Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

Pritariu. Taip pasipuosusios mergaites, o bendroj kruvoj kaip balta misraine atrodo. Sitas nuotraukas panaudosiu kai ikalbinesiu savo pamergytes rengtis vienodai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 02 20, 10:33)
nu man tai vaizdas labai nekoks  doh.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif nors mano pamerges irgi panasiai atrode doh.gif nors mano prasymas buvo tik toks - apsirengti pastelines spalvos suknelemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 02 20, 10:33)
nu man tai vaizdas labai nekoks  doh.gif  unsure.gif

tai jau jo lotuliukas.gif ne, nu tikrai reiks priziuret savo pamerges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 15, 08:44)
labas rytas, o va mes taip atrodem drauges vestuvese, (as pirma is kaires  ax.gif )

aga, man irgi graziai 4u.gif nors jau buvau maciusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 02 20, 21:56)
aga, man irgi graziai 4u.gif nors jau buvau maciusi ax.gif

aaaa, is kur uzmatei? tongue.gif
Atsakyti
Teko cia skaityti busimu nuotaku vargelius su pamergemis kai visu skirtingi skoniai ir neiseina susitarti su kiekviena smile.gif o as dalyvausiu vestuvese vasara, busiu pamerge ir nuotaka iesko pati mums visoms 3 pamergytems sukneles, identiskas, kad butu toks pats pasiuvimas, modelis, medziaga, spalva, del sito dar sutikciau, toliau seka papuosalai, juos nuotaka taip pat nori identiskus mums sukabinti blink.gif nes viena pamerge megsta uzsiimti rankdarbiais ir galvoja sau susiverti kokius nors, nuotaka suzinojusi sugalvojo padaryti visoms tokius pacius doh.gif puokstes zinoma bus vienodos, cia savaime aisku, bet dabar galvoju kas bus su bateliais? unsure.gif gal irgi isrinks visoms vienodus? pagal sukneliu spalva? juk cia islaidos kiekvienai prisideda, gal kuri turi grazius batelius ir juos galvoja aveti, o cia se tau, netinka, reikia kitokiu, busit su vienodais! blink.gif negana to kad busim 3 pamerges tokiomis paciomis raudonomis suknelemis, tai nuotakos mama taip pat bus su raudona suknia, nuotaka pati isrinko, apie pirsliene nezinau, gal irgi bus raudona doh.gif puokstes bus raudonos, ar ne perdaug tos raudonos? blink.gif mano busimas pabrolys turi labai grazu juoda kostiuma, bet jis su smulkuciais dryziukais, kurie tik is labai arti matomi, bet netinka blink.gif reikia visiems juodut juoduteliu smokingu g.gif ka galvojate paneles? ar cia siek tiek perdedu, per giliai imu viska i sirdi? idomu ka jus galvojate. Sutikus buti pamerge tikrai nesitikejau, kad tokie reikalavimai bus verysad.gif dabar jau gailiuosi, kad sutikau, jau 100 kartu geriau butu paprastu sveciu ateiti.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 02 21, 09:54)
Teko cia skaityti busimu nuotaku vargelius su pamergemis kai visu skirtingi skoniai ir neiseina susitarti su kiekviena  smile.gif  o as dalyvausiu vestuvese vasara, busiu pamerge ir nuotaka iesko pati mums visoms 3 pamergytems sukneles, identiskas, kad butu toks pats pasiuvimas, modelis, medziaga, spalva, del sito dar sutikciau, toliau seka papuosalai, juos nuotaka taip pat nori identiskus mums sukabinti  blink.gif  nes viena pamerge megsta uzsiimti rankdarbiais ir galvoja sau susiverti kokius nors, nuotaka suzinojusi sugalvojo padaryti visoms tokius pacius  doh.gif  puokstes zinoma bus vienodos, cia savaime aisku, bet dabar galvoju kas bus su bateliais?  unsure.gif  gal irgi isrinks visoms vienodus? pagal sukneliu spalva? juk cia islaidos kiekvienai prisideda, gal kuri turi grazius batelius ir juos galvoja aveti, o cia se tau, netinka, reikia kitokiu, busit su vienodais!  blink.gif  negana to kad busim 3 pamerges tokiomis paciomis raudonomis suknelemis, tai nuotakos mama taip pat bus su raudona suknia, nuotaka pati isrinko, apie pirsliene nezinau, gal irgi bus raudona  doh.gif  puokstes bus raudonos, ar ne perdaug tos raudonos?  blink.gif  mano busimas pabrolys turi labai grazu juoda kostiuma, bet jis su smulkuciais dryziukais, kurie tik is labai arti matomi, bet netinka  blink.gif  reikia visiems juodut juoduteliu smokingu  g.gif  ka galvojate paneles? ar cia siek tiek perdedu, per giliai imu viska i sirdi? idomu ka jus galvojate. Sutikus buti pamerge tikrai nesitikejau, kad tokie reikalavimai bus  verysad.gif  dabar jau gailiuosi, kad sutikau, jau 100 kartu geriau butu paprastu sveciu ateiti.

na bent jau as manau, tai cia visu reikalaviu perdaug. kadangi pati esu siu metu nuotaka, tai pasitarusi su savom pamergytem issirinko sukneles modeliuka, kuria siusimes, visos pritare, del batu, tai man bala nemate, visgi suknutes bus ilgos, o del pabroliu, tai pasakysiu, kad butu tik tamsus kostiumas ir viskas, o del papuosalu, tai kas cia per nesamone doh.gif mano mama isvis pareiske, kad jei nieko kas jai patiks neras, tai i vestuves eis su paprastu kelniu kostiumu, nes mano mama jau tokia, o liudidninke pati rinksis ka ji mausis, svarbu bent jau man kad butu zalios akcentas. nezinau, as manau, kad as tokia jau reikli nesu
Atsakyti
O man atrodo kad viskam ribos yra, grazu sutarti del modeliuko, medziagytes vienodos, ir batukai vienodi-panasus grazu, bet papuosalai doh.gif gerai kad neliepia plastiniu operaciju pasidaryt kad butu identiskos visos... ax.gif juk materys nori parodyti individualuma.. kita vertus jei yra tokiu, kurios gali uzsikabinti auksini padekla ant kaklo, gal nuotaka tiesiog apsidrausti nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 21, 12:34)
O man atrodo kad viskam ribos yra

Vat ir as taip pat galvoju, sutinku del puoksciu, del ilgu sukneliu, ju spalvos, tegul buna ir modeliukai tie patys, na bet papuosalai ar ten bateliai tai jau truputi perlenkta svelniai tariant. Del pabroliu kostiumu taip pat nesuprantu, juk smokinga nomuotis tai ne 50lt. kainuoja blink.gif o spintoj kabo kuo puikiausias juodas kostiumas, uzsidetas viena karta mad.gif

Na va ir as pasibedavojau... dekui uz pasisakymus, paguodet group.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 02 21, 14:02)
Vat ir as taip pat galvoju, sutinku del puoksciu, del ilgu sukneliu, ju spalvos, tegul buna ir modeliukai tie patys, na bet papuosalai ar ten bateliai tai jau truputi perlenkta svelniai tariant. Del pabroliu kostiumu taip pat nesuprantu, juk smokinga nomuotis tai ne 50lt. kainuoja  blink.gif  o spintoj kabo kuo puikiausias juodas kostiumas, uzsidetas viena karta mad.gif

Na va ir as pasibedavojau...  dekui uz pasisakymus, paguodet group.gif

labas rytas 4u.gif nors pati esu busima nuotaka,taciau pasisakysiu nesaliskai. kai mes paskaitome ka raso pamergytes - pritariame joms, kai paskaitome kaip nuotakos guodziasi - irgi joms pritariame.tiesiog kiekviena tiek nuotaka, tiek pamerge ziuri is savo puses i vestuves. nuotakai ta diena yra svarbiausia ir ji nori kad viskas butu tobula nuo A iki Z, kai tuo tarpu pamergei gal nera taip svarbu kaip ji atrodys ta diena,ar kodel jos sukneles modeliukas negali buti skirtingas nei nori nuotaka.tiesiog reik pasistengti rasti aukso viduriuka , kad ir nuotaka butu patenkinta ir pamerges jaustusi gerai su suknelemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 21, 13:51)
tiesiog reik pasistengti rasti aukso viduriuka , kad ir nuotaka butu patenkinta ir pamerges jaustusi gerai su suknelemis ax.gif

Auksiniai zodziai, bet visa beda tame, kad nuotaka nelabai nori ieskoti to aukso viduriuko verysad.gif darom taip ir anaip, ir nekitaip.
Atsakyti
As atsisakyciau eiti pamerge jei nuotaka nenoretu ieskoti kompromiso. Siaip manau jei pamergytes tarpusavy turi dereti, tai ju reikalas turi buti susitarti kas jom visom patinka, nuotaka gali prasyti spalvos, modeliuko, bet viska uz mergaites spresti yra ziauriai negrazu, as savu prasysiu vienodai rengtis, bet tikrai neaiskinsiu kad privalo siutis zalias sukneles su geltonais bantais. Bjauru kad zmones tik saves ziuri, juk per sventes visi norime buti grazus.
Atsakyti