Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

31 savaitė. Prieš nėštumą svėriau 55kg, pastojus pirmosiom savaitėm numečiau iki 48kg, o dabar turiu 57kg.
Visi sako skirtingai skaičiuot. Vieni nuo numesto, kiti nuo nenumesto.. tai ir nežinau. g.gif
Atsakyti
Man tai pirmas nestumas, 7 sav. ir kolkas nieko nepriaugau, labai nenoreciau daug svorio priaugti, todel ziuriu ka valgau, nors noro valgyti beveik nera...
Atsakyti
is viso - 19 kg, 6 palikau ligonineje, 8 nukrito per 2 savaites (nes priaugti kg buvo daugiau tinimai, nei lasinukai), dabar po 2 menesiuku +5. tikiuosi greitai neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 10 14, 22:14)
31 savaitė. Prieš nėštumą svėriau 55kg, pastojus pirmosiom savaitėm numečiau iki 48kg, o dabar turiu 57kg.
Visi sako skirtingai skaičiuot. Vieni nuo numesto, kiti nuo nenumesto.. tai ir nežinau. g.gif

Man skaičiuoja nuo svorio, kuris nėščiosios kortelėje nurodytas. O jį ginė nurodė pagal įtraukimo į įskaitą datą, kai turėjau -5kg dėl visokių blogumų. Tai gal ir tau tas pats mirksiukas.gif

37-ta sav., +0,6kg, tikiuosi nedaug ir tepriaugti iki nėštumo pabaigos (su mano 9X kg galiu sau leisti lotuliukas.gif )
Atsakyti
39savaites
turim +9,5kg
manau visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 18 spalio 2011 - 12:30
Pirmas nestumas +6kg po gimdymo,menesio laikotarpyje netekau 15kg unsure.gif
Antras nestumas (30sav) + 10kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 31 spalio 2011 - 11:41
su pirmu nestumu priaugau 12 kg. su dvynukais 23 doh.gif
Atsakyti
dabar 22-tra sav bet dar nieko nepriaugau, tai gal si kaert mazai priaugsiu smile.gif
Atsakyti
1-as nėštumas 12 kg, per antrą priaugau 15 kg smile.gif Visus sėkmingai numečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as priaugau apie 12kg, nukrito per puse metu, dabar net 2kg maziau sveriu. jauciu, kad maitinimas daug kcal atima lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o mano pirmasis nestumas siejasi su "apvaliais" skaiciais:
12 savaite uzfiksavo 60kg
40 savaite - 90 kg blink.gif

Taigi viso 30kg..
Po gimdymo praejus 4-5 menesiams, neforsuodama ivykiu, tiesiog savaime grizau i savo 57-58kg..Bet kai prisimenu savijauta nestumo laikotarpiu, tai ir dabar siurpuliai pereina per kuna, buvo sunku nesioti..oi sunku. Tokio didelio svorio paaiskinimas - nesvietiskas vandenu kaupimasis (tinimas), didelis kleckas, rekordinio dydzio placenta. Tiesiog kunas taip reagavo, nevalgiau uz du, o ir dietu nesilaikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaboo: 11 lapkričio 2011 - 13:52
priaugau 20,deja ne visus pavyko numesti smile.gif
Atsakyti