Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pirkti treniruoklį...

Sveikos, nusprendziau, kad begtakis namuose butu idealiausias variantas, nes jau virs metu lankau sporto kluba, o ten pagrindinis treniruoklis ir yra begtakis, tai kiek sumoku uz abonimenta, tas pats per puse metu atsipirks biggrin.gif Gal galit kazka daugiau papasakoti apie begimo takeli namams? Kur ieskoti? Kokios firmos pirkti? Kaina turetu buti mazdaug iki 1000Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 30 gegužės 2012 - 18:14
Aš turiu dviratį namuose - bet jis tikrai ne raumenų auginimui, o apskritai kolorijų deginimui skirtas... Labai investuot į tokį daiktą nesiruošiau, tai mane tenkino ir iš Topshopo... Ir tikrai nestovi dulkėms rinkti, nes pirkau jausdama, kad sporto klubo man per mažai ax.gif
O dviratis ar bėgimo takelis - tai čia tikrai reikia žiūrėti asmeniškai. Nes pavyzdžiui man bėgimas apskritai "peilis", o va pamint dviratuką visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 17 liepos 2009 - 14:15
norejau paklausti ar nuo to dviratuko svoris krinta ar ne? ir gal galit patarti koki treniruokli rinktis pilvuj mazinti.
Atsakyti
Pilvui mažinti reik atsilenkimus daryti, tad galima apsieit be treniruoklių schmoll.gif Apskritai, taigiama, kad norint sumažinti pilvą, reikia, kad dirbtų didieji kūno raumenys, sunaudojantys daugiausia energijos (kojos, nugara, pečiai, rankos). Pilvas nesumažės vien nuo atsilenkimų- pilvo raumenys labai menki ir sunkiai nyks pilvo riebalinis sluoksnis ax.gif Visi treniruokliai ir visos aktyvios veiklos (ėjimas, bėgimas, plaukimas) reikalauja organizmo energijos, kuri imama ne iš vienos kūno vietos (kojų ar pilvo), bet, taip sakant, viso kūno riebalai "dega". Tad tinka ir elipsinis treniruoklis, ir bėgimo takelis, ir dviratis, ir nuosavoas kojos, kuriomis galima eiti ar bėgti, ir t.t. Taip pat gerai susirinkti mankštos pratimų kolekciją ir daryti tuos pratimus laisvą valandėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės mirksiukas.gif
Pasiskaičiau šią temutę, ir dabar mąstau, ką geriau rinktis - dviratį, elipsinį ar bėgimo takelį? g.gif Rodos, elipsinis ir bėgimo takelis čia pirmauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 07 sausio 2010 - 10:19
labai gundausi nusipirkti Cardio Twister treniruoklį. gal kas turite, tai prasau rasyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Tik nesusigundykite tokiais ir panasiais treniruokliais . Ne tik , kad naudos nebus is jo, bet ir veltui bus issvaistytas laikas. Jau nekalbant apie pinigus, nevertas jis nei 50Lt. Netreniruoja jis tu raumenuku kaip noretusi, kankintes ant jo nors ir istisus metus, bet esu uztikrintas jog rezultato nei veidoryje nei kur kitur nepastebesite.
Yra aibe pratimu namu saygomis, kurie kur kas efektyvesni, paprastesni ir kurie nepraso pinigu .
Sita treniruokli pirkite tik tada jei labai norisi paremti jo gamintojus biggrin.gif
Atsakyti
Mano mamaos jau sulūžo. Rankena nulūžo,sakė bandys suvirinti. Nu vienu žodžiu...
Atsakyti
Labukas,
Kartiesa, klausimuką turiu: ar jūsų treniruoklis tyliai dirba? mes vis bandom patepti ir tada labai pritepa paklotą po treniruokliu. aišku per vasarą 3 naudotojai, gal todėl? bet labai traška braška?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 07 17, 10:20)
Labukas,
Kartiesa, klausimuką turiu: ar jūsų treniruoklis tyliai dirba? mes vis bandom patepti ir tada labai pritepa paklotą po treniruokliu. aišku per vasarą 3 naudotojai, gal todėl? bet labai traška braška?

laba, sorry kad neiskart atrasiau 4u.gif
ispradziu labiau traskejo, bet dabar tai nelabai, girdisi siektiek bet nera kad smarkiai.
Atsakyti
Sveikos mamytes, apie sitoki treniruokli temos neradau....
Noriu isgirsti atsiliepimu apie Circle glide treniruokli ax.gif
Ar verta , ar veiksmingas ?
user posted image

Man jis atrodo patrauklus, nes imanomi ivairus judesiukai, nera monotonijos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Noriu pirkti dvirati treniruokli, turiu problemu su koju venomis, tai galvoju ar tik nepakenks man? g.gif Beje kaip issirinkti gera treniruokli, i ka atkreipti demesi, kur geriausia ji pirkti? rolleyes.gif Busiu labai dekinga uz atsakymus? 4u.gif
Atsakyti