Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Priaugau 23kg doh.gif 10kg po gimdymo kazkaip iskart nukrito, o tie nelemti 13kg velkasi is paskos jau 6menesius g.gif Svarstykliu rodykle kaip prikalta doh.gif
Atsakyti
As priaugau 10 kg nestuke.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikeliu priaugau apie 25-27kg blush2.gif doh.gif pagimdzius po triju menesiu beliko +3kg biggrin.gif dabar laukiuos jau 8 sav, bet pilvukas jau apvaleja nestuke.gif gal apie pora kg jau ir spejau papilnet biggrin.gif na sikart tikiuosi tiek neissipusiu lotuliukas.gif bet ka daryt kai apetitas buvo zveriskas doh.gif
Atsakyti
as priaugau 16. deja, bet 6 liko
Atsakyti
Su pirmu 18 kg., numeciau visus nereikalingus mazdaug per pusmeti, su antru sudetingiau, 39 sav nestumo apie 22 kg. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(made_lt @ 2011 08 25, 16:15)
man panika 16 nestumo savaite o minus 5 kg

eina sau ir taip buna blink.gif valgyk vertinga maista,nes viska is taves lelius"istrauks"prades dantis trupeti,plaukai kristi.

man 24sav.+5kg.manau per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2011 09 22, 08:38)
eina sau ir taip buna blink.gif valgyk vertinga maista,nes viska is taves lelius"istrauks"prades dantis trupeti,plaukai kristi.

man 24sav.+5kg.manau per daug doh.gif

kad man taip ax.gif 12sav.+1.5kg kas bus toliau g.gif
Atsakyti
priaugau 15kg, po gimdymo 10kg dingo...
QUOTE(Burtininkė788 @ 2011 09 05, 04:07)
įdomu... 4u.gif  ax.gif
kokias dietas naudojat po gimdymo metant svorį?

maitinimas MP, pastovus vaiko supavimas, bemieges naktys, ilgi pasivaiksciojimai su vezimu...man taip istirpo tie kg ir nepriauga nors meniu vien sokoladai, saldainiai, bandeles ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
su pirmu iš pradžių -4kg tada plius9 . dabar iš pradžių -3 kg. db 17 sav. ataugo tie patys 3 atgal.
Atsakyti
Su pirmu viso buvo 13kg. Labai sunkiai krito, bet po metu nebeliko thumbup.gif
O dabar, su antru, 28 sav jau +11 doh.gif Tikiuosi sutilpti bent jau i 15kg
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2011 09 26, 11:45)
Su pirmu viso buvo 13kg. Labai sunkiai krito, bet po metu nebeliko  thumbup.gif
O dabar, su antru, 28 sav jau +11  doh.gif  Tikiuosi sutilpti bent jau i 15kg

uj as ir labai panasiai, bet manau 15 jau nelabai realu, tikrai turetu but daugiau, visgi dar trys menesiai...
Atsakyti
Su pirmu priaugau 9 kg, is kuriu 2 kg. taip ir pasiliko cool.gif
Atsakyti