Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

QUOTE(sypsenelex @ 2012 04 12, 20:19)
o ar ka nors darete kad tie uzsilike 5kg nukristu, ar savaime ir nukrito? nes man taip pat uzsilike 5kg, bet noriu daugiau numest nei tik tus 5 smile.gif baltai pavydziu jums smile.gif

Zinokit nieko specialiai nedariau, tiesiog pati vaikuti maitinau ir siaip jis nelabai naktim ramiai miegodavo pas mane, tai nukrito savaime be jokiu pastangu 4u.gif
P.S. o as jums baltai pavydziu jusu porytes (berniukas ir mergyte mano svajone smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima123: 15 balandžio 2012 - 19:53
na pies nestuma buvau 50 kg, nestumo pabaigoje jau buvo 65 doh.gif , is ligonines gryzau su 60kg, po 2 sav -5 kg, o vat likusius 5 kg teko padirbet kad nukristu biggrin.gif sportas ir dar karta sportas biggrin.gif tad 6 men po gimdymo jau buvau vel 50 kg smile.gif bet va dv jau 2 nestuke.gif laukiam, tai baisu kad 15 kg ribos neperzengti unsure.gif
Atsakyti
31sav ir +4kg smile.gif
o per pirma nestuma vaziavau gimdyti sverdama tiek kiek pries nestuma 62,5 kg biggrin.gif toksikoze padare savo tada..paskiau su laiku svoris susitvarke ir 1,5 metu nekito (62,5kg)o db jokios toksikozes, valgau beveik viska saves neribodama ir sveriu 66-67kg smile.gif
Atsakyti
+ 24 kg doh.gif grįžusi iš ligoninės jau buvo -12, po pirmo mėnesio dar - 4. visa kita kol kas laikosi verysad.gif bet baigusi maitinti imsiuosi priemonių fitness4.gif
Atsakyti
man 38 savaitė.. Pagal savas svarstykles priaugau 13-14 kg. Tikiuosi, kad daugiau ir nebepriaugsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
su pirmu vaikeliu budama 28 sav priaugau 15kg, tai manau, kad viso nestumo metu buciau priaugus iki 20kg , o gal 20+ kg... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima123 @ 2012 04 15, 20:50)
Zinokit nieko specialiai nedariau, tiesiog pati vaikuti maitinau ir siaip jis nelabai naktim ramiai miegodavo pas mane, tai nukrito savaime be jokiu pastangu 4u.gif
P.S. o as jums baltai pavydziu jusu porytes (berniukas ir mergyte mano svajone smile.gif )

As irgi pati maitinu, tai tikiuos kad nukris ir man tie nereikalingi kylogramai smile.gif Aciu labai smile.gif linkiu kad ir jums ta svajone issipildytu wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina 26savaite +2kg blush2.gif valgau ka noriu ir kiek noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2012 04 22, 19:27)
Eina 26savaite +2kg  blush2.gif  valgau ka noriu ir kiek noriu smile.gif

thumbup.gif kad man taip
Atsakyti
Su pirmu priaugau 10 kg, su antru- 8 kg. smile.gif Viskas po gimdymo iš karto grįžo į vėžes, tik po pirmojo numečiau daug- svėriau gal 47 kgt, tai jau nekas...
Atsakyti
Su pirmu +13 kg, po triju menesiu grizau i savo svori, o paskui dar 2 kg nukrito.
Su antru 36-ta savaite, o jau +17 kg doh.gif

Nieko, kaip nors numesiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Priaugau 18 kg, praėjus 2 savaitėm po gimdymo liko 7 kg... smile.gif
Atsakyti