Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

sveikutės,

aš jau dvi savaites geriu tą Jadvygos žolelių arbatą (po 2 k. per dieną, nes po 3 neišeina) ir jau kažkiek matosi rezultatas, po truputį aprimsta odelė, pradeda dingti tie žvynukai thumbup.gif ir veidelis gražėja rolleyes.gif Nžn, ar čia tikrai nuo tų žolelių (ar šiaip nuo neaišku ko), bet norisi tikėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges 4u.gif
Perskaiciau atidziai sia jusu temuke, ir prisijungti noreciau ax.gif
trumpai apie save - man zvyneline nustate dar tik pries 3 savaites, bet ant kojos nieztincia ir pamazu plintancia demele turejau gal pusantro menesio, tai reziume sergu sakykim 2 menesius. Israse cutivate tepaliuka, is pradziu savaite 2 kart i diena, veliau - karta. Taippat vaistinej kazkoki sumaise cinko tepaliuka, juo teplioju rytais, ar pajutus jog niezti. Del mitybos, nk nesake. A, taip pat 2 kart i savaite i soliariuma po 3 - 4 minutes ir jokio kremo pries deginimasi ir bent 3 valandos po deginimosi nk netepti, nei jokio drekinancio blink.gif
Toji ant kojos, pati pirmutine deme, greitai dingo, taciau kiek atsirado nauju doh.gif Turiu ant ranku, koju, ypac nugaros ir pilvo, galvoje taippat yra verysad.gif Visa pasiutusiskai niesti doh.gif
Tiesa, soliariume dar tik du kart buvau bet arba sutapimas arba po antro karto, man nemazai nauju iskilo "spuogeliu".
1. Tai nezinau ar nutraukti soliariumu seansa? Kaip patartumet?
2. Beje, galvoju keisti ta hormonini tepala i nehormonini, nes oda tikrai ploneja (matosi sviesesi krasteliai aplink buvusius zidinius). Be to regis ir ant veido atsirasti nori....
3. Del mitybos...Editoj skaiciau jog prie sios ligos tinka kruopu dieta 10 dienu, taip isvalomas organizmas. Neparasyta kokios kruopos. Pasisakykit savo nuomone.

DEKOJU MERGINOS UZ BET KOKI PASISAKYMA....
Atsakyti
Sveikute,

Visų pirma kantrybės ir ištvermės kovojant su šia liga.

O tau soliariumą patarė gydytoja? Man irgi nuo saulės is pradžių paryškėja, pasirodo naujos dėmės, bet nors matai, kurios jau šiaip ar taip artimiausiu metu išlįstų, o paskui kažkiek pagerėja, bet praėjus įdegiui, vėl tas pats dažniausiai... Tai gal dar nenutrauk, gal dar pagerės. Veidui man labai geras A-derma Exomega kremas, ne per seniausiai pirmą kartą nusipirkau jį ir tikrai patiko.
Dėl hormonų, tai čia tau spręsti, aš jais max vieną kartą i savaitę pasitepu, bet tikrai ne kasdien, nepiktnaudžiauk jais.
Manau, kad bet kokios kruopos tikrai tinkamos (daug labiau negu bulves ir visokie miltiniai patiekalai)

Laikykis, mes su tavim thumbup.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2009 10 13, 10:21)
1. Tai nezinau ar nutraukti soliariumu seansa? Kaip patartumet?
2. Beje, galvoju keisti ta hormonini tepala i nehormonini, nes oda tikrai ploneja (matosi sviesesi krasteliai aplink buvusius zidinius). Be to regis ir ant veido atsirasti nori....
3. Del mitybos...Editoj skaiciau jog prie sios ligos tinka kruopu dieta 10 dienu, taip isvalomas organizmas. Neparasyta kokios kruopos. Pasisakykit savo nuomone.

DEKOJU MERGINOS UZ BET KOKI PASISAKYMA....

Atsakyti
na saule tai pso labai apmazina,bet ir tai deginantis reikia apsauginiu kremu teptis.siaip as esu pries soliarumus-per daug prisiskaiciau kaip jis odos vezy sukelia-bet cia tik mano asmenine nuomone.tik nezinau kodel nepasiule drekint odos?
Atsakyti
kas namelyje gyvena, aciu uz palaikyma 4u.gif

Taip gydytoja sake du kart i savaite eiti, bet man gal kartas i savaite gaunasi.
O tas veidui, jis receptinis? Kompensuojamas? Reikes gydytojos pasiklaust...
Kol neperskaiciaujusu temeles, nesupratau jog nera gerai tie hormoniniai ir idomu man paciai kodel gydytoja iskart nuo ju pradejo g.gif Ypac jei dar tik ligos pradzia ir dideliu zidiniu nera g.gif
Dar man nepatinka kad mano "kaime" yra tik viena odo ligu gyd.o taip noretusi su dar kt pasikonsultuoti, mat anyta sako gal dar cia ne zvyneline, nestresuok taip, o tu tiki ka viena gydytoja nustate diagnoze "is akies" be tyrimu be nieko. Nu net nzn ir ka galvot, panos?

js. Piktnaudziauti soliariumu zn kad nesveika ir ka tai sukelia...Juolab kad pas mane pacia apgamu - sociai.. O po deginimosi ir pries netepti kremais tam, kad geriau veiktu UV - gydytojos zodziai... Bent tris valandas po deginimosi nk netepti, o paskui matyt galima..Nors nuo seniau turiu lb gera krema soliariumui, gal reiketu ji isbaigti, tik nzn ar nebus nuo to blogiau odai?
Atsakyti
sveikutes,

as taip pat su sai liga kovojau is pradziu labai, kol galiausiai isbandzius begale tepalu, purskalu, geriamuju papildu aprimo liga ir tikrai oda pasidare daug grazesne. Zinoma, iskildavo nuo streso vis nauju "zaizdeliu",bet ilgai aciu dievui neuzsilaikydavo. Siuo metu sekmingai kovoju su liga ir toliau, tikiuos ji manes nebeuzpuls taip stipriai kaip buvo pries tai. I soliariuma eidavau, bet nepastebedavau nieko labai jau blogo, sauleje man visada pageredavo. Tokia ta mano asmenine patirtis 4u.gif

daktarai gi daznai dirba vaistinems ir atvirksciai, jie siulo kas jiems naudinga, kartais visai neatsizvelgdami i zmogaus poreikius. Kai po keleto metu buvau nuejus pas savo odos gydytoja pasidalinti patirtim, pasakyti kas man padejo, nuo kokiu preparatu jauciu pagerejima ji tiesiog labai skaniai pasijuoke. Tiesiog reikia nemazai ieskoti paciam kas geriau kiekvienam asmeniskai. As tada irgi gydytojos klausdavau ka isbandyt apart hormoniniu tepalu, tai atsakymas budavo sitie geriausi, matyt jai buvo is to naudos
Atsakyti
kas_namelyje_gyvena,na antro gydytojo nuomone nepakenks,jei tik yra galimybe.o del hormoniniu-na jie duoda greita efekta,bet jis daznai buna trupmalaikis.o ir seip nuo gydytojo priklauso... vieno gydytojo paprtasai kad israsytu hormoniniu,tai tik paaiskina kad jier nera gerai ir te tau receptas.o kitas stengiasi parinkt nehormoninius...
Atsakyti
Čia kremas su avižomis atopinei odai, ne vaistai, pirkau Eurovaistinėj, labai didelė tubelė, tai ilgam užteks, tik kaina apie 70 Lt rolleyes.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2009 10 14, 12:56)
kas namelyje gyvena, aciu uz palaikyma 4u.gif

O tas veidui, jis receptinis? Kompensuojamas? Reikes gydytojos pasiklaust...

Atsakyti
Labiausiai tai bijau kad nesusijungtu tie mazi (kol kas, palygint) spuogeliai, tos zaizdeles i viena, dideli plota verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir as i jusu diskusija. As zvyneline sergu jau nuo vaikystes, kokius beveik 20 metu. Is pradziu forma buvo sunki, veliau buvo beveik dinge, po to vel atsinaujino. Siuo metu man didelis paumejimas (kaip visada, ruduo)...
Blogiausiai, kad labai niezti. Jau visa galva nusidraskiau... Zinau, kad taip negalima daryt, bet nesusilaikau blush2.gif
Vaistai padeda laikinai, po to, matyt oda pripranta, ir reikia ieskoti kitu, kaitalioti.
Kazkas rase apie soliariuma. Kartais nueinu. Po to bukle pagereja.
Dar norejau Jusu paklausti del prausikliu. Ka naudojate, kad oda nesausetu? As naudojau Eucerin. Norejau ka nors kita isbandyti. Gal ka patarsit. Nes paprastu duso zeliu negaliu naudoti, labai sauseja oda.

Stiprybes ir kantrybes visoms!
Atsakyti
Aš naudoju šiuo metu Eucerin dušo aliejų, bet nepasakyčiau, kad būtų ypatingai geras. Visai tiko man Lirene dušo želė su aliejumi, tokia fainutė buvo, tai reiks vėl nusipirkt smile.gif dar kremukus reikia tepliotis po dušo - drėkinti odą, kad ji nesausėtų.

QUOTE(pantherrra @ 2009 10 18, 15:28)
Dar norejau Jusu paklausti del prausikliu. Ka naudojate, kad oda nesausetu? As naudojau Eucerin. Norejau ka nors kita isbandyti. Gal ka patarsit. Nes paprastu duso zeliu negaliu naudoti, labai sauseja oda.

Atsakyti
Sveikos merginos. Mano Vyras serga zvyneline, nors man tai netrugdo, bet jei ka nors sutinku sergant, vis pasiklausineju kas ir kaip. Norejau paklausti ar is jusu niekas nebande vaziuoti i ta naturaliosios medicinos centra, kad istirtu krauja ir paskirtu maista, kurio deka pavyksta jos atsikratyti(na bent jau skaiciau kad padeda blush2.gif )?
Atsakyti