Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Nestumo metu priaugau 23kg ir deja po gimdymo labai mazai ju istirpo doh.gif
Atsakyti
o mums jau 22 savaitės tai priaugom jau virs 8kg blush2.gif tikiuosi daug nepriaugt, nes jau dar kaip begemotas jauciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinutė @ 2012 03 08, 18:39)
Mes jau beveik pasiekėme 16savaitę tongue.gif  Tačiau nuo pastojimo dienos numečiau 4-5kg, o dabar jau 2kg sugrįžo atgal. Bijau, kad nepriaugčiau daug, nes esu mažo ūgio 166cm, o dabar sveriu ~52kg. rolleyes.gif

Kokiu būdu šitiek pavyko numesti? blink.gif Nemanau, kad reikia bijoti. Aš vos 5 centimetrais aukštesnė, dabar 24 savaitės beveik, o svoris +10 kg. Nebijau. Tam kukurūzikui gi reikia maitintis ir didėti 4u.gif
Atsakyti
mums 26 sav. +6kg, sunkiai mums sekas priauginet, bent jau siek tiek gyd. nuramino, kad pilvukas vistiek pasiima, kiek jam reikia, bet vat as pati tai netenku reikalingu riebaliuku. kitam men. gavom uzduoti priaugt maziausiai kilograma, o ne puse, kaip pastaruoju metu blush2.gif teks fizini aktyvuma sumazint, nes valgyt daugiau nebeiseina, ir taip ryju, kaip arklys blush2.gif
Atsakyti
Buvau priaugus 18 pirmojo nestumo metu, o db 19 sav ir priaugau jau 4 kg
Atsakyti
QUOTE(Mary.L @ 2012 03 14, 22:30)
Kokiu būdu šitiek pavyko numesti?  blink.gif  Nemanau, kad reikia bijoti. Aš vos 5 centimetrais aukštesnė, dabar 24 savaitės beveik, o svoris +10 kg. Nebijau. Tam kukurūzikui gi reikia maitintis ir didėti  4u.gif

Jie patys nukrito smile.gif Pykinimas, nemiga . Sunkūs buvo tie pirmieji trys mėnesiai smile.gif Tačiau dabar mes jau turime +2.5kg blush2.gif
Atsakyti
21 sav, +2kg smile.gif 4u.gif
Atsakyti
39 sav.-11 kg. pirmo nestumo metu buvo priaugta 12 kg.
Atsakyti
35 sav. + 20 kg. siaubelis doh.gif
Atsakyti
Pirmo nestumo metu - 27kg, dabar 20-ta sav - 5kg 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos ir esamos mamytes. Vaikeli nesioju jau 35-ta savaite. Iki siol buvau priaugusi 17kg, taciau paskutiniu metu svoris eme kristi. Nukrito jau apie 1,5kg.
Ar taip gali buti, ar verta sunerimti?
Vaikelio judesius jauciu gerai ir daznai, kad vaisiaus vandenys begtu taip pat nepastebejau.
Galbut cia tik tie papildomi priaugti kg?
O gal kazkas rimtesnio, gal kam panasiai yra buve ar kazka girdejusios esate?
Pries 1,5 savaites lankiausi pas gydytoja, viskas gerai buvo, bet tada dar ir svorio kritimo nebuvau pastebejusi.
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 12 26, 14:19)
na mum dabar jau 15 swaite su trupuciu ir priaugom 1,5-2kg, nemanau kad tai yra daug lotuliukas.gif  atsizwelginat i tai kad wisa nestumo laikotarpi ne kartelio newemiau ir ne kartelio nesupykino thumbup.gif

Labukas.
As irgi jungiuosi prie nestuke.gif galvojanciu apie svori.
Mums dabar 17 sav +4dienos. Nuo pat pradziu nei kiek nepykino tik tarpais dingdavo apetitas ir labai sunku budavk issirinkti ka suvalgyti. Dabar jauciuosi kuo puikiausiai ir valgau visko ka noriu. Niekada nebuvai idealaus svorio, nebuvau bulkuciu or sokoladu megeja, bet ir dabar bent jau kol kas visai nesinori tokio maisto ax.gif Zinoma dziaugiuosi del to.
Per pirmaji men. priaugau 2kg kurie taip ir laikosi iki siol, nors pilvukas jau kaip reikiant matosi ax.gif
Manau svoris per daug neauga nes valgau daznai ir po mazai, nes jei nors truputi padidinu porcija tai paskui labai blogai jauciuosi, labai sunku buna.
Na ir stengiuosi judeti, nors buna savaitgali kokia dienuke ir lovoj pasivartau kai labai tinginukas uzpuola ax.gif
Dabar ruosiames vaziuoti porai savaiciu atostogu, tai idomu su kiek kg grisiu ax.gif
Manau kad teisingai cia kazkuri raset, kad jei pati gerai jauciates ir labai labai kazko norisi tai ir valgykit, kas is to kad kentesit kentesit, o paskui kaip griebsit tai dvigubai suvalgysit ax.gif

Linkiu visoms sveikatytes ir sveiku bei graziu leliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Rojana~: 23 kovo 2012 - 15:04