QUOTE(agnulia @ 2009 02 05, 00:19)
Ka as galiu pasakyti del trumpu koks ju diiiiiiiidelis minusas - tai kad matosi pamergiu batai,o dazniausiai kiekviena ateina su savais

Nu patikekit manim kai as maciau nuotrauka kur viena su auksinemis basutemis,kita su sidabrinem,dar kita su baltais bateliais,tai vaizdas tikrai negrazus. Lyg kai jos atskirai kiekviena stovi kiekvienai tinka ir grazu,bet kai visos vienoj nuotraukoj tragedija,o kai issinuomoja zmones suknele uz 350lt,tai nuotakai nera net kaip prasiziuoti kad nusipirktu visos vienodas batelius,taip kad reikia pasvarstyti is estetines,ir finansines puses

Kai issinuomoja ilgas,tai nesimato koju,nors ir skirtingos visos sukneles,bet kad spalva vienoda tai vistiek graziau man atrode nuotraukuose,nei vienodos trumpos sukneles ir kiekviena su skirtingos spalvos bateliais
mano vestuvese pamerges buvo trumpom suknelem... spalva ju buvo tokia, kad jau juodu kokiu bateliu tikrai neuzsidesi... bet visvien kiekviena mergina norinti graziai atrodyti paderina avalyne pagal sukneles spalva... ir nebuvo pas visas vienodas modelis, nes jau butu ziauroka visam pulkui primest viena modeli ir tipo verst apsimest, kad joms visoms patogu

(cia aisku tik mano nuomone) mergytes siaip tarpusavyje apsitare ir vienos norejo detis batelius, kitos basutes ir galiausiais bateliu spalva nutare derinti prie suknuciu... o kadangi modeliukai taip pat skyresi, tik spalva vienoda buvo, tai atrode tikrai graziai
o su suknelem trumpom net labai sventiskai ir graziai visas pulkas atrode...
beje dar galiu pastebeti, jog sukneliu ilgis dazniausiai priklauso ir nuo metu laiko, kada vestuves svenciamos...
taigi, kiek merginu tiek nuomoniu del sukneliu ilgio... taip pat ir kaip sukneliu spalvos parinkimas yra skonio reikalas...

jei vienai vienas dalykas atrodo wau kaip grazu, tai nereiskia, jog ir kitai taip atrodys... o kai pamergyciu i pulka surenkame daug, tai sunku tikrai visoms vienoda modeli ir spalva pritaikyti, todel tokiu atveju reikia jau laviruoti