Visi sako skirtingai skaičiuot. Vieni nuo numesto, kiti nuo nenumesto.. tai ir nežinau.
31 savaitė. Prieš nėštumą svėriau 55kg, pastojus pirmosiom savaitėm numečiau iki 48kg, o dabar turiu 57kg.
Visi sako skirtingai skaičiuot. Vieni nuo numesto, kiti nuo nenumesto.. tai ir nežinau.
Man tai pirmas nestumas, 7 sav. ir kolkas nieko nepriaugau, labai nenoreciau daug svorio priaugti, todel ziuriu ka valgau, nors noro valgyti beveik nera...
is viso - 19 kg, 6 palikau ligonineje, 8 nukrito per 2 savaites (nes priaugti kg buvo daugiau tinimai, nei lasinukai), dabar po 2 menesiuku +5. tikiuosi greitai neliks
QUOTE(Blakstute @ 2011 10 14, 22:14)
31 savaitė. Prieš nėštumą svėriau 55kg, pastojus pirmosiom savaitėm numečiau iki 48kg, o dabar turiu 57kg.
Man skaičiuoja nuo svorio, kuris nėščiosios kortelėje nurodytas. O jį ginė nurodė pagal įtraukimo į įskaitą datą, kai turėjau -5kg dėl visokių blogumų. Tai gal ir tau tas pats
37-ta sav., +0,6kg, tikiuosi nedaug ir tepriaugti iki nėštumo pabaigos (su mano 9X kg galiu sau leisti
39savaites
turim +9,5kg
manau visai neblogai
turim +9,5kg
manau visai neblogai
Pirmas nestumas +6kg po gimdymo,menesio laikotarpyje netekau 15kg
Antras nestumas (30sav) + 10kg
Antras nestumas (30sav) + 10kg
su pirmu nestumu priaugau 12 kg. su dvynukais 23
dabar 22-tra sav bet dar nieko nepriaugau, tai gal si kaert mazai priaugsiu
1-as nėštumas 12 kg, per antrą priaugau 15 kg
Visus sėkmingai numečiau
Na o mano pirmasis nestumas siejasi su "apvaliais" skaiciais:
12 savaite uzfiksavo 60kg
40 savaite - 90 kg
Taigi viso 30kg..
Po gimdymo praejus 4-5 menesiams, neforsuodama ivykiu, tiesiog savaime grizau i savo 57-58kg..Bet kai prisimenu savijauta nestumo laikotarpiu, tai ir dabar siurpuliai pereina per kuna, buvo sunku nesioti..oi sunku. Tokio didelio svorio paaiskinimas - nesvietiskas vandenu kaupimasis (tinimas), didelis kleckas, rekordinio dydzio placenta. Tiesiog kunas taip reagavo, nevalgiau uz du, o ir dietu nesilaikiau.
12 savaite uzfiksavo 60kg
40 savaite - 90 kg
Taigi viso 30kg..
Po gimdymo praejus 4-5 menesiams, neforsuodama ivykiu, tiesiog savaime grizau i savo 57-58kg..Bet kai prisimenu savijauta nestumo laikotarpiu, tai ir dabar siurpuliai pereina per kuna, buvo sunku nesioti..oi sunku. Tokio didelio svorio paaiskinimas - nesvietiskas vandenu kaupimasis (tinimas), didelis kleckas, rekordinio dydzio placenta. Tiesiog kunas taip reagavo, nevalgiau uz du, o ir dietu nesilaikiau.
priaugau 20,deja ne visus pavyko numesti