis labai letai vyksta
esu bandzius akupunktura(ir ko tik as nesu ismeginus lotuliukas.gif )tai rodos vos ne po metu visikai isnyko.
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 09 27, 10:45)
su nehormoniais  reikai labai ilgai rezultatu laukt,pagerejis labai letai vyksta
esu bandzius akupunktura(ir ko tik as nesu ismeginus lotuliukas.gif )tai rodos vos ne po metu visikai isnyko.

Nuo akupunkturos isnyko beveik blink.gif Kokiam mieste daretes?
As maciau apsmumi yra kinieciu akbinetas,reikes pasidometi....Su sita puikiaja liga reikia viska bandyt.
Man kazkada buvo pagereje nuo paprasciausio streptocido tepaliuko ax.gif ax.gif
Atsakyti
akupunktura bandziau seniai seniai,gal pries kokiu 15 metu,vilniuj,ten prie opero ir baleto teatro toks grozio ir sveikatos centras buvo.pas kinieciu pabandyk,brangokai jie lupa,bet gal pades.kas pas kiniecius man patiko tai kad nereikia jokios chemijos.tik klausyk instrukciju lotuliukas.gif
Atsakyti
Brangiosios undinukės,
ar nemanot, kad būtų smagu visoms susititikt ir gyvai pasidalint rūpesčiais? Mūsų daug ir mes jėga!!! Ar nemanot, kad visoms būtų miela susitikt ir issisneket? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 10 01, 21:14)
Brangiosios undinukės,
ar nemanot, kad būtų smagu visoms susititikt ir gyvai pasidalint rūpesčiais? Mūsų daug ir mes jėga!!! Ar nemanot, kad visoms būtų miela susitikt ir issisneket?  biggrin.gif

Gerai butu susitikti,bet as ne Lt gyvenu... verysad.gif
Atsakyti
man ir patinka meetai,bet ir ne lt gyvenu,reiks gal salkauske kalbint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 10 01, 21:14)
Brangiosios undinukės,
ar nemanot, kad būtų smagu visoms susititikt ir gyvai pasidalint rūpesčiais? Mūsų daug ir mes jėga!!! Ar nemanot, kad visoms būtų miela susitikt ir issisneket?  biggrin.gif

as Vilniuje gyvenu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 10 02, 14:34)
man ir patinka meetai,bet ir ne lt gyvenu,reiks gal salkauske kalbint lotuliukas.gif

Nu,skelk kur ir kada? bigsmile.gif
Atsakyti
salkauske,laiko nesvaistai biggrin.gif ,butu silta ir atlekciau i parka pasedet.nebandei pas kiniecius zoleliu?
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 10 03, 09:00)
salkauske,laiko nesvaistai biggrin.gif ,butu silta ir atlekciau i parka pasedet.nebandei pas kiniecius zoleliu?

Bandziau,bet neuzteko kantrybes blush2.gif Ir ju maisto paribojimai ne man blush2.gif
Atsakyti
del maisto apribojimo tai turbut kiek gydytoju-tiek nuomoniu.bandziau pieno produktu atsisakyt-kazkaip jokio skirtumo didziulio nepastebejau,o laikytis tokios dietos man labai sunku buvo.
Atsakyti