Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Ivona24 @ 2009 02 15, 15:35)
grazios sukneles 4u.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
labai priklauso nuo sukneliu modeliu. tie tortai nelabai kaip atrodo, na bent jau man.smile.gif
kiek dalyvavau vestuviu, tai pamerges buvo su trumpom suknelem, taip ishriskeja jaunosiso ilga suknyte. o pamerges atrodo zaviai, ir valiukiskai
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 02 14, 19:31)
man asmeniskai tai negrazu. man is vis nepatinka ilgos pamergiu sukneles, labai jau senamadiska  g.gif  as savo pamergem is karto buvau pasakius, kad sukneles ilgis ne ilgesnis kaip iki keliu  biggrin.gif  ir jos atrode tobulai  biggrin.gif  thumbup.gif

visiskai pritariu, as dar tik renkuosi, kol kas turbut graziausias variantas butu sita:
http://www.didysisve...amai-10752.html
kita savaite eisiu ziuret kaip atrodo gyvai.
Atsakyti
QUOTE(armi82 @ 2009 02 15, 15:59)
visiskai pritariu, as dar tik renkuosi, kol kas turbut graziausias variantas butu sita:
http://www.didysisve...amai-10752.html
kita savaite eisiu ziuret kaip atrodo gyvai.

labai daili suknyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 02 15, 00:33)
Juk nepasakysi savo ar MB sesei, kad tavo netobula figura,todel taves nekvieciu i pamerges... 4u.gif  kazkaip nemanau kad pamerges renkames del geru figuru  biggrin.gif

As turejau omeny, kad su trumpomis suknelemis negraziai atrodo, todel geriau su ilgomis butu biggrin.gif Juk del skonio nesigincyjama, gal kazkam grazu apkunios pamergemis su trumpomis suknytemis, bet man nea. Juk buna graziu ir stilingu ilgu sukneliu.
Atsakyti
QUOTE(Zviozda @ 2009 02 13, 03:32)
Sveikutes, na ir mano tokia nuomone, kad nuotakos zodis paskutinis. Netgi juokais pykausi su savuoju ir sakiau, jei kam nepatinka, tegul is vis neina i vestuves biggrin.gif  na gal truputi ir ziauru, bet tikrai nenoreciau, kad pamerges butu visos skirtingos. Teko buti vestuvese, kur patikekit manim,  kokiu tik grazuoliu nebuvo doh.gif 

O jums gaila, kad pamerges graziai atrode g.gif

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 13, 14:16)
ech kad su visom pamergem vaziuot rinktis sukniu nera galimybes, manau kad pabusiu ir as griezta nuotaka, isrinksiu suknes, pasakysiu kuriam salone ir tiek. jei jau labai nepatiks lai neina i pamerges.... ir taip daug rupesciu del vestuviu... tongue.gif

Na ir kam taip ziauriai? O jei pamergei tikrai netiks ir nepatiks nustatyta suknele? O man butu svarbu, kad per mano svente ir mano pamerges jaustusi grazios. nemanau, kad apsirenge suknelem, kurios akivaizdziai netinka ju figuroms ar tiesiog netinka spalva, jaustusi gerai ir laisvai sventes metu. Na, bet cia tik mano nuomone. Nuotaka juk dievas, koks skirtumas kiti...

QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 16, 12:28)
Juk del skonio nesigincyjama, gal kazkam grazu apkunios pamergemis su trumpomis suknytemis, bet man nea. Juk buna graziu ir stilingu ilgu sukneliu.

Man irgi graziau ilgos sukneles, nes jos atrodo sventiskiau uz trumpas. Be to, trumpa bet kada galima apsirengti, o va ilgai reikia grazios sventes bigsmile.gif
Atsakyti
As turejau omeny, kad su trumpomis suknelemis negraziai atrodo, todel geriau su ilgomis butu biggrin.gif Juk del skonio nesigincyjama, gal kazkam grazu apkunios pamergemis su trumpomis suknytemis, bet man nea. Juk buna graziu ir stilingu ilgu sukneliu.

Be to kudutes gali detis trumpas, o apvalesnes ilgas sukneles 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 17, 20:00)

user posted image

labai grazios sukneles, tik ur lietuvoje tokiu rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 17, 18:00)
user posted image

gal ir graziau apkunioms ilgos sukneles, nu nezinau dar, reiks pasikalbet su savo pamergem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 17, 18:05)

kazkodel itariu, kad ne, bent jau situ biggrin.gif
Atsakyti
gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 17, 19:05)

Lietuvoje speju nerasi blush2.gif Bet juk dauguma siuvasi sukneles, tai ir idejau tokia nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 12, 01:17)
mano pamerges atrode:
user posted image
o cia per draugu vestuves mano antra is desnes
user posted image

nu man tai vaizdas labai nekoks doh.gif unsure.gif
Atsakyti