Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(joanellea @ 2009 08 25, 13:02)
O aš turiu tokią problemėlę, kitąmet mano draugo pusseserės vestuvės ir ji nori visoms pamergėms sukneles raudonas ir tokius kaip tortus doh.gif  nors tu ką man tie tortai niekaip nelimpa doh.gif  nežinau kaip su ją jaunąją reiks susitart g.gif  įdedu panašią foto suknelės tik apačia bus dar pustesnė doh.gif
user posted image

O Dieve, kokia tragiska.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 28, 08:20)
sweikos, as irgi is pradziu norejau trumpu sukneliu, bet veliau persigalvojom i ilgas , ir nei kiek nesigailiu. iki siol negaliu atsigrozeti savo pamergytemis smile.gif ciaq nuotrauka yra http://s761.photobuc...b...pg&newest=1

sukneles tai grazios, bet man kazkaip labai i akis krenta, jog vienos su juodais bateliais, kitos su sviesiais... aisku, cia jau detales, bet kazkaip man biski numusa grozio tie bateliai... nereikia visoms vienodu batu, bet bent spalvas galejo pasiderint, kad visos arba juodais arba sviesiais butu... blush2.gif
Atsakyti
As tai savo pamerges isivaizduoju vilkincias tokio tipo sukneles, tik del spalvos dar neapsisprendziau smile.gif [attachmentid=183502]
Atsakyti
[quote=Brela,2009 08 29, 15:27]
sukneles tai grazios, bet man kazkaip labai i akis krenta, jog vienos su juodais bateliais, kitos su sviesiais... aisku, cia jau detales, bet kazkaip man biski numusa grozio tie bateliai... nereikia visoms vienodu batu, bet bent spalvas galejo pasiderint, kad visos arba juodais arba sviesiais butu... blush2.gif
[bateliai matosi ti kvienoje nuotraukoje, nzn man tai visiskai dzin kokie tie pamergiu bateliai biggrin.gif virsune liepti dar vienodu apavu visom buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 08 29, 16:54)
As tai savo pamerges isivaizduoju vilkincias tokio tipo sukneles, tik del spalvos dar neapsisprendziau smile.gif [attachmentid=183502]

wub.gif thumbup.gif labai
Atsakyti
[quote=rozine_svajone,2009 08 29, 22:45]
[quote=Brela,2009 08 29, 15:27]
[bateliai matosi ti kvienoje nuotraukoje, nzn man tai visiskai dzin kokie tie pamergiu bateliai biggrin.gif virsune liepti dar vienodu apavu visom buti unsure.gif
[/quote]

Na šiuo atveju pamergės buvo su ilgom suknelėm, tai visai nėra jokio skirtumo, ar su panašiais bateliais atėjo, ar ne. Va, kai eina su trumpom, tai aišku, jog gražiau būtų, jog batelių bent jau spalva būtų vienoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 08 25, 16:02)
O aš turiu tokią problemėlę, kitąmet mano draugo pusseserės vestuvės ir ji nori visoms pamergėms sukneles raudonas ir tokius kaip tortus doh.gif  nors tu ką man tie tortai niekaip nelimpa doh.gif  nežinau kaip su ją jaunąją reiks susitart g.gif  įdedu panašią foto suknelės tik apačia bus dar pustesnė doh.gif
user posted image

Man labai net grazi biggrin.gif tortas dar nereiskia negrazu, svarbu tik nepersistengt...
Atsakyti
QUOTE(I_N_A @ 2009 08 28, 17:28)
Uzsisakiau salotines visas vienodas sukneles.

aš taip pat noriu, kad maniškės būtų salotinėm suknutėm. Gal galėtum įmesti foto, kaip vizualiai atrodė jos su ta spalvyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 08 30, 19:10)
Na šiuo atveju pamergės buvo su ilgom suknelėm, tai visai nėra jokio skirtumo, ar su panašiais bateliais atėjo, ar ne. Va, kai eina su trumpom, tai aišku, jog gražiau būtų, jog batelių bent jau spalva būtų vienoda.  smile.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas. Aš buvau svočia su tamsiai žalia suknele, o pamergės su salotinėm vienodom suknelėm. Tikrai gražiai atrodė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 31 rugpjūčio 2009 - 18:25
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 08 29, 16:54)

Man sita suknele tokia elegantiska, graksti, zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 08 30, 13:55)
wub.gif  thumbup.gif  labai

Man ši ir labai patinka thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti