Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(imanuele @ 2009 08 25, 20:49)
tai cia tik kitamet biggrin.gif iki to laiko jos nuomone gali pasikeisti. lotuliukas.gif

Tai ji mums šią suknelę nežinau kiek laiko ūžia doh.gif tikiuos jos nuomonė pasikeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 08 25, 19:49)
tai cia tik kitamet biggrin.gif iki to laiko jos nuomone gali pasikeisti. lotuliukas.gif

nuomonė gali keistis 100 kartų bet skonis kažin ar pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 21, 01:03)
pas mane buvo tik vyr pamerge / liudininke ax.gif jai parinkom ilga gesintos raudonos spalvos suknele.....  manau graziai derejo

Man tavo pačios labai graži suknutė ax.gif

QUOTE(joanellea @ 2009 08 25, 16:02)
nors tu ką man tie tortai niekaip nelimpa doh.gif  nežinau kaip su ją jaunąją reiks susitart g.gif  įdedu panašią foto suknelės tik apačia bus dar pustesnė doh.gif

Man toks modelis irgi atrodė nelabai, bet tu ankstesnes temas permesk akimis, mačiau, kad kažkuri nuotaka buvo įdėjusi savo pamergytes su panašiomis geltonomis suknelėmis, tai visai neblogas vaizdelis buvo - net nesitikėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2009 08 21, 10:45)
as ir kazkaip tokios nuomones kad turi vestuvinikai isnuomot sukneles labai graziai atrodot  thumbup.gif

QUOTE(VelDan @ 2009 08 25, 19:15)
Man tavo pačios labai graži suknutė  ax.gif

dekui ax.gif mano pagr reikalavimas buvo kad butu ilga suknele... mano nuomone tai atrodo elegantiskiau.... na zinoma priklauso nuo stiliaus ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 25 rugpjūčio 2009 - 22:55
man graziau kaip pamerges su trmpom suknytem, tada kazkaip nuotaka issiryskna;)
kiek dalyvavau vestuves nuotakos lipedavo pacios skolintis, nuomotis, ar pirkti suknyte. pasakydavo tik ilgi ir spalva.
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 08 26, 12:12)
man graziau kaip pamerges su trmpom suknytem, tada kazkaip nuotaka issiryskna;)
kiek dalyvavau vestuves nuotakos lipedavo pacios skolintis, nuomotis, ar pirkti suknyte. pasakydavo tik ilgi ir spalva.

Na kiekvienai kitaip atrodo smile.gif as iki vestuviu irgi maniau, kad mergaites turetu but su trumpom suknytem, bet viena pamerge negalejo del estetiniu dalyku devet trumpos, tai nusprendem visos, kad sukneles bus ilgos smile.gif ir jos taip graziai atrode, kad patarciau visoms imt tik ilgas sukneles, nes jos daug graziau krinta, vejas jas taip graziai plazdena wub.gif o as manau kad jos kaip tik turi susiliet su nuotaka, kazkaip deret, tai cia ilgos irgi yra pranasumas, o dar ir sokan t taip graziai atrodo mmmm... wub.gif 4u.gif na bet cia daug ir nuo modelio, nuo spalvos, nuo figuru priklauso. Grazu aisku ir trumpos, labai mergaitiskai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip su pamergyciu papuosalais? butinas kolje ar tiesiog grandinele su pakabuciu...suknele ilga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellynake: 26 rugpjūčio 2009 - 15:00
sweikos, as irgi is pradziu norejau trumpu sukneliu, bet veliau persigalvojom i ilgas , ir nei kiek nesigailiu. iki siol negaliu atsigrozeti savo pamergytemis smile.gif ciaq nuotrauka yra http://s761.photobuc...b...pg&newest=1
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 28, 09:20)
sweikos, as irgi is pradziu norejau trumpu sukneliu, bet veliau persigalvojom i ilgas , ir nei kiek nesigailiu. iki siol negaliu atsigrozeti savo pamergytemis smile.gif ciaq nuotrauka yra http://s761.photobuc...b...pg&newest=1

Ka as ir sakau drinks_cheers.gif labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 28, 10:20)

Išties gražu labai wub.gif Nuostabios vestuvės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites... Praejusi savaitgali musu svente ivyko... Labai laimingi mes. Tik va su pamergiu suknelem tai daug vargo apturejau.Uzsisakiau salotines visas vienodas sukneles. Cia Kaune, savanoriu prospekte, salonas "Zeiga" yra.Salonas kaip salonas, sukneliu graziu turi, seimininke irgi tokia nieko. Bet jau aptarnaujantis personalas... Tai baisiau negali buti.Jau tokios pasikele, jau taip su klientai bendrauja kad tik norisi apsisukt ir iseiti. deja pasirinkimo neturejau, nes salotiniu sukneliu nedaug yra. Tai cia dar nieko, penktadieni reikia pasimti jau sukneles, tai is triju kartu dar vaziavom, nes vis nepadare buvo. Dar viena paskutine tai is vis vietoj taise. O jau kai apziurejom atidziau, tai ir suglamzytos, ir su demem... Nu zodziu. Va tokie mano atsiliepimai apie "Zeiga"
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 28, 09:20)

Nu neblogai, neblogai thumbup.gif
Atsakyti