Sveikos, nusprendziau, kad begtakis namuose butu idealiausias variantas, nes jau virs metu lankau sporto kluba, o ten pagrindinis treniruoklis ir yra begtakis, tai kiek sumoku uz abonimenta, tas pats per puse metu atsipirks
Gal galit kazka daugiau papasakoti apie begimo takeli namams? Kur ieskoti? Kokios firmos pirkti? Kaina turetu buti mazdaug iki 1000Lt.

Aš turiu dviratį namuose - bet jis tikrai ne raumenų auginimui, o apskritai kolorijų deginimui skirtas... Labai investuot į tokį daiktą nesiruošiau, tai mane tenkino ir iš Topshopo... Ir tikrai nestovi dulkėms rinkti, nes pirkau jausdama, kad sporto klubo man per mažai 
O dviratis ar bėgimo takelis - tai čia tikrai reikia žiūrėti asmeniškai. Nes pavyzdžiui man bėgimas apskritai "peilis", o va pamint dviratuką visai nieko

O dviratis ar bėgimo takelis - tai čia tikrai reikia žiūrėti asmeniškai. Nes pavyzdžiui man bėgimas apskritai "peilis", o va pamint dviratuką visai nieko

norejau paklausti ar nuo to dviratuko svoris krinta ar ne? ir gal galit patarti koki treniruokli rinktis pilvuj mazinti.
Pilvui mažinti reik atsilenkimus daryti, tad galima apsieit be treniruoklių
Apskritai, taigiama, kad norint sumažinti pilvą, reikia, kad dirbtų didieji kūno raumenys, sunaudojantys daugiausia energijos (kojos, nugara, pečiai, rankos). Pilvas nesumažės vien nuo atsilenkimų- pilvo raumenys labai menki ir sunkiai nyks pilvo riebalinis sluoksnis
Visi treniruokliai ir visos aktyvios veiklos (ėjimas, bėgimas, plaukimas) reikalauja organizmo energijos, kuri imama ne iš vienos kūno vietos (kojų ar pilvo), bet, taip sakant, viso kūno riebalai "dega". Tad tinka ir elipsinis treniruoklis, ir bėgimo takelis, ir dviratis, ir nuosavoas kojos, kuriomis galima eiti ar bėgti, ir t.t. Taip pat gerai susirinkti mankštos pratimų kolekciją ir daryti tuos pratimus laisvą valandėlę

labai gundausi nusipirkti Cardio Twister treniruoklį. gal kas turite, tai prasau rasyti atsiliepimus

Tik nesusigundykite tokiais ir panasiais treniruokliais . Ne tik , kad naudos nebus is jo, bet ir veltui bus issvaistytas laikas. Jau nekalbant apie pinigus, nevertas jis nei 50Lt. Netreniruoja jis tu raumenuku kaip noretusi, kankintes ant jo nors ir istisus metus, bet esu uztikrintas jog rezultato nei veidoryje nei kur kitur nepastebesite.
Yra aibe pratimu namu saygomis, kurie kur kas efektyvesni, paprastesni ir kurie nepraso pinigu .
Sita treniruokli pirkite tik tada jei labai norisi paremti jo gamintojus
Yra aibe pratimu namu saygomis, kurie kur kas efektyvesni, paprastesni ir kurie nepraso pinigu .
Sita treniruokli pirkite tik tada jei labai norisi paremti jo gamintojus

Mano mamaos jau sulūžo. Rankena nulūžo,sakė bandys suvirinti. Nu vienu žodžiu...
Labukas,
Kartiesa, klausimuką turiu: ar jūsų treniruoklis tyliai dirba? mes vis bandom patepti ir tada labai pritepa paklotą po treniruokliu. aišku per vasarą 3 naudotojai, gal todėl? bet labai traška braška?
Kartiesa, klausimuką turiu: ar jūsų treniruoklis tyliai dirba? mes vis bandom patepti ir tada labai pritepa paklotą po treniruokliu. aišku per vasarą 3 naudotojai, gal todėl? bet labai traška braška?
QUOTE(ajd @ 2010 07 17, 10:20)
Labukas,
laba, sorry kad neiskart atrasiau

ispradziu labiau traskejo, bet dabar tai nelabai, girdisi siektiek bet nera kad smarkiai.
Sveikos mamytes, apie sitoki treniruokli temos neradau....
Noriu isgirsti atsiliepimu apie Circle glide treniruokli
Ar verta , ar veiksmingas ?

Man jis atrodo patrauklus, nes imanomi ivairus judesiukai, nera monotonijos
Noriu isgirsti atsiliepimu apie Circle glide treniruokli

Ar verta , ar veiksmingas ?

Man jis atrodo patrauklus, nes imanomi ivairus judesiukai, nera monotonijos

Sveikos! Noriu pirkti dvirati treniruokli, turiu problemu su koju venomis, tai galvoju ar tik nepakenks man?
Beje kaip issirinkti gera treniruokli, i ka atkreipti demesi, kur geriausia ji pirkti?
Busiu labai dekinga uz atsakymus?