Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(sbo @ 2014 08 21, 11:55)
Sakykite, o čia tie 3000-5000 Lt už dekoratorių paslaugas tai čia tik už darbą ar kartu su priemonėmis?

Man rodos dekoro priemones neieina i sia suma, Nes jeigu jus uzsakysite 1000 roziu, veidrodines vazas(kaip Petruskevicius cia vienam krepsininkui vestuvems sumeistravo), tai cia ir i 5000lt netilpsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 21 rugpjūčio 2014 - 11:34
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 08 21, 12:33)
Man rodos dekoro priemones neieina i sia suma, Nes jeigu jus uzsakysite 1000 roziu, veidrodines vazas(kaip Petruskevicius cia vienam krepsininkui vestuvems sumeistravo), tai cia ir i 5000lt netilpsite.

labai teisingai pasakete, as kiek domejaus, tai kainos svyruoja nuo 500lt iki 3000lt, brangiau niekas nesiule, bet musu vestuviu tipas kitoks, nereikes nei vest vestuviu, nei daug dekoruot, bet dekoro elementai, geles, zvakes ir kiti menkniekiai jau skaiciuojas atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole1985 @ 2014 08 21, 08:18)
As butent tam ir tapau sio forumo nariu, kad parasyti savo atsiliepima ir patarti atydziau derinti savo norus su planuotojais. Dar padariau lb didelia klaida pasitikedama aklai! Nieko nenorejau izeisti ir atkalbeti naudotis dekoratoriu paslaugomis, tiesiog negavau tokiu paslaugu kokiu tikejausi ir del to lb liudna! Visgi tai vestuves.
Skaitykite atydziau atsiliepimus ir pasiziurekite ir i neigiamus. Gaila, kad tai padariau per velai!
http://eteismai.lt/b...S-1833-265/2011


na, tada uzjauciu su patirtimi. Taciau, Jusu vestuves vyko 2009 metais. verysad.gif Tai pries 5 metus.. manau Prestige Idea per ta laika tikrai daug ismoko ir patobulejo. Na, bent jau as nei vieno skundo negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany. @ 2014 08 21, 15:02)
na, tada uzjauciu su patirtimi. Taciau, Jusu vestuves vyko 2009 metais.  verysad.gif  Tai pries 5 metus.. manau Prestige Idea per ta laika tikrai daug ismoko ir patobulejo. Na, bent jau as nei vieno skundo negirdejau.


Del patobulejimo abejoju, neseniai buvau drsuges vestuvese kur irgi jos dekoravo. Prastai labai.... tikrai. Pigios medziagos, neislyginti takeliai, nuskalbtos serveteles. Tiesios sirdi suskaudo del to ir parasiau. Mielosios nutakos labai atydziai skaitykite ju sutarti ir aptarkite ka jos darys ir kiek tai kainuos. Nepalikite nieko paskutinei dienai!
Atsakyti
is tikro, tai siulau parasyt, kiek imanoma, kuo daugiau planuotoju, issiaiskinti, ka kiekviena siulo uz tam tikra suma, o poto is visu atsirinkti kelias, su jomis pabendraut ir tik tada apsiprest 4u.gif nepasitikek tik vaizdu per pc ekrana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2014 08 21, 17:04)
is tikro, tai siulau parasyt, kiek imanoma, kuo daugiau planuotoju, issiaiskinti, ka kiekviena siulo uz tam tikra suma, o poto is visu atsirinkti kelias, su jomis pabendraut ir tik tada apsiprest  4u.gif nepasitikek tik vaizdu per pc ekrana blush2.gif

thumbup.gif clap_1.gif Labai teisingai pasakyta
Atsakyti
Merginos,

Kuomet svarstote, ar samdyti planuotoją (t.y. skirti min 1000 Lt + kitos išlaidos), labai rimtai apsvarstykite, ko Jūs iš to žmogaus tikitės:
Ar Jums reikia, kad šis žmogus sukomunikuotu su pokylių sale, maisto tiekėjais, dj, muzikantais ir kitu personalu? Tuomet taip, tai planuotojos darbas. Tačiau nepamirškite, kad didelė dalis jų iš tikrųjų neieško JUMS tinkančių vietų ar personalo, bet siūlo rinktis iš tų, su kuriais jos dirba asmeniškai ir ne paslaptis, dažnai gauna komisinius.
Kalbėdami su planuotoja tiksliai išsiaiškinkite, ar ji iš tikrųjų ieškos geriausio varianto ir bus atsakinga už visą komunikaciją ir administravimą. Jei taip, tuomet tai tikrai labai verta pinigų paslauga.

Didelė dalis merginų čia, kalbėdamos apie planuotojų paslaugas, svarsto apie spalvų paletes ir kitus dalykėlius... Iš tikrųjų visos šitos temos didelė dalis pasisakymų yra apie dekoratoriaus ir/ar floristo darbą smile.gif O planuotojos, kurios siūlo šią paslaugą, dažnai visgi yra tik daugiau nei statistinė mergina apsišvietusios toje srityje, pavarčiusios pinterest ir kt. puslapius, tačiau tikrai nėra dekoratorės, todėl ir nutinka tokie atvejai, kaip kai kurių merginų nesenai minėti. Neteigiu, jog visos jos tokios. Tikrai yra įspūdingų darbų arba kokybiškų užsienietiškų variantų kopijų.

Man atrodo, kad nėra aiškaus atsakymo, verta ar ne yra samdyti planuotoją, čia kiekviena turi sau atsakyti. Tikrai neverta samdyti planuotojos, jei Jūs jau tiksliai žinote, kurioje vietoje švęsite, ar turite pažįstamą fotografą ar grupę, kurie dirbs Jūsų šventėje. Siūlau mokėti didelius pinigus tuomet, kai žinote, jog dėl Jūsų bus atliktas didelis darbas smile.gif

Kalbu iš šiokios tokios patirties, kurią papildo ir kelių draugių nudegimai nuo planuotojų. Tiesa, jos samdė ne už 5000 Lt.. Taupus moka du kartus, kaip sakoma smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2014 08 19, 10:31)
as irgi ieskausi planuotojos, nezinau ka už 5000lt galetu planuotojai padaryti, kiek rasiau planuotojams, didziausia suma buvo 3000lt su dekoru ir kordinavimu. bet vistiek dar svarstau, suma nemaza, o patiems darbo vistiek teks idet, nes kaip isivaizduoju planuotoja pateiks kelis variantus, tai reiks mums issirinkti viena, norint issirinkti viena, reik viska apziuret apsvarstyt ir tik tada priimti sprendima. man didziausia esme planuotojos, kad butu sustyguota viskas. blush2.gif



Nezinau, kokiems planuotojams buvo rasyta, bet tokiu kaina 3000Lt beveik nera, nebent tai visiskos naujokes, kurios nekelia jokio pasitikejimo. Planuotoju ikainis, kuriu darbai man patinka, t.y. Dega rutos, Prestige Idea, Viktorijos vestuves,apie 5000Lt. Ir be abejo, nors ir teks pakloti tokia suma reikes ideti darbo, nes vestuves gi tavo pacios, o ne kazkieno kito, todel tiketis, kad viskas bus nuveikta uz tave 110 procentu butu visiskai nelogiska. O kaip galima padaryti uz 3000Lt su dekoru, tai isvis kosmosas, zinant vien kiek geles kainuoja. Po to ir ateina nepasitenkinimas del nekokybiskai atlikto darbo, nes jau nuo pat pradzios pasirinkimas netinkamas.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany. @ 2014 08 20, 18:35)
Mano ne vieni draugai rinkosi prestige idea ir viskas buvo ispildyta tobulai, kiekviena detale. smile.gif plius kaip jus 5,000lt tik uz dekora mokejot?
Butu idomu pamatyti nuotraukas. jei galite atsiuskite. kaip is ka tik uzsiregistravusios nares skamba kaip anti-reklama tiesiog...  smile.gif
Apie pacias planuotojas. Mes gyvenam ne Lietuvoje, esam uzsieme labai, daug keliaujam, daug dirbam. Vestuves suplanuoti manau tikrai ne juokas. visos smulkmenos: pakvietimai, stalo korteles, dienos suplanavimas, taures prie baznycios, torto ragavimas, susedimo stalas. Na, yra 101+ darbas. Kad visas smulkemenas suderinti, uzsakyti manau reikes tikrai keliom savaitem bent jau parskristi. Kurias as mieliau praleisciau medu kopinedama atostogose.  smile.gif O vestuves tegul planuoja kieno tai duona.. zinoma issakysim ideja, norus, pageidavimus. Taciau visa planavima ir detales noreciau palikti kazkam kitam ir megautis vestuviu diena.

Pati per atstuma mazai ka galeciau padaryti, tektu prasyti draugu, giminiu, kad pagelbetu. O to nenoriu, kadangi pati viena karta buvau tokia "gelbetoja" idarbinta su keliais draugais.

Mane labiau domina kaina. Ar 5,000lt ne per daug? ar tikrai galima Ir koordinavima Ir dekoravima Ir planavima tik uz 3,000lt?


Manau, tai visiskai normali kaina vertinant profesionaliu planuotoju kontekste, o ne pradedanciuju. Darbu tikrai 101 ir daugiau, o profesionali planuotoja padeda viska suziureti nuo A iki Z, mano draugu tarpe visi kurie planavo vestuves patys, po vestuviu simtus kartu kartojo- kad jei turetu galimybe atsukti laika atgal- tikrai pasirinktu planuotoja, nes pradzioje net realiai nesugebi ivertinti, kiek darbu taves laukia, ir kiek daugelyje momentu gali apie tam tikrus dalykus net susimastyti. Ir nesvarbu, ar turi sventes, fotografa, atlikejus, ar ne. Planuotojos darbas nera tik kitu paslaugu pasiulymas, tai ir beagle ktu darbu. Visai kas kita tu, kurios dalinasi neigiama patirtimi, ju tiesiog gaila, nes neturejo teisingos praktikos. O tavo Prestige idea darbai man ir be galo patinka, viskas iki maziausios detales, ir atsiliepimai is sono labia teigiami. Sekmes priimant sprendima smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Danguole1985 @ 2014 08 21, 11:18)
As butent tam ir tapau sio forumo nariu, kad parasyti savo atsiliepima ir patarti atydziau derinti savo norus su planuotojais. Dar padariau lb didelia klaida pasitikedama aklai! Nieko nenorejau izeisti ir atkalbeti naudotis dekoratoriu paslaugomis, tiesiog negavau tokiu paslaugu kokiu tikejausi ir del to lb liudna! Visgi tai vestuves.
Skaitykite atydziau atsiliepimus ir pasiziurekite ir i neigiamus. Gaila, kad tai padariau per velai!
http://eteismai.lt/b...S-1833-265/2011



Danguole kazkaip isties neargumentuotai atrodo pacios issakyta pozicija, idomu, kodel neikelei nuorodos is bylos, kurioje rasoma, kokios paslaugos buvo nesuteiktos... nes kalba eina apie fotografo paslaugas- kai fotografui dingo laikmena, kurioje saugojo foto... tai gali nutikti bet kam, ir planuotojas ne ponas dievas, kad tokius dalykus suvaldytu. Kazkaip keistai viskas gaunasi ar ne? Ir vis del to labai noreciau pamatyti tas taip blogai atlikto darbo foto... gal pasidalinsi?
Atsakyti
matot, as daugiausia akcentavau, kad noriu planavimo, o ne dekoro, man planuotojos esme, kad ji viska suziuretu, issideliotu dienotvarke, bendrautu su tiekejais, ir koordinuotu svente, dekoras pas mane bus minimalus, nes as turesiu tik vestuvine popiete... 4u.gif zinokit dekoravimas eina kaip paslauga, o dekorui reikalingas medziagas dar reik dasipirkti, visos taip planuotojos paminejo, tad negalvokit, kad ta kuri pasiule uz 5000lt, kad cia ieis ir rozes ir zvakes ir kiti elementai... blush2.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia tokiu tekstu, prisiziurejau skaiciuku blink.gif Vien zodziu nutariau ir as buti planuotoja lotuliukas.gif Tokie pinigai, Mamma Mia doh.gif Merginos, kam reikia, kreipkites, , priplanuosiu nebrangiai ir neskausmingai lotuliukas.gif lituka viena kita numesiu "ant saldainiu":))Man pries kelis metus teko gdalyvauti vestuvese, kurias pasirodo planavo planuotoja. O as kaip is kaimo, nelabai suvokiau kas cia darosi, gal kur kokia avarija, ar degam, ar kas??(aa, supratau kodel toks pavadinimas:) nuolat isitempusi mergina ne is sveciu, su labai rimtu veidu, kuri vis kazkur skubedavo, begiodavo su juoda "papke spargalke", ir taip ji mane blaske), nes buvo neramu i ja ziureti. As po to klausiu kas cia vyksta: sako planuotoja dirba;))Atleiskite uz "off topic", bet tokie skaiciai, tokie skaiciai blink.gif Nors suprantu, ju darbe streso daug. Man atrodo, gal geriau bendrauti su renginiu organizatoriais: ir patirties daugiau, ir mastai kitokie. Nes kaip pastebejau, planuotojos daugiau demesio skiria dekorui, o renginiu organizatoriai manau geriau mato visa vakaro koncepcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 21 rugpjūčio 2014 - 21:51
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2014 08 21, 19:43)
Prisiskaiciau cia tokiu tekstu, prisiziurejau skaiciuku blink.gif Vien zodziu nutariau ir as buti planuotoja lotuliukas.gif Tokie pinigai, Mamma Mia doh.gif Merginos, kam reikia, kreipkites, , priplanuosiu nebrangiai ir neskausmingai lotuliukas.gif  lituka viena kita numesiu "ant saldainiu":))Man pries kelis metus teko gdalyvauti vestuvese, kurias pasirodo planavo planuotoja. O as kaip is kaimo, nelabai suvokiau kas cia darosi, gal kur kokia avarija, ar degam, ar kas??(aa, supratau kodel toks pavadinimas:) nuolat isitempusi mergina ne is sveciu, su labai rimtu veidu, kuri vis kazkur skubedavo, begiodavo su juoda "papke spargalke", ir taip ji mane blaske), nes buvo neramu i ja ziureti. As po to klausiu kas cia vyksta: sako planuotoja dirba;))Atleiskite uz "off topic", bet tokie skaiciai, tokie skaiciai blink.gif Nors suprantu, ju darbe streso daug. Man atrodo, gal geriau bendrauti su renginiu organizatoriais: ir patirties daugiau, ir mastai kitokie. Nes kaip pastebejau, planuotojos daugiau demesio skiria dekorui, o renginiu organizatoriai manau geriau mato visa vakaro koncepcija


doh.gif doh.gif doh.gif nu pirma karta girdziu, kad planuotojos skiria demesio dekorui. Kitos planuotojos net NEDARO dekoro doh.gif vestuves ir renginys yra du skirtingi dalykai. Ir reiktu kreiptis i tos srities zinova - t.y. vestuviu planuotojus.

Na, cia taip tik atrodo 5,000lt daug. bet juk sita suma issiskaido: planavimas 3,000lt, dekoravimas 1,000lt, dienos koordinavimas 1,000lt.
uz dienos koordinavima 1,000lt kai su tavim praleidzia ~14h nuo ryto iki vakaro atrodo daug? Planavimas - juk nera vieno menesio darbas.

Tai ir fotografas geras brangus. smile.gif O kas cia yra, juk visi galim papiskinti fotoaparatu. Taip ir planuotoju visokiu yra. Mokam uz kokybe ir varda.


Atsakyti
QUOTE(Tiffany. @ 2014 08 22, 16:51)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu pirma karta girdziu, kad planuotojos skiria demesio dekorui. Kitos planuotojos net NEDARO dekoro  doh.gif  vestuves ir renginys yra du skirtingi dalykai. Ir reiktu kreiptis i tos srities zinova - t.y. vestuviu planuotojus.

Na, cia taip tik atrodo 5,000lt daug. bet juk sita suma issiskaido: planavimas 3,000lt, dekoravimas 1,000lt, dienos koordinavimas 1,000lt.
uz dienos koordinavima 1,000lt kai su tavim praleidzia ~14h nuo ryto iki vakaro atrodo daug? Planavimas - juk nera vieno menesio darbas.

Tai ir fotografas geras brangus.  smile.gif  O kas cia yra, juk visi galim papiskinti fotoaparatu. Taip ir planuotoju visokiu yra. Mokam uz kokybe ir varda.

Zinokite kiek perziurejau planuotoju Facebok puslapius, tai gal tik "Lapes vestuves" man pasirode ne tik dekoru gyvena.."dega rutos"-vien tik dekoro nuotraukos, "pinjata" vat paskutine foto-dekoras, "pusta suknele"-dekoras... Nezinau, man susidare tokia nuomone, o kaip yra, matomai galima suzinoti tik susidurus su planuotoja bei ju paslauga. Man atrodo daug, kitam gal normali sita kaina. Geras fotografas-tai menininkas(pagal mane). Ar planuotojas irgi menininkas? Geras-matomai labiau psihologas.....Ir lyginti fotofrafo poreiki...ir planuotojos...pagal mane ne tas pats. Nors tai Jusu nuomone ir as ja gerbiu. Kas ieina i kaina, puikiai zinau. Siunteme planuotojoms uzklausa, gavome labai konkrecius ir issamius atsakymus. Vistiek 5000Lt yra daug. Tai tik mano nuomone.
Atsakyti