Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Per pirma nestuma priaugau 20 kg, 13 nurkrito gan greitai,o likusieji tirpo labai letai,mazdaug per metus po truputi atsikraciau ju, tikiuosi dabar tiek nepriaugti, nes labai bjauriai jauciausi tokia apkuni doh.gif
Atsakyti
Mano iprastas svoris 60kg, ugis 165cm, per nestuma priaugau 12kg. Norma! Lengvai pagimdziau:) Vaikas 3040kg gime.
Atsakyti
priaugau 15 kg, dar vis turiu 5 kg, bet visi aplinkiniai jau sako, kad ju nesimato biggrin.gif
Atsakyti
as jau priaugau 11kg. esu nescia 7men. smile.gif
Atsakyti
25 kg doh.gif 15 nukrito per menesi, keli per antra, dabar dar apie 5 liko, dukrai 3 men.
Atsakyti
27 kg.Dukrai dar 2 mėnesių nėra,o man likę tik 4 papildomi kilogramai ax.gif
Atsakyti
sveikutes, su pirmuoju priaugau 14, su antru tiek pat, na gimdymo diena bus kilu maziau arba daugiau, nes su pirmu pries pat gimdyma kilograma pameciau smile.gif
Papildyta:
beje, su pirmu jau po savaites sveriau maziau nei pries nestuma, sikart dar ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 01 29, 02:14)
27 kg.Dukrai dar 2 mėnesių nėra,o man likę tik 4 papildomi kilogramai ax.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
su pirmu priaugau 18 kg,su antru 15kg,na o su treciu 21 sav.jau priaugta4,5 kg,bet as valgiau ir valgau nelabai ziuredama porcijas.tikiuosi nepriaugti daugiau nei 15...
Atsakyti
Mums arteja 14 savaite, kol kas svoris nesikeicia. bet pati nesu kudute, kaip sakant stambiu kaulu, tai ziuresim kas bus toliau blush2.gif
Atsakyti
36 savaitės ir +21 kg. Tikiuosi 25 nepasiekti lotuliukas.gif
O baisiausia, kad visas tas svoris, man atrodo prisidėjo ant kojų, klubų.. nzn, kaip jį nuo ten reikės nukrapštyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2012 02 02, 15:11)
36 savaitės ir +21 kg. Tikiuosi 25 nepasiekti lotuliukas.gif
O baisiausia, kad visas tas svoris, man atrodo prisidėjo ant kojų, klubų.. nzn, kaip jį nuo ten reikės nukrapštyti doh.gif

Nepergyvenk,ant klubų,pilvo kaupiasi riebalai,kurie bus reikalingi maitinant mažylį,tai jei viskas gerai ir galėsi kuo ilgiau maitinti,tai tą svorį lengvai numesi thumbup.gif
Aš pati esu 32 sav. nėščia ir jau priaugau 19 kg,ir dar tikriausiai ne pabaiga doh.gif
Atsakyti