Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Su pirmaja lelyte priaugau 24 kg blush2.gif Bet viskas greitai tirpo, ir jau beveik beatgaunant formas suzinojau, kad vel laukiuos nestuke.gif dabar dar tik 2 kg spejo dasidet.
Atsakyti
o as kazkaip dziaugiausi, kad apvaleju. man begalo grazu nestuke.gif wub.gif bet visada kazkur pasamonej galvojau, o kaip reiks numesti tuos visus kg... priaugau 28 kg, iskart po gimdymo nuejau svertis, ziuriu tik 6 dingo... o siaube pagalvojau, negi liksiu visad tokia storuiuke... bet... po pusmecio neturejau 20 kg, o po metu jau grizau pilnai i savo buvusi svori... taip kad nzn kaip kitoms, bet man nebuvo jokiu problemu, specialiai nieko nedariau, savaime kazkaip...
Atsakyti
27 savaitėlės ir į pliusą 12 kg. Jau kaip ir užtektų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Beveik 20sav kol kas plius 2kg, kaip bus toliau matysim ax.gif
Atsakyti
Beveiki 36 sav, pliuso 13 kg... g.gif kazkaip nenoreciau virsyti isviso +15, na bet ziuresim.. blush2.gif
Svoris pradzioj man biski nukrito, tada neaugo, o po to pradejo lipti i virsu... atsimenu kad 24 sav turejau plius 4 kg.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif Mano pirmas nestumas , man jau 26 savaite ir svorio plius 6kg. Nezinau kiek priaugsiu , seip valgyti neperdaugiausiai valgau , kai nebuvau pastojusi zymiai daugiau valgiau. Gal pasamoneje bijau priaugti:)
Atsakyti
20sav, dar vis minus 2kg nuo pradinio (kai svere 6sav) rolleyes.gif turbut viska is manes ima lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 12, 10:24)
20sav, dar vis minus 2kg nuo pradinio (kai svere 6sav) rolleyes.gif turbut viska is manes ima  lotuliukas.gif  4u.gif

bet jau faina 4u.gif net pavydziu smile.gif man dar tik 9-10sav o jau plius beveik 2kg g.gif labai valgyt noriu,nu bet ir valgau kad nieko netruktu smile.gif su pirma priaugau tik 5kg,labai noreciau kad ir dabar taip butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 12, 10:53)
bet jau faina 4u.gif  net pavydziu smile.gif man dar tik 9-10sav o jau plius beveik 2kg g.gif  labai valgyt noriu,nu bet ir valgau kad nieko netruktu smile.gif su pirma priaugau tik 5kg,labai noreciau kad ir dabar taip butu biggrin.gif

Oho tiek nedaug g.gif O manes pradzioje beveik nepykino, baisiai valgyt norejosi, keldavausi anksti ryte pavalgyt ir vel i lova... ir dabar neatsisakau skaniai pavalgyt doh.gif tai jau priaugau 7 kg, o dar tik 20 savaiteliu mums biggrin.gif
Papildyta:

kartais reikia net save stabdyti, nes galeciau valgyti ir valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 12 balandžio 2012 - 11:14
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 12, 10:24)
20sav, dar vis minus 2kg nuo pradinio (kai svere 6sav) rolleyes.gif turbut viska is manes ima  lotuliukas.gif  4u.gif

Jetus kaip fainai, kad man taip butu buve, su pirmu 8kg priaugau, su antru 19kg doh.gif neisivaizduoju kaip dabar ju atsikratyt kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 12 balandžio 2012 - 12:29
+ 28 kg... is gimdymo namu gryzau su +5 kg, po poros menesiu tiek kiek pries tai sveriau, dar po keliu i minusa nuejau... Va kaip buna smile.gif O masciau kaip cia tiek numest reikes po visko... o pasirodo lelius spaude kazka ir skysciai organizme kaupesi, dar vaisiaus vandenu daug buvo ir pats mazylis ne mazylis buvo biggrin.gif Ir dar zinot ka, visalaika sau labai grazi buvau, nes labai dziaugiausi, kad laukiuosi ir viskas vyksta sklandziai ir saves nekvarsinau del tu kg, nes zinojau, kad tai nera amzina:)
Atsakyti
QUOTE(Rima123 @ 2012 04 12, 15:48)
+ 28 kg... is gimdymo namu gryzau su +5 kg, po poros menesiu tiek kiek pries tai sveriau, dar po keliu i minusa nuejau... Va kaip buna smile.gif O masciau kaip cia tiek numest reikes po visko... o pasirodo lelius spaude kazka ir skysciai organizme kaupesi, dar vaisiaus vandenu daug buvo ir pats mazylis ne mazylis buvo biggrin.gif Ir dar zinot ka, visalaika sau labai grazi buvau, nes labai dziaugiausi, kad laukiuosi ir viskas vyksta sklandziai ir saves nekvarsinau del tu kg, nes zinojau, kad tai nera amzina:)

o ar ka nors darete kad tie uzsilike 5kg nukristu, ar savaime ir nukrito? nes man taip pat uzsilike 5kg, bet noriu daugiau numest nei tik tus 5 smile.gif baltai pavydziu jums smile.gif
Atsakyti