Sveikos, likimo drauges
Perskaiciau atidziai sia jusu temuke, ir prisijungti noreciau
trumpai apie save - man zvyneline nustate dar tik pries 3 savaites, bet ant kojos nieztincia ir pamazu plintancia demele turejau gal pusantro menesio, tai reziume sergu sakykim 2 menesius. Israse cutivate tepaliuka, is pradziu savaite 2 kart i diena, veliau - karta. Taippat vaistinej kazkoki sumaise cinko tepaliuka, juo teplioju rytais, ar pajutus jog niezti. Del mitybos, nk nesake. A, taip pat 2 kart i savaite i soliariuma po 3 - 4 minutes ir jokio kremo pries deginimasi ir bent 3 valandos po deginimosi nk netepti, nei jokio drekinancio
Toji ant kojos, pati pirmutine deme, greitai dingo, taciau kiek atsirado nauju

Turiu ant ranku, koju, ypac nugaros ir pilvo, galvoje taippat yra

Visa pasiutusiskai niesti
Tiesa, soliariume dar tik du kart buvau bet arba sutapimas arba po antro karto, man nemazai nauju iskilo "spuogeliu".
1. Tai nezinau ar nutraukti soliariumu seansa? Kaip patartumet?
2. Beje, galvoju keisti ta hormonini tepala i nehormonini, nes oda tikrai ploneja (matosi sviesesi krasteliai aplink buvusius zidinius). Be to regis ir ant veido atsirasti nori....
3. Del mitybos...Editoj skaiciau jog prie sios ligos tinka kruopu dieta 10 dienu, taip isvalomas organizmas. Neparasyta kokios kruopos. Pasisakykit savo nuomone.
DEKOJU MERGINOS UZ BET KOKI PASISAKYMA....